21. syyskuuta 2017

Oriflame Colour Unlimited Super Matte LipstickKuten ostoksissa jo mainitsin, tilasin näytteet (lähes) joka sävystä Oriflamen Colour Unlimited Super Matte huulipunista. Keräilyssä ilmeisesti sattui virhe, koska yksi näytteistä oli jotain muuta sarjaa, mutta saman sävyinen kuitenkin. Otin sen siksi mukaan, vaikka cremepuna onkin, sävy on suhteellisen sama silti.Petyin aikaisemmin Nonstop Nudeen sävynä. Se oli kuiva ja vaikea saada huulille. Vähän sama linja jatkuu muissakin sävyissä, koska ne ovat kuivahkoja. Ei niin pahasti kuitenkaan kuin Nonstop Nude. Pigmenttiä sävyissä ei ole tarpeeksi, jokaista jouduin laittamaan huulille kaksi kerrosta. Rajauskynä olisi myös tarpeen, mutta otin kuvat ilman rajausta, jotta punien sävy ei muutu. Lisäksi laitoin huulille peitevoidetta, jotta huulteni oma sävy ei vaikuttaisi sävyihin. Joten en aivan voi suositella tätä punaa, mutta tässä kuitenkin swatchit jokaisesta sävystä.


Nonstop Nude on vaalea pinkkiin vivahtava nude. Sävy vaihtelee todella paljon omista huulista riippuen. Jos en laita mitään huulille, on sävy vaaleanpunainen ja jos blokkaan huulten oman sävyn peitevoiteella, on sävy aika ihonsävyinen. Myös rajauskynällä voi vaikuttaa sävyyn reilustikin.

Forever Fuchsia on se vääränä näytteenä tullut, mutta sävy on sama silti, vaikka näyte creme olikin. Se on kylmä fuksia, kuten nimikin jo vähän kertoo.

Eternal Flame on lämmin paloautonpunainen ja joukon pigmenttisin.

Resolute Red taas on kylmä täyteläisen tumma punainen, klassikko, joka sopii kaikille.

Endless Cherry on kirsikanpunainen, violettiin vivahtava kylmä punainen.

Persistent Plum näytti hurjalta puikossa, mutta huulilla vaaleni täyteläisen tummaksi, kylmäksi luumunvioletiksi, vähän kuin tummemmaksi versioksi Endless Cherrystä. Se on kuitenkin kuivuudesta johtuen harmillisen laikukkaasti levittyvä. Täysin tasaista sävyä oli mahdoton saada.


Mikä sävyistä oli suosikkisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti