16. toukokuuta 2016

Giordani Gold Highlighting Concealer


Tänä keväänä Oriflamelle on tullut lukuisia uutuuksia, joista olen ollut innoissani. Yksi eniten ihastuttanut sarja on uudistunut Giordani Gold, joka on saanut mielestäni todella kauniin ja arvokkaan ulkoasun, pääteemanaan tietenkin kulta, kontrastina tyylikäs musta. Näitä pitää mielellään esillä ja tällaisena hintavampana kypsemmille rouville suunnattuna sarjana tuotteet myös ovat laadukkaita. Kohderyhmästä huolimatta värikosmetiikkaa sarjasta voivat käyttää nuoremmatkin.


Sarjan uusin tuote, Highlighting Concealer, oli minunkin pakko heti testata. Meikkikokoelmastani on pitkään puuttunut valokynä, koska edellisen loputtua en ole vain saanut aikaiseksi ostaa uutta. Mustasta kynämäisestä pakkauksesta paljastuu puhtaanvalkoinen pehmeä sivellin.


Toisessa päässä olevaa nappia painamalla kynästä alkaa virrata tuotetta ulos. Tosin ei aivan sulavasti, useiden käyttökertojen jälkeenkin nappia joutuu painamaan monta kertaa, jotta jotain tulee ulos.


Kevyen oloinen voide levittyy helposti iholle ja on sävyltäänkin tarpeeksi vaalea. Hieman tummemmille kaunottarille on olemassa myös Medium-sävy. Light on sävynä hyvin keltapohjainen, joka auttaa peittämään samalla tummia silmänalusia. Siitä huolimatta käyttäisin myös erillistä peitevoidetta ja pitäisin valokynän valokynänä.


Edeltäjänsä glitterpommista hieman säikähtäneenä piti myös testata, onko voiteessa shimmeriä hirveä kasa taas. Ei onneksi ole. Uudistetussa tuotteessa varsinaista glitteriä on vähennetty ja toki voiteesta salamalla kuvattuna löytää shimmerhippusia, muttei mahdotonta määrää. Sen sijaan voide heijastaa valoa oikein kauniisti.

Sama hehku näkyy myös kasvojen iholla hienovaraisesti. Olen aika varovainen kaikkien korostustuotteiden kanssa rasvoittuvan ihoni vuoksi, se kun kiiltää jo muutenkin pari tuntia meikin teon jälkeen. Valokynästä tuleva hohto ei ole liian voimakas, vaan blendautuu meikkipohjaan kauniisti näyttäen siltä kuuluisalta sisäiseltä hehkulta. Ainoa miinuspuoli tuli omalla kohdallani ainakin esiin silmänalusilla kun yritin sille alueelle tehdä korostuksia kynällä. Tuote kuivahti aika nopeasti tahmaisen tuntuiseksi ja veti ihoa hieman ryppyisemmän näköiseksi levittäessä. Nopealla levityksellä ja BeautyBlenderillä tämäkin ongelma oli selätettävissä. Muissa kohdissa kasvoilla en tuota ongelmaa havainnut, joten se liittyi vain jotenkin silmänalusten ohueen ihoon. Tuota pikkuista miinusta lukuun ottamatta erittäin kauniin lopputuloksen antava tuote.

Mikä on suosikkivalokynänne?

1 kommentti:

  1. YSL, en varmaan luovu siitä koskaan. Ainoa joka on sellaista koostumukselta, ettei ole heti juonteissa kertyneenä. :)

    VastaaPoista