12. kesäkuuta 2016

Oriflame-tilaukset ja muutamia ostoksia

Lomareissulta palattu viimein kotiin. Tai no äitihän ensin oli luonani viikon kiertelemässä kaupunkia ja sitten menin viikoksi vanhempien luo mylläämään kasvihuoneessa ja toimimaan koirien hovineitona, ne kun tietää, että poissaolostani korvauksena vien ne ekstrapitkille lenkeille, uimaan ja uusiin paikkoihin ja osaavat myös vaatia odottaa sitä. Instan puolella on joitakin kuvia siitä, mitä hommailin viime viikot. Samalla keräsin myös mukaani Oriflamen tilaukseni neljältä jaksolta ja määrä on... aika iso. Asiakkaani ovat vanhempieni paikkakunnalla, joten tilaan paketit vieläkin sinne ja siten saan omat ostokseni harvemmin. Siksi tilasin ennakoiden aika paljon kaikkea varastoon.

Leikkautin myös hiukset ekan kerran todella pitkään aikaan, puhutaan reilusti yli vuodesta, mutta yllätyksekseni kampaaja sanoi hiusteni olevan hyvässä kunnossa ja kyseli, millä hoidan niitä kun ne ovat näin hyvät vaikkei niitä ole leikattu ja vaalensinkin ne viime vuonna itse. Ylpeydellä oli kiva sanoa, että Oriflamen tuotteilla hoidan. ^_^

Mutta nyt höpinät sikseen ja asiaan. Ihan hirveän yksityiskohtaisesti en ostoksistani kerro, koska niitä on tuon alla olevan kuvan mukainen määrä. Saati sitten, että muistaisin missä jaksossa noista mikäkin tuli... Kaksi tuotetta on myös pois kasasta, 400ml Lavender & Fig suihkugeeli ja uutuusjalkavoide Shea & Eukalyptus, koska kerkesin ne jo myydä loman aikana. Toinen tuli tilaajalahjana ja toinen demona.



Siinä onkin ensimmäinen myyntipalkinto, tuo piknik-kori. Nyt kelpaa lähteä piknikille tässä kesän aikana. Sisältä kori on sellaista kylmäkassimateriaalia, joten kesähelteillä menee hyvin kauppakassina lämmössä pilalle meneville tuotteille.


Meikkivoiteistani Everlasting Extreme alkaa olla vähissä, joten tilasin uuden varastoon. Tuo on ollut hyvä arkimeikkivoide, helppo ja nopea ja sävy Vanilla on täydellinen iholleni. Kevyemmille päiville ja helteelle, kun meikkivoide ei kestä, tilasin Peach Me Perfect sävyttävän kosteusvoiteen edellisen sävyttävän voiteeni loputtua. Lip Sensation Matte Mousset ovat olleet useissa blogeissa esillä ja piti saada myös oma. Yllättäen nudesävy Toffee Cream, joka on selvästi suosituin. Se on ollut loppu jo viikkoja ja edustajat epätoivoisesti etsivät itselleen niitä edustajien myyntipalstoilla. Sävy on kerrassaan ihana. Ilmaisena demona oli joskus Giordani Gold Rejuvenating Lip Balm, samoin The ONE Gel Top Coat. Se on geelilakkakokoelmasta eli näitä "geelilakkoja", joita ei tarvitse käyttää uunissa. Uutuuslakoissa oli myös erikoinen Crusti Nail Art, joista tilasin sinisen top coatin ja äiti tilasi oranssin, joten otin molemmista kuvat alle. Jännä koostumus, vähän kuin glitteriä, mutta mattana. Tilaajalahjoina oli vielä Instant Extensions Mascara ja Light Smokey For Your Eyes Only -paletti.

Crusti Nail Artit kiekolla, kiekossa vilahtaa muitakin lakkoja tuon ollessa asiakkaille esittelykäytössä oleva uutuuslakkakiekko.




Hiusjuttuja tuli aika älyttömästi, koska mulla oli shampoot loppumassa ja tilasin lisää. Sitten unohdin, että tilasin jo shampoota ja tilasin taas lisää ja vielä hiusten värjäyksen jälkeen piti toki saada värjättyjen hiusten tuotteita. Että mulla on nyt shampoita varmaan vuodeksi ainakin... Isoa jojoba & mango -shampoota ehdin jo käyttää kun otin sitä pikkupulloon reissuun mukaan. Elderflower & Apple on ikisuosikki ja pesee erittäin hyvin kuivattamatta. Siitä tilasin myös hoitoaineen, koska nekin on vähissä. Almond & Strawberry on värjätyille hiuksille ja tilasin koko sarjan taas. Ennen tietoakaan värjäyksestä ehdin jo tilata Milk & Honey -naamion. CC Creamin olen jo melkein käyttänyt loppuun, koska se on niin loistava, joten tilasin uuden. Tuoksuu mielettömän hyvältä, koostumus on jännä, suihkutettava voide. Ihan paras suihkun jälkeen takkujen selvittelyyn. Tilaajalahjana oli Eleo Shampoo.


Sekalaisesta seurakunnasta löytyy Love Potion Secrets, ihastuin siihen näytteenä, koska se tuoksuu niin herkullisen valkosuklaiselle. Sun Zone suihkutettava aurinkovoide on näkynyt myös monissa blogeissa, eikä suotta. Se on loistava. Helppo ja nopea levittää, ei tahmaa, tuoksuu tosi hyvältä ja en ole palanut kertaakaan, vaikka palan äärimmäisen helposti kalpeuteni takia. Huippu! Mint & Raspberry 400ml suihkugeeli oli tilaajalahja. Ilmaisena demona alkuvuodesta oli Swedish Spa -kasvokuorinta, mutta se loppui silloin ja sain sen vasta nyt. Ilmaisena demona oli myös Eco Beauty Eye Cream ja sen kaveriksi tilasin suihkutettavan kasvoveden ihan sen takia, että se oli suihkutettava ja kuulosti virkistävältä. Reissuille mukaan otettavaksi vielä meikinpoistoliinoja. Roll-on dödöt vetelee viimeisiään, joten varastoon myös Happydisiac dödö. Viimeisenä uutuusnaamiot pusseissa. Rasvaisen ihon takiais-savinaamio, sekaihon kurkku-geelinaamio ja kuivan ihon vehnä-voidenaamio.


Blue Wonders on Oriflamen kesäkokoelma tälle vuodelle ja sen päätuote on aivan ihanaan kuosiin pakattu tuoksu, tilasin myös suihkugeelin ja vartalovoiteen, koskaolipakkosaadakaikki. Tuoksu yllätti ainutlaatuisuudellaan, nimittäin nenäni poimii tuoksusta erityisen hyvin yhden asian. Suola! Alkutuoksussa on mukana merisuolaa ja se todella tuoksuu Blue Wondersissa. Ekaa kertaa kädelle suihkauttaessa ihmettelin, että miten tuoksu voi olla näin suolainen. Voiko hajuvesi olla suolainen? Fragranticaan mars ja tosiaan sielläkin tuoksua kuvataan suolaiseksi. Erikoista. Alkutuoksun merellisyyden jälkeen tuoksu muuttuu sporttisempaan suuntaan hentoisella kukkaisuudella jasmiinin ja vesihyasintin avulla. Ihme kyllä jasmiini ei aiheuta mulle migreeniä tässä tuoksussa. Joka tapauksessa, jos etsit raikasta, merellistä, hieman sporttista, mutta silti naisellista tuoksua, kannattaa tätä harkita.


Kolme kokoelman lakoista. Syvän täyteläinen sinivioletti Water Iris, duochrome(muistuttaa OPI Just Spotted The Lizardia) Gold Nacre ja tumma turkoosi Mystic Aqua. Vielä puuttuu cremet sininen Blue Azur ja hyvin vaalea, melkein valkoinen, sininen Sea Salt.

Duochromea oli vaikea saada kuviin näkymään, mutta jospa tuosta joten kuten näkisi.

Kokoelman kuosi on todella kaunis, oikein laguuniteemainen ja tuoksun nimi näkyy hauskasti pullon sisällä, kuin sitä katsoisi merenpinnan läpi.


Muita ostoksiakin tein vähän, mutta kaupungilla kierrellessä enimmäkseen keskityttiin elämyksiin, eikä niinkään shoppailuun. Herbinan kuivis oli tarjouksessa niin ostin yhden. Vaikka olen löytänyt nyt paljon muitakin suosikkeja, on tuo arkikäytössä ihan hyvä ja ne oikein tuuheuttavat on spesiaalimpiin tilanteisiin. Mielenkiintoinen uutuus oli Batiste Stylist XXL Volume Spray, joka ei ole kuivashampoo, vaan ööö... rakennesuihke(?). No kuitenkin tuuheuttava suihke. Pullo mainostaa sen olevan paranneltu versio vanhasta XXL Volumesta, jonka tuoksua inhosin. Tässä tuoksu on nami karkkituoksu. Se on tosi hyvä muutenkin ja kerronkin siitä tulevassa postauksessa aika piakkoin. Äiti oli ostanut mulle yllättäen tarjouksesta Escadan Cherry In The Airin. Sen ostamista olen harkinnut julkaisusta asti. Tykkään tuoksusta paljon, mutta se ei kestä ihollani kauan. Se oli kuitenkin koko loman ajan käytössäni, siitäkin huolimatta, että sitä sai lisätä kolme kertaa päivässä.

Matkalle ostin Cittarista söpön Colgaten suuveden ja hammastahnan kun ne oli eurolla tarjouksessa, suuveden tosin unohdin kotiin... Sieltä ostin myös Lumenen kulmageelin. Vuosia olen käyttänyt Oriflamen vastaavaa, mutta se lopetettiin ja uutta ei ole tullut tilalle. Oriflamella on vain värillisiä geelejä ja kokeilin sellaista. Lopputuloksena kulmaluuni ja otsani oli myös ruskea, joten pysyttelen ihan värittömissä geeleissä. En osaa levittää värillisiä sotkematta. H&M:ssä jo asunnonhakureissulla kuolasin tuota holopussukkaa ja nyt viimein ostin sen. En tiedä mihin sitä tarvitsen, mutta pakko, koska holo.


Huh, jopas oli paljon juttuja kasaantunut. Määrä näyttää isolta näin köntässä, mutta yksittäiseltä jaksolta en paljon ostellut kun nuo jakaa osiin. Blogien seuraajat ovat varmasti jo tottuneet bloggaajien ostospostauksiin, mutta haluan silti vielä korostaa, etten halua leveillä ostoksillani mitenkään, osittain ehkä vähän nolottaakin muistella, mitä sitä tuli tehtyä kun tällainen kasa kertyi. Mutta näitä postauksia aina kysellään ja ne ovat suosituimpien joukossa. Tuossa on ostoksia vähäksi aikaa ja taitaa olla, etten hanki yhtään mitään hetkeen. :D

Löytyikö joukosta mitään kiinnostavaa, josta haluaisitten kuulla enemmän?

6 kommenttia:

  1. Wau, siinähän oli tilauksia ja ostoksia :D. Mutta eihän tuo ole todellakaan paha, kun nuo jakaa 3-4 kuukaudelle!
    Todella kaunis tuo Oriflamen kesäkokoelma, milloin se tulee myyntiin? Kynsilakat varsinkin alkoi kiinnostaa :D.
    Tosin itselläni ollut nyt jonkinlaista kosmetiikka-ahdistusta ilmassa eli oon nyt yrittänyt vähentää tilauksia, enkä olekaan Oriflamelta nyt muutamaan jaksoon tilannut mitään ja Avonillekin olen tehnyt nyt tilauksia vain joka toinen jakso.
    Toki mulle tulee Livbox ja sitten tilasin puolen vuoden Jolie-box satsin, mutta muuten olen pystynyt hieman vähentämään himotuksen kohteita :D.
    Katsotaan, kuinka kauan tämä tulee kestämään :p.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oriflamen kesäkokoelma tulee myyntiin ensi jaksossa eli 17.6, siinä on myös luomiväripuikkoja, joiden uskoisin olevan sinun makuusi ;) Mullakin olisi hankintalistalla kaikenlaista, mutta saa nähdä miten saan pidettyä itseni kurissa :D

      Poista
  2. Toi Water Iris -lakka on varmasti mun makuun, se Opin on mun suosikki. Lip Mousset on ihan mahtavia, niitä ei turhaan hehkuteta. <3 Mä en ihmettele yhtään, että se nude on suosituin, kun katseleen suomalaisten huulia, kun ulkona liikkuu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kans huomannut, että melkein jokaisella vastaantulijalla on nudet huulet :D

      Poista
  3. Oriflamen kesäkokoelma on kyllä pakko ostaa, toivottavasti on iso varasto, ettei lopu kesken :D

    Mie tilasin heti Lip Moussen ja juurikin itselleni tuon Toffeen, onneksi tilasin heti kun jakso vaihtui, niin sain sen. Saa nähdä miten se toimii huulilla, kun kädelle swatchattuna se vaikutti aika kuivalta :/

    Love Potion Secrets löytyy täältäkin, mutta miulle tulee siitä mieleen mummoni, en tiedä miksi, mutta jokin tuoksu siinä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kans toivoa, ettei kaikki lopu päivässä, kuten vahvasti pelkään. Mun omakin Toffee Cream on vähän kuiva levittäessä, mutta huulilla se kyllä notkistuu ja levittyy hyvin, ehkä se on tuo moussemainen koostumus, joka sen tekee. Hassu mielleyhtymä tuo mummo, mistähän lie tulee :D

      Poista