31. toukokuuta 2017

Loppuneet Toukokuu '17


Kuukausi hujahti taas nopeasti ohi ja tämäkin kuu näytti loppuneiden osalta hyvin hiuspainotteiselta. Hiukset alkaa olla nyt niin pitkät, että niihin kuluu paljon tuotteita. Muuten kaikki tuotteet olivatkin pääasiassa päivittäisiä perustuotteita.


Oriflame Nature Secrets Birch & Cloudberry Shampoo
Koivuallergikkona vähän epäröin shampoon käyttöä, mutta huoleni oli turha ja mitään oireita ei tullut. Shampoon tuoksu oli mieto lakkamainen ripauksella vihreyttä. Se pesi hiukset narskuviksi ja suoriutui tehtävästään kaikin puolin mainiosti.

Oriflame Nature Secrets Almond Oil & Strawberry Colour Care Conditioner
Kestosuosikkia loppui viimeinen pullo ja koko Nature Secrets sarjahan poistuu tullen uudistuneena Love Naturen nimen alle. Tätä ei uudistuvissa näkynyt vaan värisarja palaa takaisin uudella tuoksulla. Toivotaan, että se on yhtä hyvä kuin tämä.

Herbina Tuuheuttava Kuivashampoo
Herbinan kuiviksista suosikkini ja muutenkin arkikäytössä suosikkejani. Tekee hiuksista puhtaamman näköiset ja tuo hieman rakennetta. Tuoksu on raikas ja ei häiritse päivän aikana. Olen käyttänyt varmaan jo toistakymmentä pulloa ja ostan jatkossakin.

Mades Greetings Cape Town Shampoo
Matkakäytössä ollut shampoo ja edellisen(Marrakech) tapaan tuoksu oli olematon. En oikein saanut haisteltua edes sen vertaa, että voisin sanoa mille tuoksui. Mutta muuten pesi hiukset puhtaiksi ja narskuviksi.

Oriflame HairX Ultimate Repair Hair Mask
Vaalennetut latvani ovat melkoisen kuivat ja pörröiset, toivoin naamiolta vähän apua asiaan, mutta tulos jäi heikoksi. Naamio oli perushyvä, muttei tuonut niin paljon sileyttä hiuksiin kuin nimestä oletin. Makeasta karkkimaisesta tuoksusta tykkäsin tosi paljon, mutta en ehkä halua uutta.


Oriflame Love Nature Aloe Vera Cleansing Gel
Perushyvä putsari miedolla aloen tuoksulla. Ei oikein herättänyt muita ajatuksia. Iho puhdistuu hyvin ja poistaa silmämeikinkin tarvittaessa.

Oriflame Feminelle Protecting Intimate Wash
Aloe-linja jatkuu tässäkin ja tämä on Feminellen intiimipesuista suosikkini niin tuoksunsa kuin tehonsa puolesta. Ostan varmasti lisääkin.

Lumene Daily Care Moisturizing Cream
Lumenen uudistuessa ostin tällaisen puoli-ilmaiseksi. Käytin sitä yövoiteena. Rasvaisen oloisena se oli talveksi erinomainen yöksi, lämpimämmällä säällä ja päivävoiteena turhan tuhtia. Kosteutti hyvin ja paksuudestaan huolimatta ei yllättäen tukkinut ihoa tai lisännyt kiiltoa. Tuoksuikin mukavan hedelmäiseltä. Positiivinen yllätys.

Oriflame Essentials Daily Scrub Cleanser
HG-tuotteeni, joka poistui ajat sitten valikoimasta ja tähän loppui viimeinen tuubi varastostani. Haluaisin lisää, koska hiekkamainen kuorinta oli aivan täydellistä. Mutta nyt on vain etsittävä uusi lemppari.


Oriflame Optimals Even Out Illuminating Serum
Näytteenä kokeilin uutuusseerumia ja ihastuin siihen kovasti. Heleyttävä seerumi sisälsi pientä shimmeriä(kuva alempana) ja kirkasti kasvoja kosteuttaen samalla hyvin. Taidan hankkia täysikokoisen.

Oriflame Optimals Even Out Clarifying Toner
Saman sarjan kasvovesi oli myös kiva tuoksunsa puolesta. En koskaan osaa sanoa mitään eroja kasvovesissä, kaikki ovat aina aika samanlaisia. Mutta tuoksui niin kivalta, että voisin jo sen takia ostaa.

Oriflame IlluSkin AquaBoost Foundation - Vanilla
Näytteen perusteella ihastuin toden teolla ja tilasinkin jo täysikokoisen. Riittoisaa tavaraa, näytteestä riitti 5 käyttökertaa.

Oriflame Compressed Facial Mask Sheet
Kokeilin heti yhden puristetun kasvonaamioarkin, josta Instassa jaoinkin kuvan. Tabletti kostutetaan kasvovedellä ja kasvoille levitetään seerumia/kasvovoidetta/kasvonaamiota ja arkki laitetaan siihen päälle. Se tehostaa iholla olevan tuotteen vaikutusta. Kasvoni olivat taas hieman väärillä mittasuhteilla naamioon nähden, mutta asettelemalla sen sai ihan hyvin paikoilleen. Omatekoinen sheet mask oli kiva askarrella ja käytän innolla loputkin.

Lady Gaga Fame EDP
Käsilaukussa matkannut näyte tuli tiensä päähän, harmi kun putkiloa ei saa mitenkään auki, että sen voisi täyttää uudelleen. Minullahan on täysikokoinen ja tykkään tuoksusta kovasti.

Even Out seerumi ja sen sisältämä kaunis shimmer

2 kommenttia:

  1. Herbinan vihreä kuivashampoo on munkin lemppari ja pulloja on mennyt jo vaikka kuinka ja paljon:) Hyvä, edullinen perustuote, eikä tuoksu liikaa.

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään kans Herbinan kuivashampoosta, se on vaan hintaansa nähden hyvä, eikä tee valkoista mössöä mun päähän kuten Batiste. :D

    VastaaPoista