15. kesäkuuta 2016

31 Day Challenge: Inspired by a Song

Haaste sattui sopivaan kohtaan, koska olin menossa Reckless Loven keikalle. Muissakin lempibiiseissäni on inspiroiduttavaa vaikka kuinka, mutta keikalle menon vuoksi tietenkin väsäsin sinne kynnet. Ehkä toteutan jotain muita biisikynsiä sitten haasteen ulkopuolelta joskus. Kuitenkin, bändipaidan värien ja So Happy I Could Die -musavideon inspiroimana toteutin tällaiset splatter kynnet. Roiskitaanhan bändin poikien päälle videolla värillistä nestettä.

Splatterit tehdään lakkaamalla ensin kynnelle pohjaväri, sitten mehupilliä kastetaan lakkatippaan ja toisesta päästä puhalletaan klöntti kynnelle. Ympäristö kannattaa suojata myös hyvin, koska sitä lakkaa voi päätyä välillä mihin sattuu. Jos kynnelle jää liian paksu lakkapisara, voi sitä vielä levittää puhaltamalla kynnelle pelkkää ilmaa.

Pohjaksi halusin mustaa, jotta värit erottuvat hyvin. Siihen otin Golden Rosen mattalakan sävyn 12. Kynsistä ei tulisi mattaiset, mutta yritän epätoivoisesti käyttää tätä pois. Tuo on ajalta, jolloin en omistanut mattapäällyslakkaa, nyt kun sellaisen omistan, ei näille mattalakoille ole varsinaista tarvetta. Ja mulla on miljoona mustaa lakkaa muutenkin.

Roiskeet tein vihreällä, pinkillä, sinisellä ja keltaisella, kuten videollakin. Sopivan sävyistä vihreää en omista, mutta MNY 753 sai kelvata vaikka kirkkaanvihreä olisi ollut ihanteellisin. Pinkiksi pääsi taas kerran H&M City. Sininenkin on erittäin tuttu Rimmel Sky High, se on varmaan ollut jokaisessa lakkauksessani mukana viime aikoina. Hassua, sillä yksinään inhoan sävyä, mutta koristeluihin se sopii. Keltainen on myös MNY ja sävy numero 749. Muut lakat käyttäytyivät aika hyvin, mutta pinkki oli jo sen verran paksua, että sen kanssa sai nähdä vaivaa.

Koska videolla on myös niittitakki, lisäilin yhteen kynteen muutaman Cesars Shopista kaupanpäällisenä tulleen hopeisen niitin(ei enää saatavilla kuin kultaisia). Nämä ovat tosi hyviä niittejä, pysyvät kynnellä useita päiviä, vaikka epäilin sitä niittien painavuuden vuoksi. Ja ne ovat sitten tosi teräviä myös, kysykää vaikka käsivarreltani johon raapaisin vahingossa kunnon naarmun.

Tällaisilla kynsillä vietettiin taas kerran maaginen ilta Reckless Loven parissa.

Käytetyt lakat


Loppuun toki vielä inspiraationa ollut videoSeuraava haaste onkin jo vaikeampi, siinä inspiroidutaan elokuvasta...

7 kommenttia: