26. toukokuuta 2016

31 Day Challenge: Inspired By a Color

Ajattelin tämän haasteen olevan helppo, muttei se sitten ollutkaan. Kivoja värejä on ihan liikaa, eikä minulla ole edes oikeastaan lempiväriä. Tykkään niin monista. Alkuvuoden aikana on kuitenkin suosikiksi noussut sinisen eri sävyt. Upean siniset taivaat iltaisin, meri, kaikki täyteläisen syvät sinisen sävyt. Siksi päätin valita sen inspiraation lähteeksi. Halusin kokeilla jotain erikoisempaa ja päätinkin tehdä dotting toolilla kynnen kärjestä alkaen pilkkuja eri sinisen sävyissä muistuttamaan vähän jotain kalan suomujen kaltaista. Siniseni olivat aika lähellä toisiaan, joten valitsin joukkoon myös shampanjanvärisen lakan antamaan kontrastia ja vaaleutta melko tummien sävyjen sekaan.

Sinisistä vaaleimmaksi valikoitui turkoosi creme Rimmel Sky High. Pikkuisen tummempaa sinistä shimmeriä edustaa C.K numero 04 ja aika lähellä sitä on suosikkisiniseni, aivan upea sähkönsininen saman merkin numero 19. Lähes musta sininen creme on Rimmelin Blue Vogue. Niin ja se shampanja on Essenceltä Cracking Base Colour sävy Sparkling Champagner. Niitä vain sattumanvaraisesti täplinä kynsille pilkkukynnet ovat valmiit. Harmi vain lakkaus meni päällyslakan vuoksi vähän pilalle, koska päällyslakka alkoi kuplia ja myös levitti täpliä paikoitellen. No, olipahan vesiteemaa kerrakseen kalansuomujen ja kuplien muodossa. Kuvissa vain tasainen kynsi olisi näyttänyt paremmalta. Kauempaa kuplia ei toki huomaa.

Käytetyt lakat

Seuraavat kynnet julkaisenkin varmaan aika pian, mahdollisesti ensi viikolla tai sitä seuraavalla. Aiheena on inspiroitua musiikista ja ehkä instagramin puolella seuraavat viikonloppuna saattavatkin arvata mistä bändistä inspiroiduin...

2 kommenttia: