7. lokakuuta 2016

Uusi kynsilakanpoistoainesuosikki

Selvisin reissuiltani viimein kotiin asti, kiirettä on pitänyt ja pitää edelleen, mutta ettei blogi ihan kuole pystyyn niin ehdin kertoa pikaisesti uudesta suosikistani, jota käyttelin tuossa ennen reissuun lähtöä hyvän aikaa.


Vuosien ajan olen vannonut kynsilakanpoistoaineissa Miramen sinikorkkisen poistoaineen nimiin. Se on aika tymäkkää, mutta tehokasta. Se vetelee viimeisiään ja halusin jotain uutta kokeiltavaksi. Monen olen kuullut kehuvan Cienin poistoainetta ja päätin kauppareissulla ostaa sellaisen. Valitsin asetonillisen Classic-version, koska asetonittomat aika harvoin ovat saaneet kaikki lakat pois kynsiltäni. Ne soveltuvat lähinnä helppojen poistettavien, esimerkiksi vaaleiden cremelakkojen, poistoon. Käytän usein glitteriä, joten haluan poistoaineen pystyvän jokaiseen käyttämääni lakkaan. Ja vaikka asetoni onkin kuivattavaa ja voimakasta, haluan sitä silti kynsilakanpoistoaineeseeni. Ennemmin poistan lakat nopeasti, kuin hankailen ja liottelen kynsiä ikuisuuksia heikkotehoisella poistoaineella aiheuttaen sillä mahdollisesti jopa suurempaa vahinkoa.


Suurin tekijä valinnassa oli myös tuotteen korkki. Se on tuollainen kätevä pumppu, jonka päälle asetellaan vanulappu ja painetaan. Tuotetta tulee lappuun melko sopiva määrä jo yhdellä painalluksella.

Ensimmäisenä yllätyksenä poistoaineesta huomaa kivan tuoksun. En toki imppaa sitä, mutta lakkaa poistaessa asetonin tuoksun lisäksi ilmassa leijuu pyykinpesuainemainen tuoksu, joka lakkojen poiston ja käsien pesun jälkeenkin vähän tuoksuu kynsissä.


Tärkein ominaisuus tietenkin on aineen teho ja siinä minulla ei ole moitittavaa. Aineella lähtee normilakat todella helposti ja nopeasti, vaativammatkin poistettavat ihan tuon Miramen veroisesti. Suurin ero Miramen todella kuivattavaan poistoaineeseen on kuitenkin se, että Cien ei vedä kynsiä ja kynsinauhoja niin kuivaksi eli se on selvästi hellävaraisempi.


Tuote osoittautui kaikin puolin hyväksi, se on edullista ja helposti saatavilla, joten mielelläni jatkan käyttöä tulevaisuudessakin.


Mikä on suosikkikynsilakanpoistoaineesi?

4 kommenttia:

 1. Täytyy ehkä kokeilla tuota classic-versiota, sillä se aseniton ei miellyttänyt. Lisäksi ainakin minulla tuo pumppusysteemi lakkasi ajoittain toimimasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että sulla oli vain joku maanantaikappale ja pumppu toimisi hyvin seuraavissa pulloissa :)

   Poista
 2. Mää oon tätä käyttäny pitkään ja tuun käyttään jatkossaki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa jäädä mullakin vakiokäyttöön etenkin näppärän pakkauksen takia :)

   Poista