9. maaliskuuta 2018

Loppuneet Helmikuu '18Kuukauden loppuneet ilmestyy nyt tosi myöhässä johtuen siitä, että olin pari viikkoa kipeä ja vasta viime päivinä on ollut suhteellisen normaali olo vuotavaa nenää lukuun ottamatta. Kipeänä olon takia loppuneetkin jäivät melko vähäisiksi.


Oriflame Giordani Gold Jewel Powder - Light
Pakkaus on aivan upea ja se olikin suurin syy tämän puuterin ostoon. Rumemmalla pakkauksella en varmasti olisi ostanut, koska puuteri on tosi kallis. Hintaan nähden koin puuterin todella surkeaksi. Ensinnäkin se on kovinta puuteria mitä olen koskaan kokeillut. Tuntui, ettei siveltimeen irtoa mitään. Parhaiten toimi vipalla, mutta en tykkää käyttää vippaa meikatessa. Puuteri oli myös jotenkin oudon "vahamaista" ja ei sitonut meikkiä yhteen. Päinvastoin, se jäi hengaamaan meikkivoiteen pinnalle, eikä pitänyt sitä paikoillaan. Jos hipaisikin ihoa, meikkivoide liikkui. Ja kokeilin tätä useilla eri meikkivoiteilla, suosikeillanikin, ja tulos oli aina sama eli puuterissa oli se vika. Urheasti käytin kuitenkin loppuun, mutta uutta en osta. Pakkauksen aion kuitenkin jättää säästöön koristeeksi meikkipöydälle.

Oriflame Very Me Peach Me Perfect Skin Glow
HG kestosuosikki. Toiseksi viimeinen tuubi varastossa. Antaa sopivasti persikkaista sävyä ja peittää punoitusta. Kesällä riittää hyvin ainoaksi meikkivoiteeksi, nyt talvella sekoitin tätä minulle liian vaaleaan ja kuivaan meikkivoiteeseen. Sillä keinolla sain sävyn sopivaksi ja lisää kosteutusta. Käytän vielä viimeisen tuubini ja sitten sitä ei enää lisää saakaan, koska tuote lopetettiin ajat sitten. Jää kyllä ikävä.

Essence Keep It Perfect Make-up Fixing Spray
Ei aivan niin hyvä kuin merkin mattainen kiinnityssuihke, mutta menettelee. Ei lisää meikin kestoa, mutta sitoo meikkiä yhteen ja pelastaa varsinkin talvella liian kuivan näköisen meikkipohjan. Joskus ongelmia kuivumisen kanssa, voi mennä kauankin, että kuivuu kunnolla. Tuoksuttomuudesta plussaa. En ehkä osta lisää, mutta halpa hinta houkuttaa ostamaan kyllä sitä toista versiota.


The Body Shop Rainforest Balance Conditioner
Hairahduin ostamaan kolmen pikkutuotteen ota 3 maksa 2 tarjouksen ja yksi niistä oli tämä. Rakastan savituotteita ihollani, miksei siis myös hiuksilla? Petyin kuitenkin. En tiedä millainen täysi pullo on, mutta paksua savimaista hoitoainetta oli melkein mahdoton saada ulos pullosta. Lopulta oli pakko laittaa pulloon vähän vettä, jotta tuote muuttui juoksevammaksi. En tykännyt ajatuksesta, koska se ei ole pidemmän päälle se hygieenisin vaihtoehto. Hiuksiin savelta näyttävä voide hulahti hetkessä ja sitä sai laittaa tosi paljon. Silti tuntui kuin hiuksissa ei olisi mitään. Samalta se tuntui huuhtelun jälkeenkin ja silikonittomuuden takia hiukset tuntuivat karheilta ja takkuisilta. Ei jatkoon.

Oriflame Love Nature Aloe Vera Face Scrub
Näitä olen käyttänyt useita. Rakeita on makuuni liian vähän ja ne ovat liian isoja, mutta muuten ihan toimiva kuorinta. Sarja on uudistumassa, joten mielenkiinnolla jään odottamaan millainen uusi kuorinta on. Tätä versiota ei enää saa.

Dove Regenerate Nourishment Conditioner
Toinen pikkuhoitoaine. Tämä oli parempi kuin edellinen. Ei huippuluokkaa, mutta hoitaa asiansa. Sellainen keskiverto markettihoitoaine, josta ei paljon jäänyt sanottavaa. En ehkä varta vasten ostaisi, mutta jos sellainen jostain mulle ajautuisi niin käyttäisin kyllä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti