12. huhtikuuta 2014

Loppuneita

Edellisestä loppuneet-postauksesta on melkein kuukausi, joten tässä maaliskuun aikana loppuneita tuotteita. Tämä kuukausi meni aika Oriflame -painotteisesti.


Tuoksuja loppui poikkeuksellisesti jopa kaksi, molemmat tosin body spraytä, mutta kuitenkin.


Vessatuoksuna loppunsa koki H&M Drops Of Orange, jonka ostin kirpparilta joskus lähinnä kivan pullon takia. Itse tuoksu oli ihan siedettävä ja kaukaisesti appelsiinia muistuttava.

Body Fantasies Cucumber Melon Fantasy oli lempituoksujani arkikäytössä. Sopivan kevyt ja raikas tuoksu niin töihin kuin kouluunkin ja yllättäen kesti lähes koko päivän. Vanha juttu siitä täällä.Olen laiska kuorimaan vartaloa, mutta kuorintoja on kertynyt muutamia ja niitä pois kuluttaakseni otin itseäni niskasta kiinni ja aloin kuorimaan ihon viikottain. Oriflame Milk & Honey Gold Smoothing Sugar Scrub oli sopivan karkea ja kuori ihon hyvin. Tuoksu oli arvatenkin se perinteinen Milk & Honey -tuoksu, joka on ihan siedettävä, mutta ei aivan omaan makuuni.

Oriflame Fruit Cocktail -suihkugeeli kului loppuun, siitä oli päiväys jo vähän paukkunut ja sen takia nyt järjestelinkin suihkugeelit päiväyksen mukaan ja aion käyttää ne siinä järjestyksessä. Kivan makea ja hedelmäinen suihkugeeli, tosin tuoksu oli vähän laimea, saisi olla voimakkaampikin. Pesi hyvin ja vaahtosi reilusti.


Oriflame HairX Volume Boost -shampoon otin käyttöön myytävien tuotteiden varastostani kun muut shampooni loppuivat. Ainoastaan rasvoittuvien hiusten shampoita oli jäljellä kaapissa. Niiden kanssa huomasin ongelman, ne pesivät hiukset niin narskuvan puhtaiksi, ettei liukkaita hiuksia saanut kohotettua kuivashampoollakaan. Joten otin käyttöön tällaisen huonommin pesevän shampoon. Se pesi hiukset hyvin, mutta ei liian hyvin. Mitään sen suurempaa volyymiä se ei tuonut hiuksiin, mutta kuivashampoo tarttui hiuksiin paremmin ja siten sain todella tuuheat hiukset. Tuoksu oli aika voimakas, mutta onneksi hyvä. Tuoksu on omena-orvokki, mutta orvokin tuoksua en juurikaan erottanut.

Hiustuotteista loppui Herbinan Tuuheuttava Kuivashampoo, se on ehdoton HG-tuotteeni hiusten kohottamiseen ja tuoksukin on kiva. Tämä on jo toinen pullo jonka käytin ja aion ostaa lisääkin jatkossa.


Kasvotuotteista käytin loppuun Oriflame Swedish Spa Rebalancing Face Serumin ja siitä on olemassa oma juttunsa. Tykkäsin tästä ja voisin ostaa joskus uudelleenkin.

Oriflame Pure Nature Organic Tea Tree & Rosemary Purifying Oil oli aseeni finnejä vastaan. Jo syntyneitä finnejä se ei kokonaan poistanut, mutta kuivatti ne sellaiselle ruvelle. Ihon alla olevat kipeät patit se kuitenkin poisti yhdessä yössä. Pullokin on kivannäköinen ja tuoksu yrttisen raikas. Muut käyttäjät sanovat sen tehoavan hyttysenpuremiinkin, mutta niihin en ole sitä testannut.


Meikeistä loppui Oriflamelta kaksi tuotetta. Studio Artist Pressed Powder sävyssä Medium. Siitä tykkäsin tosi paljon, piti kiillon kurissa pidempään kuin tällä hetkellä käyttämäni muut puuterit. Voisin ostaa lisääkin.

VeryMe Fat Lash Black Out -mascara taas oli sellainen ihan okei. Halusin kokeilla sitä, koska Fat Lashin tavallinen versio on ehdottomasti eniten myymäni ripsiväri. Mitä mustempi ripsari, sen parempi, joten sysimusta Black Out oli testattava. Omille ripsilleni se ei toiminut alussa kovin hyvin, vähän aikaa auki oltuaan toimi paremmin. Toi kyllä tuuheutta, mutta ei erotellut ripsiä toivomallani tavalla. Pysyvyys oli erittäin hyvä, mutta sen takia poisto hankalaa. Harja oli lisäksi niin iso, että raskaiden luomieni takia sotkin sillä aika usein kulmaluun. Ei ole aivan vielä loppu, mutta jo niin kuivahtanutta, että klimpittää ripsiä normaaliakin enemmän.


Urakoin myös loput näytteet pois ja nyt ei näytteitä enää pyöri laatikoissa. Oriflamen Time Reversing Eye & Lip Contour Cream toimi hyvin silmänalusilla, huulille en kokeillut. Sitä ei enää myydä, joten ei siitä sen enempää. Laveran Restoring Day Creamia olen aikaisemminkin käyttänyt näytteenä ja edelleenkään en pidä Laveran voiteissa siitä, että ihoa kiristää armottomasti hetki levityksen jälkeen. Maybellinen SuperStay Better Skin -meikkivoiteesta on luonnoksissa odottamassa jo postaus.

+Käytin loppuun Oriflamen miselliveden, josta ei nyt kuvaa, koska täytin pullon loppumisen jälkeen uudelleen meikinpoistoaineella. Pumppupullo annosteli juuri täydellisen määrän vanulapulle. Juttu misellivedestä kuitenkin täällä.


Loppuun vielä muutamat tuotteet, jotka eivät tuohon yhteiskuvaan päässeet. Loppuneet -postaus oli jo luonnoksissa, kuvat otettu ja tuotteet heitetty jo pois. Nämä kuitenkin loppuivat kuluneella viikolla ja haluan heittää nekin pois, joten lisäsin ne vielä tähän postaukseen.

Lumenelta loppui Touch Of Radiance -valokynä. Käytin valokynää silmien alla peittämään tummuutta peitevoiteen sijaan ja se toimi siinä ihan hyvin. Kaikkea se ei peittänyt, mutta tarpeeksi. Silmänaluset tosin jäivät vähän kuivan näköisiksi ja alue piti lopuksi puuteroida, jottei valokynä kasaannu juonteisiin.

I Love... -matkakokoisia kosteusvoiteita. Molemmat olivat merkille tuttuun tapaan kivoin tekstein varustettuihin pulloihin pakattuja perushyviä kosteusvoiteita. Imeytyivät nopeasti eivätkä emulgoituneet tai jääneet rullaamaan iholle. Tuoksu vain oli melkoisen teollinen. Cherry Sweetheartissa alkuun karkkimainen kirsikan tuoksu, mutta se muuttui pian pistäväksi ja lopulta muovimaiseksi. Strawberries & Milkshakessa tuoksu oli onneksi parempi, pehmeä mansikkajäätelön tuoksu, mutta hieman teollinen sekin.

Osiksen kuivashampoota ostin joskus muutama vuosi sitten kun luin siitä blogeista hyviä arvioita. Pikkuinen pullo oli kallis, noin 12 euroa, ja shampoo ei ollut kyllä sen arvoinen. Jätti hiukset aika märiksi ja vaaleita jälkiäkin jäi. Puhdisti ihan kohtuullisesti, mutta ei kohottanut. Tuoksukin oli aika perus kuivashampoolle. Tuota käytin välillä matkoilla mukana kätevän kokonsa ansiosta, mutta en muuten, koska en vain tykännyt siitä.

Yves Rocherilta käytin pois Organic Vanilla -suihkugeelin. Tuo oli pienenä ihan suosikkini, en käyttänyt muita suihkugeelejä. Hajuvesikin piti silloin ostaa samaa sarjaa. Nostalgiasyistä haudoin tuota viimeistä isoa pulloa kaapissa, mutta päätin, että nyt on aika siirtyä eteenpäin ja käyttää se pois. Enää tuoksu ei saa minua sellaiseen taivaaseen mitä se teki pienenä vaikka hyvältä tuo tuoksuu vieläkin.

5 kommenttia:

 1. Hah, meilläkin tulee jostain vanhoista tuoksuista vessatuoksuja. :D

  VastaaPoista
 2. Mitä tuo emulgoituminen käytännössä tarkoittaa? Onko se sitä, kun voide jää valkoiseksi näkymään iholle ja levittyy heikosti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se tarkoittaa juurikin sitä :)

   Poista
  2. Kiitos tiedosta, joka päivä oppii jotain uutta! :)

   Poista