7. kesäkuuta 2018

Kubiss Natural Bronzing PowderSain joitakin viikkoja sitten Kauneutta.com -verkkokaupasta testiin paketin tuotteita. Niistä ensimmäisenä testiin pääsi Kubiss London Natural Bronzing Powder. Kubiss on englantilainen edullinen kosmetiikkamerkki, joka rantautui suomeen muutama vuosi sitten, minulle tämä kuitenkin oli ensikosketus merkin tuotteisiin. Aurinkopuuteri todellakin on hinnaltaan halpa, vain 3,95€. Pakkaus on vähän heppoisen oloinen, joten matkoille se voi olla aavistuksen riskialtis.


Aurinkopuuterin sävy on No. 1 ja olettaisin sen olevan vaalein. Pelkäsin ensin sen olevan liian lämmin, normaalisti käytän NYX:in Taupe sävyä (vasemmalla). Siihen verrattuna puuteri onkin lämpimämpi, muttei onneksi liian lämmin. Varsinkin nyt kun aurinkoisen toukokuun takia ihoni on hieman päivettynyt, sopii lämpimämpi sävy iholle oikein hyvin.

Koostumus on täysin mattainen ja pigmentiltään juuri sopiva. Tuotteessa on tarpeeksi vähän pigmenttiä, ettei sillä saa kamalia vauhtiraitoja poskiin ekalla siveltimenvedolla. Silti pigmenttiä on tarpeeksi, jotta sitä ei joudu kerrostamaan kymmentä kerrosta. Sävyn intensiivisyyttä saa jokainen muokattua mieleisekseen, minä suosin yleensä vain kevyitä varjostuksia, enkä harrasta varsinaista contouringia. Koostumus on melko tiivis, joten aivan kevyellä siveltimen kosketuksella ei tuotetta pannusta paljoa irtoa.


Vasemmalla testimeikki ilman aurinkopuuteria (ja ripsiväriä tai huulipunaa, koska pohjan teon jälkeen suihkutan iholle kiinnityssuihketta ja lisään muun meikin vasta sen jälkeen) ja oikealla valmis meikki. Aurinkopuuteri tuo sopivaa kolmiulotteisuutta ja väriä vaalealle iholleni. Kuvien perusteella seuraavaksi taidankin kokeilla paketissa tullutta huulikuorintaa, flunssan jälkeen huulet ovat vielä karmean näköiset...

Tähän hintaan isohko 13g pannu on oivallinen ratkaisu edullista aurinkopuuteria etsivälle. Onko teillä suositella muita kivoja tuotteita Kubissilta?*Tuote saatu testiin blogia varten

3 kommenttia:

  1. Toi aurinkopuuteri on muuten hyvä, pari tuttuakin käyttää sitä. Mulla oli aikoinaan kubissia paljon testissä, enkä pahemmin välittänyt niistä, mutta tästä aurinkopuuterista pidin. :)

    VastaaPoista
  2. Kubissin tuotteet eivät ole hypänneet mun silmään viime aikoina missään blogeissa, somessa tai muutenkaan. Pitääkin heti ottaa selvää, mistä niitä saa, koska tuo bronzeri alkoi heti kiinnostaa:) Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
  3. Tämä on muuten tosi hyvä ja halpa mattabronzer <3

    VastaaPoista