17. syyskuuta 2017

Oriflame ostoksia

Pahoittelut parin viikon suunnittelemattomasta tauosta, mutta voin vähän huonosti viime viikot niin ei onnistunut postausten tekeminen. Mutta nyt taas uusin voimin blogin pariin ja sopivan kevyt aloitus on Oriflamen viimeisimmät tilaukseni kun niitä taas keräsin parilta jaksolta.


Aloitetaan uutuuksilla eli demoilla. Eleoon tuli kolmaskin hiusöljy/-seerumi, tällä kertaa erityisesti kaksihaaraisille tarkoitettu Soft Touch Oil. Se ainakin tuoksuu huomattavasti paremmalle kuin aikaisempi. Toivottavasti toimiikin hyvin, kaksihaaraisiahan minulta löytyy reilusti. Feminelle sai myös uuden version intiimipesujen joukkoon, tällä kertaa herkälle iholle suunnattu Mild Intimate Wash.

Innostuin kovasti kun näin demoissa kausituoksuissa Sparkling Collectionin Bubble Bathin. Se tuoksuu persikkacocktaililta ja sitä jo suihkussa ehdin kokeilla. Se tuoksuu nimensä mukaisesti juotavan herkulliselta, mutta pakko tyytyä vain ulkoiseen käyttöön.

Aikaisemmin esitellystä mattahuulipunasta tilasin näytteet joka sävyä ja ajattelin ensi viikoksi tehdä niistä swatchipostauksen jos muut sävyt olisivat vähän parempia kuin pettymykseksi osoittautunut nudesävy.  Ilmaisena demona oli Optimals Even Out Lumilight Multi-targeting CC Cream ilmeisesti uudistettuna versiona vanhasta CC-voiteesta.

Ilahduin kovasti myös kun huomasin demoissa Quick Dry Top Coatin, aikaisemmat kokemukset muiden merkkien vastaavien tuotteiden kanssa ovat olleet melko huonoja, joten jos tämä toimisi. Vuosia sitten myynnissä ollut väriä vaihtava huulivoide uudistui tuubimuodosta puikkomaiseksi ja The ONE Colour Adapt Lip Balm muuttaa väriään huulilla violetista pinkiksi.

Kestosuosikki Wonder Lash pukeutui 50v juhlavuoden kunniaksi punaiseen ja väri syveni mustaakin mustemmaksi. Löytyy nimellä Wonder Lash Celebration Edition. Niin ikään Giordani Gold tuo lähestyvää pikkujoulukautta ajatellen uusia sävyjä italiassa käsintehtyjen Marbleised luomivärien muodossa. Sävyt olivat kaikki houkuttelevia, mutta pidin järjen päässä ja tilasin vain ne, joita voisin ajatella käyttäväni. Tumma luumut, sininen ja harmaa eivät shimmerisenä olleet käytännöllisiä minulle. Mutta vaalea Luxuriant Beige ja kultainen Intense Gold olivat mieleeni. Käytän usein vaaleaa shimmeriä liikkuvalla luomella kirkastamassa(olen ehkä katsonut Youtubesta liikaa Tatin upeita meikkejä ja hänellä on usein äärimmäisen hohtava vaalea liikkuva luomi).


Molemmat sävyt ovat pigmenttisiä ja beige on aika samanlainen pyöritteli sivellintä missä kohdalla vain. Se on todella kaunis hohtava kermanvaalea, menisi varmaan highlighterinakin helposti. Kultainen sen sijaan vaihtaa rajustikin väriä. Vain kultaista osiota ottamalla sävy on kauniin kultainen. Mustaa mukaan pyöräyttämällä sävystä tulee likaisempi vanha kulta, vähän vihertäväkin joissain valoissa jopa. En tykkää siitä kauheasti, joten täytyy vältellä mustaa sävyä. Tykästyin silti molempiin ja haluaisin loputkin sävyt, mutta tiedän, etten käyttäisi niitä kuin ehkä kerran vuodessa. Järjen ja tunteen taistelu pään sisällä jatkukoon niiden sävyjen hankkimisen suhteen


Kesältä puuttunut kampanjapalkinto eli sateenvarjokin saapui.


Näistä suurin osa on kuvastosta jos oikein muistan, taisi yksi ilmainen demo eksyä joukkoon. Feet Upin Fatigue Calming Foot & Leg Gel on vähän kuin laimeaa kylmägeeliä, tuoksuukin aika samalta, muttei ole aivan niin voimakasta. NovAgen putsari + kuorinta setti oli hyvään hintaan ja tykkään kuorinnasta tosi paljon, kaupan päälle sai hiuspannan. Vanha alkaakin olla aika karussa kunnossa jo. Joukkoon eksynyt ilmainen demo on NovAgen Bright Sublime Brightening Cleanser ja vielä yksi NovAge mahtuu joukkoon Bright Sublime Advanced Brightening Eye Creamin muodossa, sen kanssa kaupan päälle sai NovAge meikkilaukun. Tilaajalahjoina on tullut IlluSkin Face Primer ja Eleo hiusnaamio. Niistä Eleo varmaan tulee käyttöön, aikaisemmin käyttämäni ainakin oli ihan ok. Primer lähtee eteenpäin kun se ei mulla toimi kun joskus kokeilin.


Sellaiset tällä kertaa, oliko joukossa mitään kiinnostavaa?


3 kommenttia:

  1. Luomivärit näyttää upeilta! Nythän tota sateenvarjoa vasta tarvitaankin, joten ei varmaan haittaa myöhästyminen. ^_^

    VastaaPoista
  2. Nuo luomivärit näyttävät upeilta! Kultaiset ja pronssiset sävyt ovat mulla käytössä ympäri vuoden, ja välillä tuntuu että hamstraan jokaisen kultaisen sävyn itselleni. Myös Sparkling Collectionin geeli vaikuttaa ihanalta :)

    VastaaPoista
  3. Ihastuin luomiväreihin! iiiik! :D

    VastaaPoista