18. huhtikuuta 2014

Maybelline Better Skin Foundation

Lehden välissä tuli taas meikkivoidenäyte ja niitä testailen aina mielelläni. Tällä kertaa vuorossa oli Maybellinen uusi Superstay Better Skin -meikkivoide. Sävy jonka sain oli 30 Sand/Sable, jonka jo pussia katsoessani tiesin olevan liian tumma. Ja se taitaa olla suomessa myytävistä  sävyistä tummin. Muutenkin saatavilla olevia sävyjä on vähän, vain neljä.


Better Skin on tarkoitettu erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle eli mulle. Kolmen viikon käytön jälkeen epäpuhtauksien tulisi olla vähentynyt.

"Kiireinen elämäntyyli ja stressi näkyy iholla, ja meikkivoiteelta tarvitaan pitkäkestoisuutta sekä peittävyyttä. Uuden Maybelline Superstay Betterskin –meikkivoiteen koostumus sisältää C-vitamiinia ja meikkivoide kosteuttaa ihoa sekä saa aikaan heleämmän, kirkkaamman ja levänneemmän näköisen ihon jopa kolmessa viikossa.  Ihon epätasaisuudet ja sameus näyttävät tasoittuneen ja stressin jäljet hälventyneen. Superstay Betterskin –meikkivoide kestää iholla yli 10 tuntia ja se antaa hehkuvamman ihon! "

Voide vaikuttaa täydelliseltä tämänhetkiseen tilanteeseeni kun koulu on kouluosuudelta ohi, olen enää vain harjoittelemassa, mutta sairastelun takia rästihommia olisi ainakin kuukaudeksi. Stressin vaikutukset näkyvät selvästi. Äitikin kysyi, että mitä ylipäätään edes syön eli taidan näyttää normaalista poikkeavalta. Ja kyllähän aamuisin peilistä katsoo väsynyt naama. Ja lisäksi finnit ovat tehneet joukkohyökkäyksen ja leukani on alapuolelta aivan niiden peitossa. Kasvoillakin on muutama ja iho punoittaa sekä rasvoittuu entistä enemmän.

Onneksi valmistujaisiin on vielä noin kuukausi, jotta saa keksiä jonkin konstin jolla iho rauhoittuisi vähän.


Koostumukseltaan voide oli hieman keskivertomeikkivoidetta paksumpaa, ei valunut mihinkään suuntaan. Iholle levittämisessäkin oli haasteita. Voide levittyi kyllä hyvin, mutta oli vaikea saada tasaiseksi ja kuivahtikin aika nopeasti, joten työstämiseen ei ollut paljon aikaa.

Tuoksusta en osaa sanoa mitään kun allergian takia nenä on päivästä riippuen enemmän tai vähemmän tukossa, joten en haista kovin hentoja tuoksuja. Tästä voiteesta en haistanut mitään, mutta muut ovat arvioissaan sanoneet hajua oudoksi.


Vasemmalla kuvassa paljas iho ja nuo edellä mainitut ongelmat eli punoitus, kiilto ja pari finniä. Keskellä levitettynä Better Skin ja yllätyin siitä kuinka hyvin se peitti punoitusta ja muutenkin tasoitti ihoa. Etenkin nenänpielet, jotka ovat jokapäiväinen ongelmakohtani. Finnistäkin peitti pahimman punoituksen. Iho jäi kuitenkin vähän tahmeaksi ja kiiltäväksi, joten kolmanteen kuvaan lisäsin väritöntä irtopuuteria.

10 tunnin lupausta meikkivoide ei omalla ihollani pitänyt, jo puolen tunnin päästä kiilto oli palannut t-alueelle.


Näytteestä ei myöskään riitä kolmeksi viikoksi voidetta, joten en pääse testaamaan parantaako meikkivoide ihoa vai ei. Huonon kestävyyden takia en aio täysikokoista ostaa, mutta normaalille tai vain hieman rasvoittuvalle iholle voide voisi sopia hyvin.Ja loppuun vielä pieni ilmoitus teille lukijoille. Reddvillestä otettiin yhteistyön merkeissä yhteyttä taas ja pyydettiin kertomaan toukokuussa alkavasta kampanjasta. Siinä tuttuun tapaan saat ilmaisen paketillisen tamponeita sekä tässä kampanjassa mukana on myös pieni lahja, joka on täydellinen kokeiltavaksi kevätilmojen lämmetessä. Jos sellainen kiinnostaa niin rekisteröidy 25.4. mennessä, jotta ehdit mukaan! Rekisteröitymään pääset täältä ja tuttuun tapaan en hyödy rekisteröinneistänne mitenkään.

Jos Reddville ei ole vielä tuttu niin tuossa pikkuinen tietopaketti


2 kommenttia:

  1. Tosi nättiä jälkeä näyttäisi tekevän kuvista päätellen! Peittää punoitusta tosi hyvin, jota itseltäkin löytyy.

    VastaaPoista
  2. Yllätyin kyllä itsekin miten hyvin se peitti punoituksen, etenkin ollakseen markettimerkkiä. Vielä kun olisi kestänyt rasvaisella ihollakin niin se olisi ollut täydellinen.

    VastaaPoista