8. huhtikuuta 2014

Livbox huhtikuu

Suomitutkasta palkkioksi saamani LivBox tuli tänään. Edellisestä tilauksestani on vuosi aikaa ja oli vähän paketin logot ja teipit muuttuneet. Pakettia kantaessani kiinnitin huomiota myös siihen, että se oli aikaisempaan verrattuna tosi painava.Aiheena tässä kuussa on luonto ja tuotteiksi on valittu sellaisia, jotka sisältävät ainesosia luonnon antimista. Värinä kiva vaaleanvihreä, yksi lempivärejäni, ei aivan tuossa sävyssä mutta lähellä kuitenkin. Omassa boksissani oli myös erillinen lappu palkkiosta ja siinä alennuskoodi boksiin. Mutta sellainen tuli myös tuossa varsinaisessa lapussa, joten olisi varmaan pärjännyt ilmankin. Kahta ei sentään taida saada käyttää samaan aikaan. :D


 Boksi oli tosi täynnä avatessa, vuosi sitten vielä puolet paketin sisällöstä oli sitä mustaa nöyhtää ja oli sitä nytkin kyllä pohjalla niin vähän, että sama vaikkei olisi laittanut sitä ollenkaan. Olin jo valmistautunut henkisesti pettymään boksiin, koska vaikken ole sitä tilannutkaan niin olen seuraillut mitä tuotteita siinä on tullut ja en ole tykännyt. Tämän kuun boksi kuitenkin yllätti!


Sisältö näytti tältä ja innostuin kyllä suuresti alkuun, hymyilin varmaan kuin joku hullu. Ilahduttava määrä täysikokoisia tuotteita ja oikea tehoboksi valmistujaisia ajatellen.


Sitten tarkemmin sisältöön


Dr. Hauschkalta näyte ja esite voidenaamiosta, joka elvyttää kalpean ja elottoman ihon. Viikon tässä sairastaneena tulee tarpeeseen, yhtenäkin aamuna olin aivan harmaa kun katsoin peilistä. Ei vain kasvot vaan vartalokin. Samalla puskee finnejä minkä ehtii ja iho punoittaa ja kiiltelee, nenä taas on hilseilevän kuiva. Ihanaa yrittää tapella tuon ihon kanssa.

Näytteessä 2,5ml, ovh. 39€/30ml


Suomalaiselta Sim Sensitiveltä kaksi Argan Care -näytettä. Tulee lapsuus mieleen, koska silloin käytin Sim -shampoota ja suihkehoitoainetta. Healing Smoothie on kosteustasapainon palauttava naamio, joka varmasti tulee käyttöön. Moisture Shot taas on muotoiluvoide. En laita hiuksiani juurikaan muuten kuin kuivashampoon avulla(koska en osaa), mutta ehkä tälle jotain käyttöä löytyy.

Näytteissä 2x 20ml
Ovh. Moisture Shot 24€/150ml, Healing Smoothie 36€/300ml


Nivealta tosi mini Pure & Natural -kosteusvoidenäyte. Pieni koko ei kuitenkaan haittaa, koska Nivea ei ole suosikkejani kosteusvoiteissa ja kaappi on täynnä kosteusvoidetta. Siksi söpö pikkuinen näytekoko on juuri sopiva. Vaikka matkalle kun kesäkin on tulossa.

Näytteessä 30ml, Ovh. 5,20€/250ml


Sitten boksin suurin yllättäjä, Ladyvita Beauty -ravintolisä. Täydellinen tehokuuri juuri valmistujaisia ajatellen ja plussaa täysikokoisesta paketista, jotta tuotteen pääsee oikeasti testaamaan kun se ehtii vaikuttaakin. Vaikutus ei muutamalla tabletilla tulisi esille.

Ovh. 18€/paketti


Toinen mistä erityisesti tykkäsin oli sekin täysikokoinen. Herbinan Fresh Puhdistusvaahto. Samaa sarjaa olen käyttänyt aikaisemmin sen ruusuveden ja siitä tykkäsin, tuoksuikin kivalta vaikkei ruusu yleensä miellytä minua tuoksuna. Ja nuo pakkauksetkin on niin kivannäköisiä tässä sarjassa. Putsarit on muutenkin mulla nyt tosi vähissä, joten testaan mielelläni.

Ovh. 5,50€/150ml


Tästäkin innostuin aluksi hirmu paljon kun näin paketin ja nimen. Anti-age -merkintä taas latisti sen ilon. Pakkaus on kyllä ihan nätti, kuvissa ei näy, mutta paketin etuosassa on hienoista holoefektiä Pitää tutkia netistä sopiiko tämä kuinka hyvin nuoremmille. Muuten kyllä hyvin lupaava voide, joka sanoo heleyttävänsä ja tasoittavansa ihon sävyä häivyttäen samalla väsymyksen merkkejä. Juuri se mitä kaipaan.

Ovh. 13,50€/50mlKaiken kaikkiaan entiseen verrattuna oikein hyvä LivBox ja harkitsen kyllä vakavasti tuon alennuskoodin käyttöä, onneksi se on yli kuukauden voimassa niin on aikaa mietiskellä.

2 kommenttia:

  1. Ei tarvi pelätä anti-aging tuotteita, ei ne vanhenna :D Mä oon oppinut käyttämään niitä esimerkiksi juhlapäivinä, kun haluaa ihon olevan tosi pehmeä ja heleä. Suosittelen kaikille :) Ja voisin kyllä käyttää vaikka päivittäin, mutta ovat yleensä kalliita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä vanhentamista pelkääkään, mutta joku bloggaaja sanoi kerran blogissaan, että ne voi venyttää ihoa ja niistä tulee nuorelle iholle helposti epäpuhtauksia. Niitä mulla on tarpeeksi jo omasta takaa :D Mutta tuon sun kertoman perusteella voisin ainakin kokeilla tuota Miracle Creamia :)

      Poista