18. toukokuuta 2017

Ensivaikutelma: Oriflame IlluSkin Aquaboost Foundation


Jokin aika sitten Oriflamen Liquid Silk meikkivoide oli pettymys omalta osaltani ja silloin siirsin toiveeni toiseen uutuuteen, IlluSkin Aquaboostiin. Siitäkin tilasin vain näytteen, koska ihoni on meikkivoiteiden suhteen niin hankala.

Aquaboost lupaa olla ultrakevyt ja puolipeittävä tehden ihosta raikkaan ja heleän luonnollisen näköisesti, samalla kosteuttaen jopa 8 tuntia sisältämänsä kosteutta sitovan aktiiviaineen avulla. Lisäksi siinä on suojakerroin 20.


Voiteessa luvataan olevan myös pehmeä, hyvin häivyttävä koostumus. Sävykseni valikoitui tuttu ja turvallinen Vanilla. Se on vaalein mahdollinen ja keltapohjainen, mikä neutralisoi hieman kasvojeni punoitusta. Voide tuntuu paksuhkolta ja pitää hyvin muotonsa pisarana, eikä valu mihinkään. Siinä on paljon pigmenttiä, kuvan läntti riitti koko kasvoille ja vielä jäi vähän ylikin levitettäväksi toiseksi kerrokseksi pahimmin punoittaviin kohtiin.

Ihoni on ongelmarasvainen, mutta samalla pintakuiva ja odotin voiteelta hyvin kosteuttavaa ja helposti levittyvää koostumusta. Aikaisemmin mainitussa Liquid Silkissä kun kuivan koostumuksen takia levittäminen osoittautui ongelmaksi. Valitettavasti tässäkin levitystuntuma oli kuivakka ja tuotetta sai työstää ihoon paljon. Se kuivahti myös nopeasti, joten ihan hirveästi levittelyyn ei ollut aikaa. Jos sen asian kanssa pärjäsi, sujui loppu leikiten.


Peittävyys meikkivoiteessa oli luvatun mukaisesti keskitasoa. Vasemmanpuoleisessa kuvassa ihoni on ilman meikkiä, silmämeikkiä tosin on vähän, koska tässä samalla kokeilin uutta luomiväriä ja ripsiväriä. Se testi ei ollut kovin menestys, joten silmämeikin voi ignoorata :D Ihossani on edelleen samat ongelmat eli punoitus, rasvoittuminen ja pintakuivuus. Oikealla puolella Aquaboostia on levitetty kasvojen toiselle puolelle. Ihoni punoituksen takia en voi valita meikkivoidetta kasvojen sävyn mukaan, vaan voide on otettava kaulan sävyn mukaan. Siihen sävy Vanilla soveltuu erinomaisesti. Voide vie pois pahimman punoituksen ja tasoittaa ihon sävyä muutenkin.


Koko kasvoille levitettynä kasvojen iho täsmää hyvin kaulan sävyyn tehden minusta vielä kalpeamman kuin normaalisti, mutta tärkein asia eli punoitus on peittynyt hienosti. Vähän varjostusta ja poskipunaa sekä huulipuna niin tulee vähän väriä taas kasvoille. Tässä vaiheessa Aquaboost osoittautui mainioksi ja luonnollisen näköiseksi meikkivoiteeksi. Enää se vaikein osuus eli meikin kestävyys.


Tässä meikkivoide 6 tunnin kasvoilla olon jälkeen ja täytyy sanoa, että tilanne ei ole ollenkaan paha. Vähän on kiiltoa, mutta mulla ei mikään täydellisesti pidä kovin kauaa ja tämäkin kiilto ilmaantui kasvoille melko pian, alle tunnissa. Mutta pääasia on, että kiilto ei pahentunut siitä lainkaan, voide pysyi paikoillaan ja ei liejuuntunut.

Kokonaisuutena sanoisin siis todella hyväksi meikkivoiteeksi. Sävy on minulle sopiva, voide on tarpeeksi peittävä, mutta kevyt ja kestää pitkään. Aivan niin kosteuttava se ei ole mitä oletin nimen ja kuvauksen perusteella, mutta ei kuivattavakaan. Voide ei tunnu kasvoilla oikeastaan miltään. BB-voiteen tai sävytetyn päivävoiteen tyyppinen kosteuttaja se ei kuitenkaan ole ja kuivaihoisimmat varmasti tarvitsevat alle jotain kosteuttavampaa. Minulle voide sopi erinomaisesti ja taidan laittaa täysikokoisen tilaukseen! Tällä jaksolla AquaBoost näytti olevan normaalihinnallaan 18 eurolla myynnissä, joten pitää odotella hyvää tarjousta.

2 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen tasainen pinta:) Ja kuuden tunnin jälkeen tosi hyvä edelleen. Eli vörkkii niin kuin pitääkin :D

    VastaaPoista
  2. Tällä jaksolla Aquaboost on 12.90€ !:-) Yllättävän hyvin peitti punoitusta, pitää harkita tämän ostoa!

    VastaaPoista