27. marraskuuta 2015

Kimalteleva Oriflame tilaus

Tästä jaksosta tulikin tilattua kaikkea hyvin jouluista ja glitterpitoista. Sen pidemmittä puheitta asiaan.


Normikuvastosta tilasin vain Shiny Star -saippuan nätissä lahjarasiassa. Siihen voi kirjoittaa saajan nimenkin, jos antaa sen lahjaksi jollekin. Silk Beautylta otin voiteen sisäänkasvaneita ihokarvoja vastaan, koska etenkin epiloimisen seurauksena tuppaa jalkoihin tulemaan niitä. Tilaajalahjana oli Milk & Honey Gold -käsisaippua.


Shiny Star on söpön baby blue ja tuoksuu bergamotilta, lootuksenkukalta ja myskiltä. Siinä on myös vähän glitteriä. Söpö!


Demoista nappasin ostoskoriin Delights From Nature -käsivoidesetin. Sekin vaikka lahjaksi kelpaavassa pakkauksessa ja setti sisältää tutut kirsikka-, brazil nut- ja oliivikäsivoiteet, mitä olen jokaista käyttänyt yhden. Mutta setissä ne ovat söpöjä käsilaukkuun sopivia minejä(30ml).

Uusista The One -lakoista otin joulukokoelmasta sävyn Crystalline Copper. Ja ilmainen demo oli For Your Eyes Only -palettien sarjaa jatkava Lovely.


Crystalline Copper on nimensä mukaisesti tuollainen kimaltelevan kuparinen sävy.


Lovely-paletti sisältää myös nimeensä sopivia hempeitä vaaleanpunertavia, tyttömäisiä sävyjä. Kontrastia on tuomassa vähän tummempia sävyjä, mukana on pari mattaakin jopa. Tuskin silti jää omaan käyttööni, sävymaailma ei ole ihan minua.


Eniten olin innoissani uusista Stardust-tuotteista. Ihan koska holo! Tilasin sokkona kaikki sarjan tuotteet. Stardust tuoksuu luumulta, kuuköynnökseltä ja patsulilta. Nuo pakkaukset on vaan niin ihania. Rakastan myös sarjan upeita mainoskuvia ja ensi jaksossa näiden lisäksi on myynnissä koruja. Tietysti holorasiassa! Joutuu tilaamaan...


Kimallusta näkee taas epätarkennetusta kuvasta.


Myös itse tuotteista osassa on hologlitteriä, kuten suihkugeelissä.


Kävin myös joulunavauksessa katsomassa hienon ilotulituksen ja sitten Black Friday -tarjousten täyttämässä Seppälässä. Liikkeen kellaria tyhjättiin ja koko päivän sieltä sai valita kympillä kolme vaatetta tai 5 vaatetta 15 eurolla. Jälkimmäisen mukana sai lahjan. Kyllähän sieltä ostettavaa löytyi, farkkutakki, toppeja ja vaikka mitä tuli. Ostin sen vaaditun viisi ja sain siten lahjan eli Seppälän hiuspuuterin. Muita lahjoja ei ollut valittavissa, mutta kiva päästä testaamaan tuota. Tokmannissa koriin tipahti myös Evelinen Lip Lacquer, koska sävy oli aivan ihana ja muutenkin kultainen pakkaus houkutteli. Sävy on 402 ja se muistuttaa kovasti joitain Youtubessa viliseviä huulilakkoja(etenkin MannyMUA:n ja Chrisspyn käyttämiä).

Selvisittekö Black Fridaysta ilman ostoksia vai tuliko osteltua jotain?

7 kommenttia:

  1. Saanko kysyä, että millä sait aknesi pois? Kärsin itse juuri nyt vaikeasta aknesta...
    Löysin tämän blogin vasta, mutta jään ehdotomasti seuraamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai :) Se olikin vähän moniosaisempi prosessi, joten voin kirjoittaa siitä joulukuun aikana oman postauksensa, jossa kerron tarkemmin.

      Poista
    2. Hei aivan mahtava juttu! <3

      Poista
  2. En olisi luullut että tuo huulikilto oli Evelinen koska pakkaus on niin kaunis! :) Näytäthän swatseja sitten tuosta Oriflamen kuparilakasta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ihmettelin, että mitä nuo huulijutut on kun niiden standi pisti silmään ja väritkin oli tosi kivoja, olisin voinut ostaa vaikka kaikki, mutta jos kokeilen eka vaan yhtä. :D Voin tehdä jonkun lakkauksen, jossa käytän tuota niin näkee sen paremmin. :)

      Poista
  3. Mielenkiinnolla jään odottamaan postaustasi taistelusta aknen kanssa, kokemusta on myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tulee varmaan loppukuusta kun ajattelin, että kun menen jouluksi vanhempien luokse niin samalla kaivan sieltä esiin jotain luokkakuvia ala-asteelta, niin näkyisi miten se alkoi jo silloin.

      Poista