20. heinäkuuta 2014

Ostoksia

Vietin sunnuntain Keskisellä, ei voi valittaa vanhemmista, jotka käyvät siellä melkein joka viikko. Ostoskärryyn meni tällä kertaa tällaista.





Ihonhoidon puolelta viimeinkin Nivean Clear-Up Stripsejä, niistä on ollut niin paljon juttua ympäri nettiä, että haluan kokeilla niitä. En vain saanut aikaiseksi ostaa sellaisia kun lähikaupoista en niitä löytänyt.

Sitten L'Orealin Sublime Bronze Fabulous Self Tanning Serum. Jo toinen tuote, minkä ostin blogijuttujen perusteella. Tällä kertaa voin osoittaa syylliseksi tähän Ripsarit Poskilla -blogin Satun, jonka videon takia halusin tuota. En vain saa itseruskettavilla tasaista tulosta kun ihooni ei oikein tartu väri kunnolla. Mutta ehkä tuo toimii.



Sitten vähän erikoisempia, Keskinenhän on tuo pienten outojen merkkien maailma. Eurontorilta The Foot Factoryn Cracked Heel Stick. Seisomatyö ja ei aikaa jalkojen hoitoon. Tietäähän sen miten siinä käy. Jospa jalat palaisivat ennalleen tuon avulla.

Eurontorilta myös jättiläismäinen savinaamio Pretty Face Strawberry Smoothie Mud Mask. 198ml(olipa merkitty tarkasti :D ) tavaraa sisäänsä kätkevä tuubi voi kestää pienen ikuisuuden, mutta tuoksuu ainakin kivan mansikkaiselta.

Ingrid Cosmeticsilta oli tullut lisää tavaraa ja niillä oli nyt oikein oma hyllykin. Siellä oli vaikka mitä meikkejä ja ihonhoitoa, mutta koska putsarini alkavat olla vähissä niin valitsin Expert Clean HD Makeup Removerin. Tuoksuu aika ruusuiselta, kuin joltain parfyymilta.

Ja kutsukaa hulluksi, mutta Just Desserts Body Custard Chocolate Soufflé -vartalovoiteen ostin lähinnä purkin takia. En tykkää suklaan tuoksuisesta, mutta appelsiinintuoksuinen oli loppu. Tuo purkki on vaan niin ihana mun mielestä, koska rakastan kaikkia pin-up ja vintage -juttuja.


 Eurontorilta vielä jokin aika... "laadukkaan" näköinen tupeerauskampa. Netistä en jaksa tilata ja kaupoissa ei ole tullut tupeerauskampoja/-harjoja vastaan. Ehkä vielä joskus löydän hyvän, mutta tuo saa kelvata siihen saakka.

Iberolta ostin myös rajaussiveltimen hätäostona, ainoa jonka löysin. Entinen rajaussivellin on tässä viime aikoina räjähtänyt melkein käyttökelvottomaksi. Sen karvat sojottavat joka suuntaan eikä niitä saa aisoihin millään. Palvelihan se jo 2 vuotta, joten aikakin etsiä uusi.


Meikkejä vielä muutama. Eurontorilta Wild and Mildin musta rajauskynä. W7 The Bronzer, koska ei se Lumenen ollutkaan ihan niin hyvä. Tuo vaikutti kivalta ja pakkaus on nätti. Kuvassa ei oikein näy, mutta nuo kultaiset täplät ovat vähän hologrammiset. Lumenen silmämeikinpohjustajalle haastaja Isadoran Eye Primerista ja Keskiselle oli tullut myös Essencen ständi. Monet tuntuvat tilaavan niitä ulkomailta, joten kiva, että niitä alkaa saada suomestakin. Valitsin itselleni Natural Beauty -sävyisen huulipunan.

Kehtasin jopa ottaa kuvankin ständistä vaikka ainakin muutama tyttö katseli vähän oudosti touhujani :D


Tiistaina on edessä kauan odottamani Jyväskylän reissu ja sitten vielä elokuun alussa taas Keskiselle kun on Miljoonarock. 9- vuotiaasta asti HIM:iä fanittaneena on jo korkea aika nähdä bändi livenä. Aikaisemmin se on aina estynyt milloin mistäkin syystä. Sen reissun jälkeen taitaa alkaa loppuvuodeksi ostolakko kaiken muun paitsi Oriflamen osalta. :D

4 kommenttia:

 1. Essencea Suomesta, what! Olisi kyllä niin kiva päästä käymään tuolla Keskisen kaupassa, kun muutamissakin blogeissa on esitelty mitä kaikkea ihmeellistä sieltä on saanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama oli munkin ensireaktio kun kävelin siellä ja sit katoin, että jaa, Essenceä -...?! Essenceä! :D Kannattaa kyllä käydä joskus. Nyt etenkin kun kosmetiikkapuoli uudistui niin siellä on paaaljon kaikkea. Victoria's Secretiä kans, kuten tuolla takana olevalla hyllyllä näkyy ja niitä oli iso pöytä vielä toisessa paikassa.

   Poista
 2. Nivean laput on parhautta! Aika makea toi Essencen tuotehomma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen illalla jo testasin yhtä lappua nenään ja irtosi kyllä kaikenlaista vaikka nenä oli näennäisesti puhdas. Joten oikeassa olet :)

   Poista