18. huhtikuuta 2018

Oriflame ostoksia

Oriflamen tilaus saapui taas postissa, tavaraa on muutamalta jaksolta. Kameran kanssa on ollut hieman ongelmia, joten siitä johtuen postauksen kuvat ovat puhelimella otettuja. Pahoittelut siitä.


Uutuuksia on tullut lukuisia ja kestosuosikki Love Potion sai jatkokseen So Tempting -version. Se ei ole parfyymi, vaan tuoksusuihke ja sen kaverina on saatavilla myös hierontaöljy. Love Potionit ovat aina runsaita ja täyteläisiä mausteisia itämaisia tuoksuja. Tässä haistan taas enemmän kukkaisuutta. Jostain syystä suihke ja öljy tuoksuvat keskenään aika erilaisilta. Öljy on pehmeämpi, makeampi ja mausteisempi, suihke kukkainen ja pistävämpi. Ehdottomasti enemmän tykkään öljystä. Molemmissa pitäisi olla uutuutena kiiltävän hunajan tuoksunuotti, muttei nenäni sitä kyllä erota.

HairX uudistui ja niistä ilmaisena demona tuli Nourishing Shampoo vaurioituneille hiuksille. Sehän sopii kuiville, kampaajan tarpeessa oleville latvoilleni. Muuten aika lailla jäädyin HairX-tuotteiden suhteen, koska kaikki uutuudet tulivat kerralla. Halusin kokeilla kaikkea, mutta se maksaisi valtavasti ja sitten en osannut päättää mitä haluaisin, joten en ole tilannut mitään.

Viimekertaisen tyrnikäsivoiteen seuraksi on ilmestynyt Avocado versio ja näistä tykkään aina. Kevyitä, nopeasti imeytyviä ja ikään kuin sulavat iholle. Ennen kaikkea eivät tahmaa lainkaan. Feet Up toi jaloille vieläkin intensiivisemmin kosteuttavan jalkavoiteen. Se tulee tarpeeseen kesän lähestyessä kun on aika laittaa jalat kesäkuntoon.

Kesän herkullisin uutuus on Love Naturen suihkugeeli Coconut water & Watermelon. Sitä voisi vaikka juoda. Mehukkaan herkullinen ja makea tuoksu, pullon värikin tuo kesän mieleen välittömästi.



Pikkuisemmista tavaroista eniten odottamani on minituotteiden Love Nature Cucumber kolmikko. Kuorinta, naamio ja kosteusgeeli. Nekin herkullisen raikkaan tuoksuisia. Mysteeriksi tosin on jäänyt kuorinnan kuoriva ainesosa, koska inceistä tietävät edustajatkaan eivät löytäneet siitä kuorivaa ainesosaa ja rakeita tuotteessa ei ole...

Uutuushuulipunista tilasin vähemmän yllättäen Colour Obsession Lipstickin sävyn Nude Appeal. Se oli harmittavan läpikuultava. Näistä jokaisesta sävystä minulla on myös näyte ja kuvaan jokaisen sävyn blogiin vertailtavaksi kunhan saan kuvat otettua.

Liquid Matte voideluomiväreihin tuli viimein maanläheisiä sävyjä saataville. Ne pysyvät kuin tauti, näitäkin swatcheja hinkkasin pois ensin vedellä ja saippualla. Ne eivät lähteneet mihinkään. Vasta misellivesi koitui niiden kohtaloksi, silläkin sai hinkata hyvän aikaa. Ja asiakkaistakin pari on joskus hädissään laittanut viestiä aiemmista sävyistä, että miten saan tuon pois kasvoilta. Siksi tilasin perusruskean ja nudesävyn kestävää silmämeikin pohjaa varten. Sävyt ovat Tender Brown ja Gentle Beige.

Innostuin kovasti myös uudesta Precision Concealerista, varsinkin kun se on applikaattorilla. Siitä vaalein sävy Light Nude. En malta odottaa päästä testaamaan.

Kalliimpien Giordani Gold kulmakynien edullisemmaksi vaihtoehdoksi ilmestyi The ONE Duo Brow Pencilit. Tilasin molemmat sävyt Blonden ja Brownin, mutta taas brown vaikuttaa liian tummalta ja blonde liian vaalealta. Molemmissa on toisessa päässä korostuksiin vaalea kynä. Brownissa se on hyvin ruskehtava ja blondessa vaaleanpunaiseen taittava. Molemmat hyvin hohtavia. Ainoa epäilyksen aiheeni on paksu koko, kynää pitäisi varmaan teroittaa jatkuvasti, koska paksulla tylpällä kynällä ei saa tarkkaa jälkeä aikaan.

Kynsilakkapuolelta tuli mielenkiintoinen Peel Off Base Coat. Olen halunnut pitkään ostaa sellaisen muilta merkeiltä, mutten ole saanut aikaiseksi. Onneksi nyt sai tämän. Kesän pastellilakoista ainoa silmää miellyttänyt oli Pink Lemonade. Se myytiinkin hetkessä loppuun, joten se miellytti selvästi muitakin.

Kuvaan eksynyt 50v juhlavuoden liina on peräisin jostain palkinnosta. Palkintojakin on jäänyt valtavasti tulematta, mutta saan ne ensi kuussa äidin taas tullessa käymään.



Swatchit joistakin tässä. Vasemmalta oikealle ylhäältä alkaen huulipuna, luomivärit 2kpl ja peitevoide. Alarivissä kulmakynät ja niissä oli vaaleakin swatchi, muttei se puhelimen kuvassa tietysti näy. Siksi otin aamulla vielä auringonpaisteessa toisen kuvan.


Palkintona taas 50v kestokassi. Juhlavuoden tuotteiden avulla hype syksyn Oriflame 50v bileistä Tampere-talossa kasvaa...


Pääsin jollain jaksolla myös taas Top10 listalle ja aluejohtaja lähetti palkinnoksi siitä laukun.


Sellaista tällä kertaa, oliko joukossa mitään kiinnostavaa, josta haluatte kuulla enemmän?

4 kommenttia:

  1. Mie tilasin tuon kestokassin, näyttää ainakin kuvassa ihan laadukkaalta :)

    Pastelliset kynsilakat taisivat kyllä olla menestys :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kestävän oloinen ja sopivan kokoinen. Aiemmin on tullut kaksi hervottoman kokoista kestokassia ja niitä en voi käyttää, koska kun pidän niitä kädessä niin ne laahaa maata :D Tuo on juuri passeli

      Poista
  2. Mulla on noita ONE:n punia muutama sävy, en oo ehtinyt testaan niitä, mutta toivottavasti tummemmissa on hivenen enemmän pigmenttiä, sillä oon tykännyt ONE:n punista aina tähän asti, ne on tosi hyvän laatuisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan niin, en ole kans ehtinyt vielä kokeilla muita sävyjä. Tällainen nude menee läpikuultavampanakin luonnollisempaa lopputulosta hakiessa, mutta tummat sävyt kyllä vaatii pigmenttiä kunnolla. Yleensä ONE-punat on olleet tosi pigmenttisiä, samoin kuin muutkin Oriflamen punat.

      Poista