8. kesäkuuta 2017

Halppismascarat vol. 2: Eveline Big Volume Explosion


Alle neljän euron ripsareista seuraavana kokeiluvuoroon pääsi kauniin kultaisessa pakkauksessa oleva Eveline Big Volume Explosion. Kuten nimestäkin voi päätellä, lupaa ripsari tuoda ripsille hurjasti volyymiä. Sen lisäksi lupauksiin kuuluu jokaisen ripsen kuorruttaminen, tarkka erottelu, taivutus, kestävyys päivän aikana sekä tahmaamattomuus ja paakuttomuus. Pitkä lista kaikenlaista, mutta pitääkö mikään paikkansa?


Harjan kerrotaan olevan innovatiivinen ja uudenlainen, siinä on 20 riviä joustavaa "karvaa", kuten valmistaja kuvaili, vaikka harja on kyllä muovinen. Eikä minusta mitenkään erikoinen, paitsi kooltaan jo liiankin suuri pienille silmilleni. Alku oli hieman vaikeaa totutellessa suureen kokoon. Se vielä yhdistettynä raskaisiin luomiin ja sotku oli taattu. Tökkäsin silmäänkin pariin otteeseen testiaikana. Mutta vähitellen homma alkoi luistaa kun oppi oikeanlaisen tekniikan. Silloin ripsari osoittautui mainioksi. Alkuun massa oli makuuni aavistuksen liian märkää ja ohutta, mutta pari viikkoa käytössä oltuaan alkoi massa olla optimaalista.


Ylemmässä kuvassa silmät ilman ripsaria ja alemmassa kerros Big Volume Explosionia. Kuten näkyy, piirtää ripsari ripset tarkasti ja paakuttomasti esiin ja saa ripsistä kivannäköiset. Alaripsille iso harja on haastava käyttää, varovaisesti laittaen onnistuu sekin. Väri on todella musta ja ripsari pitää päivän aikana taivutuksetkin kohtalaisesti. Yleensä taivutukset katoavat ripsistäni jo alle tunnissa. Vedenkestävä tuote ei ole, mutta on kestänyt menossa mukana kaupungilla valumatta, allergian takia vuotavista silmistäni huolimatta. Kestävyydestä huolimatta ripsari on illalla helppo poistaa misellivedellä.

Hinta-laatusuhteeltaan varsin mainio tapaus, vielä pitää kokeilla vuoroaan odottava saman merkin Grand Couture Mascara, mutta siitä lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Mulle tää Eveline on ihan tuntematon merkki. Näyttää muuten aika paljon Maybellinen mascaran hylsyltä ja harja on myös tosi saman näköinen kuin maybellinen uudessa Big Shotissa. :)

    VastaaPoista
  2. Ei ole paha ollenkaan :D

    VastaaPoista