17. heinäkuuta 2014

Cien -punat


Huulijutuilla jatketaan vielä muutaman postauksen verran. Lidliin jokin aika sitten ilmestyneistä meikeistä oli tietysti saatava kokeiluun muutama. Koska luomivärien sävyt eivät oikein olleet minua ja kynsilakkoja mulla on ihan liikaa niin valitsin pari huulipunaa.


Sävyt olivat oikeastaan kaikki aika kivoja, mutta valitsin sellaiset, joita voisin käyttää ihmisten ilmoillakin. Niihin vaikuttivat sopivilta 26 Vintage Rose ja 2 Light Coral.


Kaupan valoissa tosin sävyt vähän vääristyivät ja testereitä ei ollut niin ei päässyt edes swatchaamaan. Kotona sävyt näyttivätkin vähän rilaisilta, mutta ihan käyttökelpoisilta silti vielä. Vintage Rose on todella kaunis vaaleanpunainen, jossa on kultaista shimmeriä. Huulilla sävy näyttää vaaleanpunaisemmalta kuin hylsyssä. Huulilla kultaiset hiput eivät juurikaan erotu. Paitsi poistaessa niitä on sitten kyllä ihan joka puolella naamaa ja tarrautuneena huuliin kiinni.


Light Coral taas on kauniin persikkaisen korallinen, mutta ihan huikean hohtava ja siksi sitä tuskin tulee oikein käytettyä. Kasvoilleni sopivat parhaiten mattasävyt rasvoittuvan ja kiiltelevän ihon takia. Tässä sävyssä ei ole glitteriä, joten sen saa helposti poistettua.

Ollakseen Lidlin halpismeikkejä, niiden laatu on todella hyvä. Pigmenttiä riittää, ne levittyvät todella kauniisti ja tasaisesti ja eivät kuivata huulia. Paikallisessa Lidlissä näytti ainakin vielä olevan jämiä meikkisarjasta(vai kokoelmasta?), joten kannattaa ostaa omansa vielä kun niitä saa.

6 kommenttia:

 1. Briteissä Lidleissä on myyty Osiris Avise -merkkisiä BB- ja CC-voiteita, jotka (varsinkin se BB-voide) ovat todella yllättävänkin hyviä. Kannattaa ostaa, jos niitä näkyy Suomen tai muiden maiden Lidleissä.

  Käyn harvoin Lidlissä itse, mutta pitääpä katsoa noita meikkejä, vaikuttavat kiinnostavilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä laittaa mieleen jos noita joskus eksyisi Suomenkin Lidleihin, kiitos vinkistä :)

   Poista
 2. Hei, kuulin joskus Tiger Storesissa (se krääsäkauppa, jos tiedät?) kun joku toinen asiakas kehu niitten ripsarin maasta taivaisiin. Sano, että hänen siskontytär tms., joka asuu Ruotsissa ja käyttää pelkästään laadukkaita merkkituotteita kokeili joskus Tigerin ripsaria eikä käytä enää muuta. Joo kuulostaa liiottelulta, voi olla :D Mut mietin, et jos joskus pääset käymään ko. liikkeessä niin voisit kokeilla sitä ja kertoo täällä millasta se on? Jäi mieleen toi tapaus ja kun lukasin tän postauksen niin aattelin vinkata, halpaliikkeen halpameikistä kun on kyse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihan kokeilemisen arvoiselta, täytyy toivoa, että pääsisin Tigeriin tässä joskus tai jos joku tuttu kävisi ja toisi tuollaisen mulle. Ehdottomasti kyllä sitten kirjoitan siitä myös blogiin. :)

   Poista
 3. Tuo korallinen on kaunis. :) (vaikka sä et siitä niin välittänyt)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis se kyllä on kuin mikä, mutta kasvoilleni vain liian hohtava. Paremman ihon omaavalla varmasti todella upea puna. :)

   Poista