16. maaliskuuta 2018

Happokuorinta kotona? NovAge Advanced Skin Renewing Treatment


Oriflamen NovAge Advanced Skin Renewing Treatment oli yksi vuoden odotetuimpia tuotteita kohdallani. Mekaanisten kuorintojen rinnalle olen löytänyt vasta noin vuoden sisällä kemialliset kuorinnat. Niitä  kosmetologikin suositteli iholleni kun joskus kävin kasvohoidossa. Silloin iholleni tehtiin kemiallinen kuorinta, joka tosin kirveli paljon enemmän kuin tämä kotona tehtävä. Ja tietenkään kotikäyttöön ei niin vahvoja aineita anneta, niihin vaaditaan ammattilainen.

Oriflamen kuorinta luottaa tehossaan alfahydroksihapon voimaan ja pakkaus sisältää yhteensä 4 hoitokertaa. Hoito tehdään kerran viikossa ja se sopii kiireisellekin, koska hoitokerta ei kestä kuin 10 minuuttia. Pakkaukseen liittyen minun on kuitenkin pakko sanoa, että sen olisi voinut tehdä pienemmäksikin. Pienille tuubeille muovisine telineineen laatikko on massiivinen. Toki tällä varmasti on tavoiteltu tietynlaista ylellisyyttä, mutta minusta se ei olisi tarpeellista.Tuubeja on yhteensä kahdeksan, neljä kuorintaa ja neljä neutralisoijaa. Kasvoille levitetään ensin kuorintaa yksi tuubi vanulapulla levittäen. Sen annetaan vaikuttaa 10 minuuttia ja sen jälkeen toisella vanulapulla iholle levitetään yksi tuubi neutralisoijaa, joka pysäyttää hapon toiminnan.

Tuubeissa on tavaraa reilusti, liikaa. Tuntuu, että puoletkin riittäisi aivan mainiosti, mutta tuubia ei uskalla jättää auki kun ei tiedä miten tuote käyttäytyy ilman kanssa reagoituaan. Koko tuubi on siis pakko käyttää kerralla vaikka kaulalle jos ei muuten. Sama homma neutralisoijan kanssa. Minusta se tuntui joka kerta tuhlaukselta, varsinkin kun setti ei ole mikään halpa(48€ normaalihinnaltaan).

Kuorinta tuntuu kasvoilla hieman kihelmöivältä ensimmäiset pari minuuttia, varsinkin kuivemmissa kohdissa. Kuorinta lupaa tasoittaa ja kirkastaa ihoa, vähentää ryppyjä, juonteita ja tummia läiskiä sekä supistaa ihohuokosia ja vähentää aknearpia. Ryppyjä tai juonteita minulla ei ole muuten kuin silmien alla ja sille alueelle tietenkään ei noin voimakkaita happoja voi laittaa. Aknearpiakaan minulla ei ole. Niihin en voi ottaa siis kantaa.

Kuorinnan jälkeen iho oli todella sileä, vaikkakin aika punoittava. Punoitus katosi seuraavaan aamuun mennessä ja jäljellä oli sileä, selvästi kirkkaampi iho. Suurin ongelma ihossani on punoitus ja parin ensimmäisen hoidon aikana en huomannut siinä muutosta. Parin viimeisen kerran jälkeen kuitenkin huomasin ihoni olevan vähemmän punoittava. Punoitusta oli toki jäljellä, muttei niin paljoa kuin yleensä. Ihohuokoseni ovat normaalisti todella isot varsinkin poskissa, niihin en huomannut hoidolla olevan vaikutusta.

Ihastuin kovasti myös tuohon neutralisoijaan, vaikka aluksi tuntuikin oudolta olla pesemättä kuorintaa pois kasvoilta. Neutralisoija kosteutti ihoa niin hyvin, etten sen laittamisen jälkeen kaivannut mitään seerumeita tai yövoiteita. Iho oli seuraavana aamunakin todella hyvin kosteutettu.


Kokonaisuutena voin suositella kuorintaa. Hinta on toki hieman kallis, mutta neljäksi hoitokerraksi varsinkin tarjouksesta ostettuna hinta on ihan ok. Oman kivan lisänsä tuo hoitoprosessi, olo tuntuu kuin pieneltä kotikemistiltä kun tarkasti levitellään kuorintaa, joka sitten neutralisoidaan. Jonkinlaista viihdearvoakin tuotteesta siis löytyy. Ihmeitä kuorinnalta ei kannata odottaa, mutta selvästi näkyvää hyötyä siitä kuitenkin on.


Oletteko kokeilleet muita kotona tehtäviä happokuorintoja?

2 kommenttia:

  1. Tämä herätti kiinnostukseni! Hyvin kirjoitettu postaus ja teksistä löytyi hyvin infoa tuotteesta! :)

    VastaaPoista