3. toukokuuta 2014

Oriflame -tilaus

Paketti tuli taas ja tätä pakettia odotinkin innolla kun mukana oli kaikkea kivaa.


Varsinaisesta kuvastosta tilasin Feminelle Refreshing Intimate Wipeseja, koska joskus katsoin Youtubesta videon jossa yksi Youtube -suosikeistani, Jarmaine(ainoa, jonka joka ikisen videon oon katsonut), suositteli Alwaysin vastaavia.

Aamupalani usein on tuollainen Wellness Natural Balance Shake, koska sillä lähtee nälkä tuntikausiksi. Suosikkimakuni on tuo mansikka, joten tilasin sellaisen kun kaupan päälle sai Ultra Firming Body Lotionin. Se oli loppu ja jäi jälkitoimitukseen. Puoleen hintaan tilasin myös Tight Tummy -geelin.

Ihastuin myös viime kerralla tilaamaani Iconic Lipstickin sävyyn Creamy Nude niin paljon, että tilasin myös Pink Nude -sävyn. Koostumus on vaan niin huippu!

Kauniin rannekorun halusin myös, koska se sopii sävyiltään iltalaukkuuni, jota ajattelin ensi vuoden Oriflame -juhlaan Jyväskylän Paviljongissa. Sinne alkaa olla jo liput pian ansaittuna pisteiden puolesta. Uudesta Spring Tenderness -sarjasta halusin tuon Eternal Pink -lakan.

Iconic Lipstick Creamy Nude(vas.) ja Pink Nude


Demoista odotin innolla uutta Happy Lips -sarjan sävytettyä huulivoidetta, voi olla, että joudun vielä tilaamaan sen toisenkin sävyn... Tuo on Mocha Berry.

HairX Pure Balance -sarja uudistui viimeinkin. Se on lempparini HairX -tuotteista, koska ne on tarkoitettu rasvoittuville hiuksille. Tilasin kuivashampoon ja shampoon.

Pääsin myös L'Orealin testiryhmään testaamaan uutta Glam Lights -hiusväriä(jos nyt muistan nimen oikein), joten jo ihan sitä varten halusin myös tuon Almond Oil & Strawberry Colour Care shampoon. Oikeasti halusin sen myös siksi, että se tuoksuu mansikalta. :D

Mielenkiinnolla kokeilen myös Feet Up Summer Bliss Lemon and Lavender Foot Scrub Baria. Saa jalat kesäkuntoon.


Ilmaisena demona tuli Pure Skin Cleansing Wipesit, jotka varmasti tulevat käyttöön. Tilaajalahjana Lash Panorama Mascara, joka mulla on jo, joten tuo menee myyntiin.

Tietyn suuruisen tilauksen mukana kaupan päälle tuli myös tuollainen nätti korurasia...

...joka aukeaa noin.

5 kommenttia:

 1. Saako tuota korurasiaa tilattua ihan rahalla? En löytänyt ainakaan kuvastosta tietoa. On nimittäin nerokkaan oloinen mekanismi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan tällä hetkellä sitä ei taida saada, mutta en tiedä tuleeko se myöhemmin kaikkien saataville. Se kun kuuluu The One -sarjaan. Voin ilmoitella vaikka blogiisi jos se tulee myyntiin :)

   Poista
 2. Noista huulipunista olis kiva lukea lisää. Ne vaikuttaa mielenkiintoisen värisiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä itse asiassa onkin tulossa ensi viikon lopussa viimeistään juttua kun teen postauksen kaikista huulipunistani. Puolet vain vielä on kuvaamatta. :)

   Poista