14. heinäkuuta 2015

Herbina Letitys- ja rakennesuihke

LivBoxista tulleella Herbina Letitys- ja rakennesuihkeella on hieman harhaanjohtava nimi ja muistan boksin tullessa tuon hämmentäneen monia. Mutta kun lukee englanninkielisen nimen pienellä präntillä, näkee sen olevankin ihan tavallista suolasuihketta. Edellisen suolasuihkeeni, L'Oreal Matt & Messyn, loputtua pääsi tämäkin viimein käyttöön.


Pullo on raikkaan valkoinen ja ihan perinteisen muotoinen, toisin kuin se L'Orealin hyvin hankalasti käteen sopiva pallopullo. Ensisuihkauksella huomaa myös toisen merkittävän eron, raikkaan ja puhtaan tuoksun. Lorkussa tuoksu oli hyvin voimakas ja otti välillä henkeen, vaikken ole tuoksuyliherkkä tai astmaatikko. Jos ei muuta niin vähintään maistui suussa asti. Herbinassa tuoksu on lähes huomaamaton ja haihtuu nopeasti. Siinä ei ole myöskään niin vahvaa alkoholin tuoksua, koska alkoholia ei ole niin paljon. Se on incissä vasta kolmantena, lorkussa se oli ensimmäisenä.

Vähäisellä alkoholin määrällä on myös huono puolensa. Suihke on ehkä hiusystävällisempää, mutta kuivuu huomattavasti hitaammin. Mitä vähemmän alkoholia, sitä hitaammin se haihtuu. Minulle sillä ei ole niin väliä, koska levitän suolasuihkeen aina pyyhekuiviin hiuksiin, kuiviin hiuksiin mikään suolasuihke ei ole saanut mitään aikaan. Nopea beach look syntyy levittämällä kosteisiin hiuksiin suihketta ja rutistelemalla hiuksia pää alaspäin. Sen jälkeen vielä sormilla pyörittelemällä sormikiharoita ja annetaan kuivua.


Varsinaisiin letteihin en ole käyttänyt suihketta, koska päässäni oli letti viimeksi 7-vuotiaana. Muistan kun kampaaja tuskaili liukkaiden hiusteni kanssa sitä tehdessään. En edes varmaan osaisi tehdä lettiä, kuten en mitään muitakaan kampauksia. Suihke tuo liukkaisiin hiuksiini kuitenkin karheutta ja vähän sellaisen kovemman pinnan, joten se varmasti pitäisi letitkin tiukasti kiinni. Hiuspuuterin tyyppistä volyymia suihke ei tyveen tuo, vaan sen tuoma rakenne rajoittuu ainoastaan tuohon pinnan karhentamiseen ja sekaisen rantalookin aikaansaamiseen.

Tykkään kuitenkin käyttää suihketta useita kertoja viikossa, koska se korostaa kivasti hiuksissani luonnostaan olevia laineita. Vähemmän alkoholimäärän takia suihketta voi käyttääkin huoletta useammin ja suomalaisuus tietysti on aina iso plussa. Hintakaan ei ole paha, ostopaikasta riippuen suihkeen saa omakseen alle kympillä, useimmiten 5-7 eurolla.

Mikä on suolasuihkesuosikkisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti