31. toukokuuta 2016

Loppuneet Toukokuu


Toukokuussa loppuneita oli harvinaisen vähän verrattuna siihen, mitä yleensä loppuu kuukauden aikana. Ehkä olen viimein saanut niin paljon vajaita purkkeja pois, ettei hirmukasaa saa aikaiseksi. Ja näistäkin suurin osa oikeastaan ihan päivittäisessä käytössä olevia tuotteita.


Oriflame Optimals Gentle Daily Face Scrub
Talven ajan käytössä ollut kuoriva putsari. Kuivalle iholle tarkoitettuna tosi paksua ja täyteläistä, joten siksi enemmän talvituote rasvaiselle iholleni. Ei mikään kovin tehokas, rakeita oli paljon, mutta ne olivat hiekanjyvääkin pienempiä. Sai sillä ahkerasti hieromalla kuitenkin ihan hyvän lopputuloksen ja voidemainen tuote ei kuivattanut niin paljon kuin muut kuorivat putsarini. Silti kaipaisin vähän karkeampaa norsunnahalleni

Oriflame Swedish Spa Rebalancing Face Serum
Tehoseerumi meni talvella yövoiteen alla ja ihoni ollessa rasvaisempi lämpimällä ilmalla ihan yksistäänkin kosteuttamassa. Olen käyttänyt näitä useamman ja tykkään edelleen kovasti. Raikkaan tuoksuista, imeytyy nopeasti ja ei tuki ihoa tai lisää kiiltoa. Hygieeninen ja ilmatiivis pumppupakkaus on myös hyvä.

Biotherm Aquasource Everplump
Toisenkin näytetuubin käytin heti putkeen edellisen perään ja vieläkin tykkään tästä kovasti, samoin ihoni. Tuon loputtua siirryin käyttämään tuota vieressä olevaa Oriflamea, koska en vielä ole saanut aikaiseksi käydä ostamassa täysikokoista.

Oriflame Love Nature Peel-Off Mask Grape
Peel Off naamioiden suurkuluttajana tämä oli yksi suosikkini. Lähti hyvin iholta melkeinpä yhtenä liuskana, eikä pieninä riekaleina niin kuin jotkin vastaavat naamiot. Tuoksui ihanasti viinirypäleille kunhan alkoholihuurut ensin haihtuivat. Iho jäi pehmeäksi ja kirkkaaksi. Käytin erityisesti silloin kun iholla oli epäpuhtauksia, joten siksi loppuikin näin alkukesästä kun ihoni alkaa taas mahdottomaksi lämmön vaikutuksesta.


Oriflame Discover Parisian Delight Body Scrub
Uusien kuorintojen alta piti käyttää vanhoja pois, joten ekana vuorossa tämä. Ärhäkän violetti kuorinta oli teholtaan keskitasoa eli sopii hyvin sellaisille, jotka pitävät kevyemmästä kuorinnasta. Tuoksui ihanasti makealta toffeelta ja vaniljalta sekä rauhoittavalta laventelilta. Tykkään kuitenkin voimakkaammista kuorinnoista, joten en luultavasti hanki uudestaan. Käytinkin tuota lähinnä ohuemman ihon omaavan decolteen kuorintaan.

Depend Cherry Blossom Shower Gel
Pullon takia ostamani suihkugeeli, toi pullo oli vaan niin nätti. Siihen kuului vielä sellainen lasinen simpukka korkkiin, mutta tiputin tuon sitten lattialle ja se hajosi. Edellisessä asunnossa pullo oli esillä kylppärissä, täällä sille ei ole tilaa, joten käytin käsisaippuana pois. Kokeilin sitä myös suihkussa, mutta paksusta geelistä ei irronnut oikein tuoksua. Se ei edes pienessä suihkukaapissani tuoksunut miltään, vaikka sinne yleensä jää kaikki tuoksut voimakkaana. Eikä vaahdonnutkaan niin paljon kuin odotin, tuohan on varsinaisesti kylpyvaahdoksi tarkoitettu.

Oriflame Milk & Honey Gold Conditioner
Taas yksi pullo tätä käytetty. Vakioksi on näköjään muodostunut, että käytän hoitoainepullon kuukaudessa. Pitääköhän alkaa ostamaan jotain litran pönttöjä hoitoainetta. No kuitenkin, uudistuneessa hoitoaineessa en huomannut mitään muuta uutta kuin pullon. Edelleen toimivaa tavaraa ja yksi kestosuosikkini.


Rimmel Stay Matte Powder - Transparent
Lukemattomien kehujen jälkeen taivuin minäkin ostamaan tämän ja tykkäsin kovasti. Puuteri oli riittoisaa, piti ihon mattana niin hyvin kuin ihotyyppini huomioiden on mahdollista ja tiiviisti pressattu puuteri kesti hyvin myös lukuisat reissut murentumatta laukussa. Sävy Transparent ei ole aivan nimensä mukainen, vaan siinä on sävyäkin mukana. Minua ei lisäpeittävyys meikkipohjaan haittaa, mutta jos haluaa oikeasti värittömän puuterin, ei Stay Matte sitä ole. Ostinkin tarjouksesta(4,50€) kaksi lisää, joten käyttö jatkuu.

Oriflame Pure Color Floral Lipstick - Cherry Red
Luottopunaiseni. Juuri sopivan sävyinen iholleni. Ei liian kirkas, ei liian tumma, ei liian lämmin. Pigmenttistä, helppoa käyttää ja hyvin pysyvää. Sai hampaat näyttämään supervalkoisilta. Täydellinen punainen mulle.


Sellaiset tällä kertaa, pariin viikkoon ei ehkä kovin usein tule postauksia kun olen tässä vähän lomaillut ja tutkinut kaupunkia, syönyt liikaa ja ollut päivät pääasiassa ulkona. Pian lähden vanhempien luokse käymään ja en ole ehtinyt kirjoittaa juurikaan postauksia valmiiksi. Kunhan palaan reissultani, tulee ainakin ostosten esittelyä ja sen jälkeen päästään uusien testaamieni tuotteiden kimppuun.

1 kommentti:

  1. Mukavaa reissua, hyvä se on välillä vähän lomaa pitää! <3

    VastaaPoista