24. huhtikuuta 2018

The ONE Colour ObsessionOriflame The ONE:n kevään uutuuspuna on värikäs Colour Obsession. Puna lupaa olla huomiota herättävä popshock-sävyvalikoimallaan. Mitä ikinä se tarkoittaakaan, koska popshock on isää tarkoittava slangisana ja en näe siinä yhteyttä huulipuniin. Mutta vapaasti tulkiten voisin kuvitella nimen tarkoittavan kirkkaita shokkivärejä. Vaikutelmaa lisätään Chromaload tekniikalla, joka lupaa sävyistä entistä intensiivisemmät. Sävyvalikoima onkin laaja, mutta pitäytyy melko perussävyissä pienin vivahde-eroin. Kaiken kaikkiaan sävyjä on 10 ja näytteenä tilasin lähes jokaisen testattavaksi, ainoastaan sävy Red Fever oli loppu.Puna on pakattu tyylikkään hopeiseen hylsyyn. Avatessa ensimmäisenä havaitsee herkullisen vesimelonin tuoksun. Tuoksu on melko voimakas ja makean karkkimainen, joten tuoksuherkille puna ei välttämättä sovi. Huulille levittäessä tuntuma on huulivoidemainen. Puna on kosteuttava ja liukuu huulille vaivattomasti jättäen geelimäisen kiiltävän lopputuloksen. Näiden kanssa huulten on oltava priimakunnossa, koska huomasin punan kasaantuvan vähänkään kuiviin kohtiin ikävän näköisesti.Geelimäisen koostumuksen takia punat eivät ole myöskään niitä kestävimpiä, mutta ne ovat todella mukavan tuntuisia huulilla ja sen vuoksi annan asian anteeksi. Sävyjen pigmenteissä on suurta vaihtelua ja niistä onkin paras puhua yksitellen. Kaikki punat on kuvattu huulilla ilman rajauskynää, jotta kynän sävy ei muuta punan sävyä. Liukkaat punat leviävät herkästi huulilla, joten varsinaiseen käyttöön suosittelen rajauskynää. Yllä myös swatch kädellä, jossa sävyt ehkä todenmukaisimmat, jostain syystä huulilla kuvattuna sävyä oli vaikea saada oikeanlaiseksi. Järjestys on ylävasemmalta alkaen sama kuin alla.Nude Appeal
Joukon pliisuin ja tietenkin suosikkini on nudesävy. Nudeksi se on yllättävän värikäs hylsyssä ja säikähdinkin aluksi sitä hieman. Mutta huulilla sävy laimeni lämpimäksi nudeksi. Pigmenttiä on todella vähän ja puna on läpikuultava. Se sopiikin parhaiten luonnolliseen your lips but better -lookkiin ja sitä voi huolettomasti sipaista huuliin missä vain, vaikka ilman peiliä. Tätä käyttäessäni olen usein jättänyt rajauskynänkin pois.

Peach Passion 
Nimestä olettaisi sävyn olevan persikkainen, mutta minun silmiini se vaikuttaa enemmän kirkkaalta koralliselta. Pigmenttiä ei taaskaan ole paljoa.

Pink Possession
Astetta pigmenttisempi on räikeän neonpinkki Pink Possession. Sävy on kylmä, hieman jopa lilaan vivahtava.

Magenta Mania
Jos edellinen ei ollut tarpeeksi räikeä, on astetta tummempi ja vielä enemmän lilaan vivahtava kylmä fuksian sävy sun juttu.Coral Graze
Kuin Peach Passionin tummempi versio, myös pigmenttisempi. Kaunis lohenpunainen, ei niin neon kuin aiemmat.

Tempting Orange
Hyvin paljon edellisen sävyn kaltainen, mutta lämpimämpi. Oranssin ja punaisen rajamailla. Yksi joukon pigmenttisimpiä.

Red Rage
Klassinen kylmä punainen, melko tumma kuitenkin. Joukon pigmenttisimpiä. Harmi kun seuraava sävy Red Fever oli näytteistä myyty loppuun, mutta sen uskoisin olevan vain lämmin versio tästä.

Purple Power
Purple Power on nimensä mukaisesti kaunis violetti, mutta pigmentissä paljon toivomisen varaa.¨

Cherry Crave
Edellistä ruskehtavampi violetti. Tosi pigmenttinen, yksi joukon parhaita.Olin hieman pettynyt puniin niin pigmentin kuin värien puolesta. Kädellä ja hylsyssä värit näyttävät kirkkailta ja intensiivisiltä, mutta koostumus vie pigmentistä suurimman tehon ja väritkin tuntuvat latistuvan huulilla laimeammiksi. Joitakin ihan siedettäviä sävyjä löytyy, kuten Cherry Crave, Red Rage ja Tempting Orange. Niissä on pigmenttiä sen verran, että ne ovat käyttökelpoisia. Muut jäävät huulilla epätasaisiksi. Suosikkini Nude Appeal menee neutraalin sävynsä vuoksi luonnollisessa lookissa. Silti en ehkä voi täysin suositella näitä punia, koska samat sävyt tuntuvat kulkevan sarjasta toiseen vain eri koostumuksilla, joten näitä sävyjä haluaville on laadukkaampiakin saman sävyisiä muissa The ONE punissa.

Oliko joukossa kivaa sävyä?

3 kommenttia:

  1. Tempting Orange on kyllä huikea! <3

    VastaaPoista
  2. Nude Appeal olisi miun valinta :D

    VastaaPoista
  3. Itselle noi sävyt on vähän liian kirkkaan räikeitä, niin valitsisin myös Nude Appealin. :)

    VastaaPoista