10. huhtikuuta 2014

Oriflame -tilaus

Ehti vielä tälle viikolle tulla tämäkin ja nyt on postista tullut tällä viikolla sen verran tavaraa, että vähän aikaa saa olla tulematta mitään. Lauantaina tosin laitan seuraavan loppuneet -postauksen ja sen jälkeen palataan seuraavalla viikolla ihan itse asiaankin eli tuotearvioihin.

Tilaukseni näytti tältä, nyt tilailin itsellenikin aika paljon kaikenlaista johtuen kivoista demoista.


Delicacy -tuoksua olen haaveillut kauan, mutta koska mulla on niin paljon tuoksuja, en halunnut ostaa täysikokoista. Nyt viimeinkin tuli tarjoukseen tuo matkakokoinen, joten tilasin heti sen. Kukkaishedelmäisen tuoksun on luonut ranskalainen leipurimestari Christophe Michalak hänen kuuluisan Power Flower -leivoksen innoittamana. Tuoksuu mustaherukalta, vadelmilta ja bourbon -vaniljalta ja rakastan noita kaikkia tuoksuja yksinään, joten niiden yhdistelmäkään ei voi mennä pieleen.

Halusin myös kokeilla WTA:n kanssa yhteistyössä tehtyjä tuotteita, suihkugeeliä en myöhemmin postauksessa selviävästä syystä halunnut ja vartalovoiteitakin mulla on liikaa, joten valitsin Strong Is Beautiful deodorantin.

Mulle myös saa myytyä melkein mitä vain jos siihen laittaa sanan punakulta, joten tilasin toki sitten Rose Gold -sävyisen The One voideluomivärin. Kuvissa se näyttää vähän liian oranssilta tosin. Ja ihan heräteostona Very Me Soft N' Glam -luomiväriduon sävyssä Cocoa Glaze ja nämä on erityisesti suunniteltu niin, että kuivana ne antavat utuisen pehmeän värin, märkänä metallisen kiillon.


Alimpana Rose Gold, sen yläpuolella Cocoa Glaze kuivana ja vasemmalla märkänä.


Ilmaiseksi sain tilaajalahjana taas Ecollagen Overnight Skin Perfectorin, yksi on jo ja tuokin menee myyntiin. Ilmaisena demona ihanan pirteä jaksossa 7(nyt menossa jakso 5) myyntiin tuleva Discover Sicilian Dream -käsisaippua. En sen tarkemmin tiedä vielä miltä tuo tuoksuu kun tiedot julkistetaan vasta seuraavassa jaksossa, mutta pakkauksen perusteella olettaisin tuoksuksi sitruunan ja jonkin kukan, mikä lie tuo nyt onkaan.


Demoja taas tilasin aika paljon. The One Illuskin Powder sävyssä Light ja se olikin tosi vaalea, hyvä ettei valkoinen. Mutta Oriflamen tuotteet suunnitellaan pohjoismaisille, joten siksi niistä löytyy myös oikeasti vaaleat sävyt. HairX Volume Boost uudistunut kuivashampoo, tuoksuu luultavasti omenalta ja orvokilta kuten muutkin Volume Boostit.

Nudepunat ovat suosikkejani ja siksi ehdottomasti halusin uusista Giordani Gold Iconic Lipstickeistä nuden. Sävy on Creamy Nude ja se kyllä oli swatchatessa todella hyvin liukuva ja kermainen. Omaan makuuni tosin vähän liian shimmerinen. Näissä myös suojakerroin 15 kesää ajatellen. Ja upeassa hylsyssä!

Creamy Nude


Sitten ne joiden takia en halunnut yhtään lisää suihkugeelejä. Kaikki kolme uusinta Discover -sarjan tulokasta demoina. Brazilian Passion, joka tuoksuu guaranalta ja sitruunamelissalta. Herkullinen limsamainen tuoksu ja suosikkini näistä. Miehillekin on vastaava graviolahedelmän tuoksuisena.

Bali Paradise taas tuoksuu valkoisilta kukilta ja lumpeenkukalta. Tuoksu on kukkainen, raikas ja merellinen.

Parisian Delight taas oli se jonka tuoksua odotin eniten, se tuoksuu toffeelta, vaniljalta ja laventelilta. Tuoksu onkin hyvin makea ja itämaistyyppinen, muistuttaa vähän Discover Taj Mahalin tuoksua.


Ja viimeisenä sitten näytteet kaikista The One Powershine Lipstickeistä kun koko näytesetti oli vain 1,50€, niitä piti tulla 15 mutta tuossa on kyllä vähän enemmän. No, ei haittaa. :DHuomasin myös tuossa pari viikkoa ilman Herbinan kuivashampoota ollessani, etten pärjää ilman sitä, sillä saa niin upeasti kohotettua hiukset. Muilla kuivashampoilla tulee vaan lättänää, Klippoteketillä vähän kohotetumpaa. Ajattelin tänään ostaa sitten sitä, mutta se ei ollutkaan niin helppoa. Mun piti kiertää ensin Halpa-Halli, sitten Tokmanni ja vasta kolmannesta kaupasta löytyi. Muualla ei ollut vaikka luulin, että tuota nyt olisi joka paikassa. Hamstrasin sitten heti kaksi niin ei tarvitse ravata heti ympäri kaupunkia etsimässä sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti