25. tammikuuta 2018

Ensivaikutelma: Maybelline Total Temptation MascaraKerkesin joitakin viikkoja sitten klikkailla itseni mukaan Smartsonin Maybelline-testiin ja pian postiluukusta tipahtikin merkin Total Temptation Mascara. Ripsari lupaa olla rohkea ja näyttävä, mutta samaan aikaan pehmeän hoitava. Harjan luvataan erottelevan ripset tarkasti ja tuovan vastustamattoman tuuheuden ja intensiivisen värin. Kevyen koostumuksen ansiosta sitä voi kerrostaa ja kookosuute hoitaa ripsiä samalla.

Erikoisimpana ominaisuutena huomasin heti tuoksun. Ripsarit usein haisee aika pahalta jos niitä oikein haistelemalla haistelee, koska useimpia ei hajusteta mitenkään. Mielestäni se on ihan hyvä, koska uskoisin hajusteiden ärsyttävän monien silmiä helposti. En koe hajustetta ripsarissa tärkeäksi, varsinkaan kun tässä makea, perusvoidemainen tuoksu on aika voimakas, vaikka tuoksun luvataan olevan vain mieto. Tuoksu pöllähti kasvoille heti harjan tultua ulos hylsystä ja noin tunnin ajan levityksen jälkeenkin sen välillä haistoi.


Tuotteen ulkonäkö ei tietenkään vaikuta sen toimivuuteen, mutta pakko silti sanoa sananen tuosta hylsystä. Se on mielestäni vähemmän kaunis ja jos olisin ripsarihyllyllä kaupassa, tuskin valitsisin tuon näköistä. Jotenkin se on vain niin halvan näköinen ja värimaailmastakaan en pidä.


Harja on perinteinen pulloharjamainen, vaikkakin vähän "sekaisempi" kuin tuollaiset yleensä. Harjakset eivät ole näteissä riveissä. Kokemukseni mukaan tällaiset harjat usein paakuttavat ripsiäni aika paljon ja sotkevat luomen. Niin oli tälläkin kertaa, harja nappasi mukaansa liian paljon massaa ja siten klimpitti ripset heti melkoisiksi hämähäkinjaloiksi. Niitä sai hyvän tovin harjailla auki puhtaalla ripsiväriharjalla, jotta kehtasi lähteä ulos. Samoin alaripset menivät paakkuun helposti. Massa oli myös turhan märkää, mutta totutusti varmasti parin viikon käytön jälkeen optimaalisempaa.


Jos jaksoi nähdä tarpeeksi vaivaa levitykseen, sai ripsistä ihan ok näköiset. Ripsari piirsi ripset esiin hyvin mustana ja toi samalla pituutta. Kuvassa vasemmanpuoleiseen silmään käytin apuvälineitä ripsien harjaamiseen auki, oikeanpuoleiseen käytin vain ripsarin omaa harjaa ja tulos on paljon paakuttuneempi ja suttuisempi. Pidin ripsaria noin 12 tunnin ajan ja sinä aikana taivutukset pysyivät yllättävän hyvin. Ripsari ei myöskään levinnyt tai varissut vaikka olin suurimman osan ajasta ulkona.

Ensivaikutelmaltaan siis oikein näppärä tuote jos vain levitykseen jaksaa nähdä vaivaa.

Tarvitseeko mielestänne ripsarin olla hajustettu?


*Tuote saatu testiin Smartsonilta

4 kommenttia:

 1. Hajustettu ripsari? Ei kiitos. En ymmärrä miksi ripsari pitäisi hajustaa. Sehän on aika luotaantyöntävä jo ajatuksena, huh. En tykkää myöskään klimppisistä ripsareista, joita joutuu työstämään ripsiin pidemmän kaavan mukaan. Aikoinaan Lumenen True Mystic oli juuri sellainen. En saanut sitä millään toimimaan paksujen klimppien takia.
  Maybellinen hylsy ei minusta näytä kovin pahalta, mutta paremman näköisikin on nähty:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rumempiakin hylsyjä toki on, minusta tuo ei vain vastannut ripsarista tehtyä kuvausta, jossa hylsyä kuvailtiin ruusukultaiseksi. Minusta tuo on kyllä vain vaaleanpunainen :D Tuo väri kai on ollut trendinä viime aikoina meikeissä (esim. KKW Beauty, Fenty). Jotenkin tuo hylsy ei vastannut odotuksia. En katsonut kuvia tai ennakkotietoja netistä tästä ripsarista ja kun avasin paketin niin katsoin vain, että mikähän ihme tuo on. Kuviin sain sen näyttämään ehkä siedettävämmältä kuin se on :D

   Poista
 2. No on kyllä kummallista, että ripsariinkin on pitänyt hajusteita lisätä. Tuo harjakaan ei nyt hirveän houkuttelevalta vaikuta, mutta kiva kuitenkin, jos tuote on kestävä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä yritetäänkö hajusteella erottautua massasta jotenkin, mutta ei minusta kovin toimiva menetelmä. Tai ehkä joku tykkää hajustetusta ripsarista, mutten usko, että kovin moni...

   Poista