20. kesäkuuta 2018

Arjen pelastaja, Oriflame Peel-Off Base Coat

Peel-Off Base Coateja on ollut markkinoilla jo vuosia, mutten ollut sellaista koskaan kokeillut (paitsi kerran yrittänyt väsätä liimasta omaa versiota, huonoin tuloksin...). Mielessä oli kyllä useasti hankkia, mutta se aina jäi. Innostuin valtavasti kun näin Oriflamen tuovan valikoimaansa peel-offin ja tietenkin ostin sellaisen.

Ensimmäiset kokeilukerrat olivat hieman hapuilua. Ensin laitoin liian ohuen kerroksen ja malttamattomana toki yritin heti lakan kuivuttua kuoria sitä pois. Kyllähän se lähti, mutta venyvinä ja ruttaantuvina riekaleina. Ensimmäisellä kerralla en laittanut myöskään päällyslakkaa, virhe.Virheistä viisastuneena lakkasin kaksi kerrosta peel-offia, värilakan ja pikakuivattavan lakan, joka sekin Oriflamella on muuten aivan loistava. Annoin lakkojen olla seuraavaan päivään ja sitten vasta kokeilin irrottaa. Silloin palaset irtosivat kokonaisina helposti.

Myöhemmin olen kokeillut lukuisia eri koostumuksia ja sävyjä cremestä glitteriin ja hiekkalakkoihin, jotka yleensä ovat painajaista irrottaa. Kaikki lähtevät helposti. Tykkään myös siitä, ettei peel-off haise juuri miltään ja kuivuu tosi nopeasti. Huomasin sen myös ehkäisevän tehokkaasti värjäytymiä. Minulla on aivan lempilakkoihini lukeutuva kaunis metallinsininen, mutta se värjää aina kynnet vihreäksi. Ei peel-offin kanssa, jee!Kovin kestävää lakkausta peel-offilla ei saa. Lakkaus pysyy pari päivää aivan hyvin, mutta sitten niitä alkaa irtoilla. Jotkut ovat kadonneet jäljettömiin, mutta löydettyjä yksilöitä on ollut mm. sängyssä ja hiuksissa. Uimassakin pari kynttä irtosi johonkin, mutta suihkun kynnet ovat yllättäen kestäneet. Aluslakka sopiikin sellaisille, jotka haluavat vaihtaa kynsien väriä usein tai ihmisille, jotka voivat lakata kynsiä harvoin. Kuten äitini, joka työskentelee ruuan parissa ja voi lakata kynsiä vain vapaapäivinä ja lomilla. Lakat saa pois helposti ja nopeasti silloin kun haluaa.


Oletko jo kokeillut peel-off lakkoja ja mikä on suosikkisi?

4 kommenttia:

 1. Mun suosikki on UNT ja OPI Peel-offit, Oriflamea en ole kokeillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy painaa mieleen nuo jos joskus innostuu ostamaan :)

   Poista
 2. Miulla einole toiminut vielä mikään peel off. Joudun ne aina poistamaan ihan normaalisti aineen kera. Tätä en kerennyt kokeilemaan, kun möin sen konsultille jolta oli jäänyt tilauksesta uupumaan. Pitää joskus tilata uudestaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, uskoisin toimivan kun laittaa vain tarpeeksi paksun kerroksen :)

   Poista