24. toukokuuta 2016

Viime aikojen suihkugeelejä

Taannoinen suihkugeelipostaus oli kivan suosittu, joten päätin tehdä tällaisia suihkugeelikooonteja vähän lisää. Käytän liian montaa eri suihkugeeliä yhtä aikaa, koska kyllästyn aika nopeasti jos käytän samaa koko ajan. Joten tässä miniarvioita muutamasta tällä hetkellä käytössä olevasta. Aika moni niistä on Oriflamen, koska yritän nyt tyhjätä varastojani ennen kuin ostan yhtään uusia suihkugeelejä.


Creightons Squeeky Clean Daisy Fresh Shower Detox

Keskiseltä ostamani Squeeky Clean aiheuttaa minussa mielleyhtymän frettishampooseen. Omistin aikaisemmin kaksi frettiä, Sivin ja Ninnin, ja niiden shampoon nimi oli myös Squeeky Clean. Pikaisella vilkaisulla Creightonsin tuotteet vaikuttavat olevan aika pitkälti Soap & Gloryn jäljitelmiä retrokuviensa, värinsä ja tekstien perusteella. Nimestään huolimatta suihkugeeli tuoksuu makealta, aavistuksen hedelmäiseltä ja marjaisalta. En virallista tietoa tuoksusta löytänyt mistään ja olen erittäin huono tunnistamaan tuoksuja, mutta muutamasta lähteestä löysin tiedon, että tuo tuoksuisi vadelmilta. En aivan puhdasta vadelman tuoksua ainakaan allekirjoita, mutta joka tapauksessa tuoksuu erittäin hyvältä. Tuoksu vain häviää suihkussa aika nopsaan, joten saisi olla voimakkaampi. Vaahtoaa sopivasti ja tuubi on kaunis pitää suihkussa esillä. Jos ei Keskiseltä pääse tuota hakemaan, löytyy sitä myös ainakin Elevenin verkkokaupasta.


Oriflame Swedish Spa Stimulating Shower Gel

Raikkaampaa linjaa edustaa tämä suihkugeeli. Omaan makuuni merellisen tuoksuinen tuote on vähän turhan miehekäs, sporttinenkin. Siksi sanoisin runsaasti vaahtoavan suihkugeelin olevan sopivampi miehille, vaikka virallisesti naisten sarjaa onkin. Usea miespuolinen tuttuni onkin tykästynyt siihen, itsekin tulee käytettyä silloin kun haluaa erityistä raikasta tunnetta. Sporttinen tuoksu nimittäin jää iholle aika voimakkaana. Seassa lilluvat stimuloivat pallerot eivät käyttäessä juurikaan tunnu, mutta ovat ihan hauska yksityiskohta.


Oriflame Discover Icelandic Purity, Tanzanian Grace ja Bali Paradise

Viimeiset suihkugeelit tällä erää ovat Discover sarjan kolmikko. Näitähän tuotteita on vaikka miten paljon ja jokainen niistä vie tuoksumatkalle johonkin maailman kolkkaan. Islantiin johdattelee edellisen tapaan erittäin raikas Icelandic Purity. Senkin tuoksu on merellinen, höystettynä katajalla. Ehkä juuri kataja tekee tuoksusta hieman naisellisemman ja pehmeämmän. Silti tuoksu on hyvin unisex ja miehetkin ovat tuota useasti ostaneet. Raikas ja puhdas tuoksu on myös hyvin voimakas ja jää iholle pitkäksi aikaa. Omaan makuuni tuoksu ei ole, mutta ajattelin kysyä jos islantiin kesätöihin lähtevä tuttuni haluaisi tuon itselleen.

Raikkaasta islannista matka jatkuu tansanian kuumuuteen. Sen tunnelman luo moringa ja baobab. En rehellisesti sanottuna tiedä miltä kumpikaan noista tuoksuu, mutta niiden yhdistelmä ainakin on kiva. Tuoksu on kukkainen ja vähän sitrustuoksua muistuttava, ei liian pistävä kuitenkaan. Jokin tuoremehu tuoksuu aivan tuolta, en vain saa päähäni mikä. Joka tapauksessa herkullinen tuoksu tuo mieleen kuuman kesäpäivän. Harmi vain tässä tuoksu ei ole yhtä voimakas kuin edellisessä, vaan häviää nopeasti jo suihkussa.

Bali Paradise on kolmikosta tuoksunsa puolesta tavanomaisin. Tuoksun kuvataan olevan merellisen vihreä ja tuote tuoksuu valkoisilta kukilta ja lumpeenkukalta. Niiden yhdistelmä on mielestäni puhdas ja tuo mieleeni jonkin perussaippuan tuoksun. Ainakin jokin Bliw-käsisaippua palaa lapsuudestani mieleen tätä tuoksutellessa. Erityisesti mieleen palaa ala-asteen luokkaretki helsinkiin, kun YLE:n vessatiloissa kaverin kanssa vertailtiin mikä niistä saippuoista tuoksuu parhaalta. :D


Sellaisia tällä kertaa, tykkäättekö näistä koontipostauksista vai jätänkö suihkugeelit jatkossa vain loppuneisiin arvioitavaksi?

2 kommenttia:

  1. Mie ainakin tykkään tämmöisistä postauksista, olipa kyse sitten suihkugeeleistä tai hajuvesistä :D

    Body Shopilla on muuten Moringa-sarja ja se ainakin on hyvin kukkainen, ehkä sellainen tuoksu mistä voisi saada yliannostuksen.

    VastaaPoista
  2. Musta nää koontipostaukset on kivoja, näissä tuotteet nousevat kuitenkin vielä paremmin esiin kuin loppuneet postauksissa, joten jos juttua riittää niin miksikäs ei. :)

    VastaaPoista