28. huhtikuuta 2014

Ensivaikutelma kevään uutuuksista


Sain blogiini testattavaksi kevään uutuustuotteita, aluksi piti tulla vain kolme tuoksua, mutta paketti olikin vähän isompi. Tässä hieman ensivaikutelmia.Brittiläis-irlantilainen poikabändi One Direction julkaisi tänä keväänä uuden tuoksun Our Moment -tuoksunsa seuraajaksi. Oma kokemukseni bändistä on hyvin olematon, olen nähnyt mainoksia ja muuta hypetystä ja tiedän bändin olevan todella suosittu. Mutta siihen tietoni jäävätkin.

Tuoksufriikkinä kuitenkin olen kiinnostunut tuoksuista, joten vaikkei bändi suosikkeihini lukeudukaan niin testaan tuoksua mielelläni. That Moment on luotu bändin faneja kunnioittaen ja pohjana toimiikin Our Moment -tuoksu, jota on paranneltu fanien pyyntöjä kuunnellen. Hajuvedessä tuoksuu vaaleanpunainen greippi ja jasmiinin lehdet yhdessä vihreän omenan ja orvokin vivahteiden kanssa.

Myös pullo on suunniteltu uudelleen. Muoto on samanmallinen kuin debyyttituoksussa, mutta eri värinen ja kukan sijaan kruunun sisällä on timantti.

Kaikenlaisesta Bling Blingistä tykkäävänä ihastuin tuohon pullon korkkiin. Se on luonnossa upea. Samoin on itse tuoksukin vaikka epäilin sitä ensin. Alkutuoksussa on vahvana vihreä omena ja tuoksu on pehmeän makea. Omaan nenääni muistuttaa vesimelonin tuoksua vaikkei sitä tuoksussa olekaan. Sisäinen teinini on vielä niin vahva, että rakastan makeita ja hedelmäisiä tuoksuja. Pian alkutuoksun jälkeen kukkaiset orvokin ja jasmiinin tuoksut pääsevät esiin, mutta tuoksu säilyy edelleen enemmän hedelmäisenä. Muuttuen tosin hieman tunkkaisemmaksi. Lopuksi tuoksu laimenee myskiseksi ja puiseksi.

Kokonaisuutena ensivaikutelma tuoksusta on hyvin Escadamainen, tyttömäisen raikas, mutta makea kesätuoksu.

Tuoksusta lisätietoa Fragranticassa.

Tuoksua on saatavilla Stocmannilta, Sokokselta, Kicksistä sekä Anttilasta ja hinnaltaan tuollainen 30ml pullo on 39€ ja 50ml pullo 49€.Toiset tuoksut olivatkin sitten miesten tuoksuja. Duudsoneiden uutuustuoksut Stareye ja Nuori ja Komia. Duudsonit ovat minulle paljon tutumpia kuin One Directionin pojat ja olen tavannutkin pojat livenä useampaan otteeseen. Heidän ohjelmiaan tai elokuviaan en juurikaan seuraa, mutta veljeni on ollut Duudsonien fani jo ainakin kymmenen vuotta keräillen samalla kaikkea mahdollista Duudsoni -sälää itselleen.

Siksipä siirrän päävastuun tuoksujen testaamisesta hänelle, kuka olisikaan parempi testaamaan tuoksut kuin aito fani. Axen nimeen vannova teinipoikakin suostui helposti idoliensa tuoksujen testaamiseen vaikka aikaisemmin on ollut aivan turha tarjota mitään hajuvesiä. Selvästi isältä perittyä, koska eipä sekään tuoksuja suostu käyttämään.

Toki kuitenkin tuoksuttelin näitä hieman itsekin. Nuori ja Komia on hyvin vahva ja mausteinen vähän Axemainen tuoksu. Suihkaisin sitä kerran ja pian koko asunto tuoksui tuolle. Stareye on myöskin voimakas, mutta raikkaampi ja vähän sitruksisempi tuoksu. Näistä jälkimmäinen on enemmän omaan makuuni, mutta veli varmasti pitää enemmän Nuori ja Komiasta.

Duudsonituoksuja saa Prismasta ja niiden hinta on 50ml pakkauksessa 19,90€.I Love -tuotteiden pakkaukset uudistuvat tänä keväänä ja sain myös muutamia niistä testiin. Huulikiiltoja omistan pari entuudestaan, mutta tosiaan vanhassa pakkauksessa. Uudet pakkaukset ovat paljon raikkaamman näköisiä ja selkeämpiä. Tuoksuista mulla on ollut ennen kaikkia muita paitsi Coconut Creamia.

Merkin käsivoiteita en ole ennen kokeillut, joten kiva saada niitä testiin muutama. Näissäkin tuoksut olivat tuttuja ja pikaisella kokeilulla käsivoide oli koostumukseltaan kevyttä ja nopeasti imeytyvää. Ihan korppukäsiä se ei pelasta, mutta pikakosteutukseen vaikka töiden lomassa se on hyvä.

Suihkugeelitkin olivat saaneet uuden pakkauksen ja kuten edellä mainitsinkin niin tuo tuoksu oli minulle uusi. Tykkään kookoksen tuoksusta ja tässä siihen oli yhdistetty vielä kermaa. Tuoksu on kookoksinen, hyvin hyvin makea ja samalla myös kinuskimainen. Tuota olisi voinut vaikka juoda.

I Love... -tuotteita saa lukuisista paikoista, mm. Stockmannilta, Prismasta, Anttilasta, K-Citymarketista, Hobby Hallista ja Halpa-Hallista. Niiden hinta vaihtelee tuotteesta riippuen 4,95€ - 5,95€ välillä


Viimeinen saamani tuote oli sellainen missä piti vähän miettiä, että mitä tämä on. Se on kuitenkin Ultrasun -aurinkosuoja, joka on vedenkestävä, tuoksuton ja sisältää valoa heijastavia ainesosia sekä SOD:ia, joka tuhoaa vapaita radikaaleja. Siinä ei myöskään ole emulgointiaineita, rasvaa tai säilöntäaineita. Kuulostaa hyvältä ja koska palan kesäisin superhelposti niin tuo pääsee varmasti käyttöön.
Palaan blogissa näiden tuotteiden pariin pariin vielä tarkemmin myöhemmin ja Duudsonien tuoksut lähtevä veljelle testattavaksi. Niistäkin toivottavasti saan kiskottua veljestä ulos jonkin mielipiteen. Muutakin kuin, että "joo se oli kiva".


Tuotteet saatu blogin kautta, mutta mielipiteet ovat omiani.

2 kommenttia:

  1. Tuo Ultrasun on ehdottomasti itseäni kiinnostava tuote, on pitänyt monesti ostaa sitä, mutta sitten aina unohtuu. Monet kehuu noita, koska niitä ei tarvitse olla koko ajan levittelemässä iholle lisää niin kuin muita aurinkosuojia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ollut koskaan kuullutkaan siitä, mutta vaikuttaa kyllä lupaavalta jos pitää kaikki lupauksensa. Ja kiva myös, että se on rasvaton niin jos se ei sitten niin tahmaisi kuten jotkut aurinkosuojat.

      Poista