18. lokakuuta 2016

Halppismascarat vol. 1: W7 Absolute Lashes

Reissullani alkukuusta käväisin Keskisellä ja siellä ei tällä kertaa ollut mitään kovin kiinnostavaa kosmetiikkaa, ainakaan sellaista mitä en saisi Turusta, joten miksi alkaa roudaamaan niitä pitkin pitäjiä. Päädyin kuitenkin ostamaan uuden W7 kiinnityssuihkeen loppuneen tilalle, Lumenen tosi halvan kasvovoiteen heräteostona ruokapuolelta(!) kun se oli puoli-ilmaiseksi, sekä kolme ripsiväriä. Yhden Keskiseltä, kaksi muuta Mikko Keskiseltä. Yksikään niistä ei maksanut yli 4 euroa, joten niitä tuli vähän keräiltyä. Neljäskin kiva olisi ollut, mutta siitä oli jäljellä vain testeri, sekä kaksi "myyntikappaletta", joista oli joku äärimmäisen fiksu tyyppi repinyt sinetit auki. Miksei voi käyttää sitä testeriä kun sellainenkin on tarjolla + irtoharja sen lisäksi mallina siitä millainen harja on! Joka tapauksessa en aio ostaa ripsaria, jonka sinetti on rikki. Jäi siis hyllyyn. Luojan kiitos niissä oli sinetit, hurjan monessa markettiripsarissa ei ole ja sitten ei yhtään tiedä kuka niitä on lähminyt. Hyi.

Koska näitä halppisripsareita on suhteellisen helppo ostella ja niitä löytyy vähän joka paikasta niin ajattelin aloittaa sarjan, jossa kokeilen onko niistä mihinkään. Näiden kolmen lisäksi jatkossa kiinnostaa vielä kokeilla ainakin Essencen ripsareita sekä tuohon lähicittariin ilmestyneitä Catricen ripsareita(ja merkin tuotteita ylipäätään).Ekana vuorossa on W7 Absolute Lashes ja siitä sävy Blackest Black. Tuoko hylsyn muoto ja väri mieleen mitään? No Benefitin They're Real Mascaran hylsyähän se muistuttaa. Fonttikin on vähän sen tyylistä, värit vain käännetty toisin päin teksteissä. Nuo seikat alun perin oikeastaan kiinnittivätkin huomioni tähän hyllyssä. Ilmiselvästi W7 yrittää jäljitellä tuota kulttiripsiväriä, joten olisikohan tuo ominaisuuksiltaankin yhtä hyvä(vaikken ole sitä aitoa testannutkaan).


Harjakin on aika lailla Benefitiä vastaava. Samanlainen paksuhko, kova muovinen harja, jossa on päässä pallomaisempi muodostelma alaripsiä varten. Kuvien perusteella en kovin suuria eroavaisuuksia löydä. Benefitissä tuon pallon harjakset ovat ehkä hieman pidemmät, mutta muuten harjat ovat samanlaiset. Googlettamalla näistä kahdesta löytyikin paljon vertailuja.


Ripsarin levittäminen on helppoa ja nopeaa. Harja ei nappaa itseensä kovin paljon massaa ja massa on melko kuivaa. Harja erottelee ripset erinomaisesti ja tuo niihin pituutta, mutta samalla kiitettävästi myös volyymia. Hämähäkkiripsiä sillä ei kuitenkaan tule hyvän erottelevuuden ansiosta.

Ainoa iso miinus levityksessä on ripsiin jäävät paakut. Vaikka harja erottelee ripset niin, etteivät ne klimppiinny yhteen, jää ripsiin silti sellaisia roskan näköisiä mascarapalleroita, joita on tosi ärsyttävä yrittää harjailla pois. Niitä varisi myös pikkuisen silmän alle, kuten kuvassakin näkyy.

Ripsiväri ei ole vedenkestävä, mutta mitä kestoon tulee niin sanoisin sitä silti säänkestäväksi. Sateisia ilmoja ei testijakson aikana ole ollut, mutta muuten olen rääkännyt ripsaria pitkillä päivillä, tuulesta vuotavilla silmillä ja lenkilläkin sitä taisi silmissä olla kerran, koska liikuntaa varten pyyhin pois vain kasvomeikin. Ripsari ei varissut tai alkanut valumaan silmien vuotamisesta huolimatta ja erittäin positiivisena yllätyksenä se piti taivutukset ihmeen hyvin. Alaspäin sojottavat ripseni eivät ole ihan ne helpoimmat saada pysymään.

Valumattomuuden vuoksi laitoin ripsaria myös alaripsille, niihin en yleensä laita mitään, koska se löytyy pian juovana silmän alta. Pallopäällä oli helppo töpötellä alaripset ilman silmään tökkäämisen pelkoa ja päivän aikana ei valumista tapahtunut.


Kokonaisuutena varsin näppärä ja halpa ripsiväri, Hinta-laatusuhde on kohdillaan, pakkaus on tyylikäs ja ripsiväri toimii ripsissäni noita hippusia lukuun ottamatta erinomaisesti. Saan sillä pituutta ja volyymia yhdellä kerroksella. Massan kuivuuden takia tosin en ennusta kovin pitkää käyttöikää sille. Parilla kolikolla itselleen lunastettava ripsiväri on silti kokeilemisen arvoinen.

Onko sinulla suositella jotain todella hyvää, mutta halpaa ripsaria?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti