3. toukokuuta 2018

Loppuneet Maaliskuu '18


Jäin vähän jälkeen loppuneiden esittelyissä, koska oli sellaisia postauksia, jotka halusin saada julkaistua ensin. Tässä kuitenkin maaliskuun loppuneiden kasa.


Oriflame Love Nature Exfoliating Shower Gel - Strawberry & Lime
Nousi yhdeksi suosikkisuihkugeeleistäni. Tykkään kaikenlaisista tämän makuisista juomista, joten tuoksukin toi mieleen ne. Kuorivat siemenet eivät juurikaan kuorineet, kuten ei näissä koskaan. Mutta tuoksu oli huippu. Ostin jo toisen pullon.

Oriflame Optifresh System 8 Crystal White
Kokonaisuudessaan aika perushammastahna. Ei sen kummempaa sanottavaa, hoiti hommansa.

Oriflame Optimals Even Out Illuminating Serum
Yksi suosikkiseerumeitani. Kuten kaikissa sarjan tuotteissa, tässäkin on mukana kevyttä shimmeriä. Se saa ihon näyttämään kuultavammalta välittömästi. Voisin ostaa lisääkin, mutta käytän ensin muita seerumeita pois.

Himalaya Herbals Gentle Eye Makeup Remover
Hyvin miedon tuoksuinen ja hellävarainen meikinpoistoaine. Poisti silmämeikin melko hyvin, ainoastaan ripsiväri oli joskus hieman hankala. Ei kirvellyt silmiä. Hintakin oli tosi halpa, joten voisin käyttää lisääkin, mutta ehkä enemmän tykkään silti misellivesistä.


Eveline Big Volume Explosion Mascara
Kelpo ripsari, joka ei tuonut mitään megatuuheutta, mutta hoiti asiansa. Levisi tosin helposti jos silmät alkoivat vuotaa tai satoi ja pitkän päivän loppupuolella saattoi varista hieman. Harja oli mun pienille silmille melko iso, joten sotkin usein luomenkin. Kaunis hylsy saa erityismaininnan, mutten tiedä ostaisinko uutta.

Lumene Beauty Base Eyeshadow Primer
Kestosuosikkia taas yksi tuubi. Hamstrasin näitä uudistuksen aikaan monta. Vielä pari jäljellä. Ainoa primer joka on pitänyt silmämeikin poikkeuksetta priimakunnossa yli 12h, joskus "vähän" ylikin. Myönnän nukahtaneeni joskus meikit naamassa ja herätessäkin silmämeikillä olisi voinut jatkaa seuraavankin päivän.

Oriflame The One Everlasting Extreme Foundation - Vanilla
Mattaistakin mattaisempi meikkivoide, joka oli minulle jopa liian vaalea. Sekoitinkin siihen aina minulle hieman liian tummaa meikkivoidetta sekaan saadakseni oikean sävyn. Toinen meikkivoide lisäksi vähän paransi koostumusta, koska tämä on liian kuiva meikkivoide yksinään. Ihoni ollessa tosi rasvoittuva voide toimi vielä, mutta nykyään ihoni on aika pintakuiva rasvaisuudesta huolimatta. Siksi voide ei enää asettunut nätisti iholle vaan upposi huokosiin ja oli kuivan näköinen. Siksi en enää ostaisi uutta, vaan tykkään enempi joko normaalista Everlastingistä tai vielä enemmän Aquaboostista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti