3. marraskuuta 2017

Loppuneet Lokakuu '17
Kuukausi hujahti ohi aivan hetkessä kun kiireideni takia kotona kävi lähinnä kääntymässä ja siksi blogikin jäi vähän taka-alalle. Siksi loppuneiden määräkään ei ole suuren suuri, mutta mukana oli onneksi kivasti meikkituotteita. Kiire onneksi helpottaa hetkeksi nyt niin on aikaa tehdä muutakin.


I Love... Pink Marshmallow Bath & Shower Creme
Yritin urheasti käyttää loppuun ihanan karkkimaiselta tuoksuvaa suihkugeeliä, mutta pullo on vain aivan liian iso ja kyllästyin. Loppu päätyi käsisaippuaksi.

Oriflame HairX CC Cream
Toinen (vai kolmas?) käyttämäni hiusten CC voide. Toimii hyvin ja silottaa hiuksia sekä auttaa hiusten selvittämisessä suihkun jälkeen. Tuoksuu kivalta. Silti vähän aikaa aion pitää taukoa ja kokeilla välillä jotain uutta.

Oriflame Diamond Cellular Micellar Solution Cleanser
Tätä taisi olla menossa kuudes pullo ja varastossani viimeinen, joskus erittäin hyvästä alesta hamstrasin. Edelleen suosikkimisellini, joka putsaa silmämeikin helposti, eikä kirvele. Tuote on vain niin valtavan kallis(27€ normaalihinnalla), että olen yrittänyt etsiä jotain muuta korvaavaa. Cienin misellin ostin kokeiluun ja se jätti ihoni aivan tahmaiseksi, joten etsintä jatkuu. Jos tulee hyvään tarjoukseen niin varmasti ostan tätä lisää.


Oriflame Pure Colour Mono Eyeshadow - Champagne Pearl
Ikuisuustuotteena ollut nuden sävyinen luomiväri, jossa oli jonkin verran shimmeriä. Pikameikissä usein laitoin tuota liikkuvalle luomelle ja luomivakoon varjostukseksi hieman ruskeaa. Sormella levitettynä toimi ihan hyvin, vaikka pigmenttiä ei näissä luomiväreissä kamalasti ole. Tasoitti luomen väriä kuitenkin sopivasti ja toi hieman kirkkautta ja hehkua silmiin.

Oriflame Very Me Peach Me Perfect Skin Glow
Taas yksi tuubi tätä. Rusketuin kesällä ihan huomaamatta, varsinkin Ruisrock-viikonloppuna, ja siten pystyin loppukesän käyttämään sävyttävää päivävoidetta. Edelleen suosikkini ja antaa ihanan persikkaisen ihon, mutta talvella liian tumma. Kesän kuumuudessa kuitenkin pysyy huomattavasti paremmin kuin meikkivoide ja tuo silti tarvittavaa peittävyyttä.

Oriflame The ONE Everlasting Concealer - Light Nude
Toinen ikuisuustuote oli tämä peitevoide. Se on perushyvä, makuuni ehkä vähän turhan paksu ja kuivahko. Siksi käytinkin sitä enimmäkseen silloin kun sillä hetkellä käytössä ollut "parempi" peitevoide oli loppu. Uutta en varmaankaan osta, koska tykkään enemmän merkin IlluSkin-versiosta.

+Taas H&M Puhelinlankaponnari, nämä vaan ei tunnu kestävän...2 kommenttia: