6. toukokuuta 2014

Loppuneita

Kuukausikin on vaihtunut, joten tuttuun tapaan taas loppuneita viime kuulta. Viime kuussa ei loppunutkaan meikkejä yhtään ja muitakin tuotteita aika nihkeästi.





Heti viime Loppuneet-postauksessa olleen Yves Rocherin suihkugeelin perään käytin samanlaista minipullon. Tosin vanhanmallisessa pullossa. Tai no jos tarkkoja ollaan niin tämä ei ole suihkugeeliä vaan hienosti ilmaistuna oikein Bath-Shower Nectar with Bourbon Vanilla. Samanlaista ominaisuuksiltaan ja tuoksultaan kuin isokin.


Arvonnassa voittamani Dermosil Pomegranate -käsisaippua loppui myös viimeinkin. Se oli koostumukseltaan melko paksua, joten se kesti ja kesti, koska sitä ei tarvinut paljon. Pullo on silmääni hyvin paljon miellyttävä, yksinkertaisen tyylikäs. Väri oli kivan punainen ja otinkin tämän ennen joulua käyttöön. Kaikkein parasta kuitenkin oli huumaava tuoksu. Tosi herkullinen makean pehmeän karkkimainen. Voimakas ja jäi käsiin pitkäksi aikaa tuoksumaan. Kuivatti käsiä vähän, mutta niin tekevät melkein kaikki käsisaippuat.


Farmasin puhdistusliinoja käytin paketin viimeinkin loppuun. Nämä olivat melko kuivia ja ohuita, eivätkä ne riittäneet poistamaan silmämeikkiä. Muun meikin nyt sai joten kuten pois. Tuoksu oli oli sellainen raikas pyykinpesuaineen tuoksu. Rumimman etiketin palkinto tosin menisi tälle pakkaukselle, koska ainakin minun mielestäni tuo mallin silmämeikki on aivan kauhea.


LivBoxissa tulleen pikkuisen Nivean Pure&Natural -vartalovoiteen otin kätevän kokonsa vuoksi mukaan vanhempien luokse pääsiäislomalla. Luomuarganöljyä sisältävä voide on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle. Vartaloni ei juurikaan vaadi kosteutusta vaan käytän kosteusvoidetta silloin kun jaksan ja muistan. Voide imeytyi ihan hyvin, vaikkei ihoni kuiva olekaan. Liikaa laittaessa kyllä emulgoitui hieman ja imeytymisen jälkeen muutenkin iho jäi vähän tahmaiseksi. Mutta tahmaisuuskin hävisi jonkin ajan kuluttua. Plussaa 95% luonnollisista ainesosista, mutta muuten ihan perusvoide raikkaalla niveamaisella tuoksulla.


Sitten jatketaan Oriflamella. Ensimmäisenä All-Over Make-up Remover. Lemppareitani silmämeikin poistoon. Hyvin mieto tuoksu ja poistaa vesiliukoisen silmämeikin helposti, vedenkestävälle on sitten oma putsarinsa sinisessä pullossa. Ei kirvele silmiä kuten Lumenen vastaava teki ja on lisäksi öljytön, josta rasvoittuva ihoni tykkää. Öljyt ja ihoni eivät sovi yhteen. Miinuksena kuivattaa ihoa ja kiristää, mutta toisaalta se ei haittaa, koska putsauksen jälkeen kuitenkin on silmänympärysvoiteen vuoro. Tuota onkin jo käytössä toinen pullo.


Putsarilinjalla jatketaan vielä. Silmämeikin poistettuani putsasin loput kasvoista sitten Pure Nature -sarjan Organic Red Apple & Oat 2 in 1 Cleanserilla. Tuota ei ole enää myynnissä, joten siitä vain lyhyesti. Kasvomeikin putsasi hyvin pois, kävi myös silmille, mutta silmämeikkiä tuolla ei kyllä saanut poistettua täysin. Suurin osa lähti, mutta etenkin ripsari ja rajaus jäi paikoilleen. Tuoksu oli makean omenainen ja myös kauran tuoksua oli mukana vähän sellaisena kauralesemäisenä vivahteena.

Pure Naturelta loppui myös Organic Burdock extract Purifying Clay Mask. Se on lempparinaamioitani, kuten savinaamiot yleensäkin. Ne sopivat rasvoittuvalle iholle niin hyvin. Tämä oli syväpuhdistava ja sen sisältämä takiaisuute ja kaoliini imevät itseensä talia. Helppo levittää ja kuivuu iholla aikamoiseksi naamariksi, jonka alla ei paljon ilmehditä tai naamio murenee. Tuoksuu raikkaalta eikä yhtään savimaiselta ja jättää ihon pehmeäksi ja mattaiseksi. Seuraavana päivänä iho puskee kiiltoa selvästi vähemmän.


Nature Secretsiltä mun tuon sarjan lempparituoksu Lavender & Fig ja tällä kertaa body mistin muodossa. Sitä mulla oli toinenkin pullo ja sen korkkasin heti perään käyttöön. Laitan tuota lähes joka kerta suihkun jälkeen, koska se on kivan rauhoittava ja pehmeä tuoksu johon nukahtaa. Aamuun mennessä tuoksu on haihtunut ja voi huoletta laittaa hajuvettä. Laventelin tuoksusta en tykkää, mutta se ei tässä tule kovin vahvasti esiin ja yllättäen en ole kyllästynyt tuoksuun, vaikka tuo pullo on kestänyt ikuisuuden. Ja on mulla samantuoksuisena pari suihkugeeliä ja kosteusvoide.


Feet Up Fresh Berries -sarja oli viime kesän uutuus ja nyt käytin siitä loppuun Gooseberry Foot Sprayn. Raikkaan makea ja marjainen, mutta vähän kurkkumainen tuoksu oli suosikkini tästä sarjasta. Suihkeen pitäisi estää hikoilua ja pahaa hajua jaloissa, mutta ei se kyllä sitä tehnyt. Kivan tuoksun se antoi kuitenkin hetkeksi. Kerran maanantai-aamun koomailun aivopieruna laitoin tuota vahingossa kainaloonkin :D


Sitten vielä Silk Beauty antiperspirantti, jonka pitäisi hillitä karvankasvua. Tuon loppuun käytettyäni voin sanoa, ettei se sitä arvatenkaan tee. Ainakaan näin yhden tuotteen aikana, en tiedä sitten pitemmässä käytössä. Tuoksu kuitenkin oli kiva, puuterisen pehmeä, vähän kukkainen ja mausteinen ja siksi se ansaitsee maininnan blogissa vaikken dödöjä kovin usein laita näihin loppuneisiin.


Lopuksi vielä blogissa aiemmin esiintynyt Laveran kasvovoide.

3 kommenttia:

  1. Toi omena-kaura putsari oli i-ha-na! Rakastin sitä tuoksua ja sitä käyttäessä iho tuntu niiiiiiiin sileältä. <3

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä Dermon ihanasta käsisaippuasta ja Farmasin silmämeikin tyylikkyydestä :D

    VastaaPoista