5. elokuuta 2014

Loppuneita


Heinäkuussa mentiin edelleen viime kuun tapaan perustuotteiden parissa. Vain kosmetiikkabloggaaja voi olla tarpeeksi hullu roudatakseen reissusta tyhjät pakkaukset mukanaan kotiin ja sen jälkeen vielä kuvaa roskansa ja sitten vasta heittää pois.Hiusjuttuja loppui kolme. Salon Selectives -kuivashampoo. Siitä juttu täällä. Ihan ok rasvaisuuden vähentämiseen, mutta ei kohota tarpeeksi makuuni.

Oriflame HairX Pure Balance Shampookin kului loppuun. Tykkäsin tämän vanhasta versiosta enemmän. Ei pessyt niin puhtaaksi kuin se, eikä oikeastaan edes narskuvaksi. Mutta teki hiuksista kyllä puhtaat ja ilmavat. Väriltään kirkasta ja tuoksui raikkaan sitruunaiselle. Sopivampi päivittäiseen käyttöön, kun taas suosikkini Nettle&Lemon on enemmän sellainen pari kertaa viikossa -juttu.

Huuto.netistä joskus ostamastani L'Occitane -minisetistä käytin ekana pois Verbena Conditionerin. Pullo on nätti ja pullosta haisteltuna tuoksui todella hyvälle. Käytössä haisi hirveälle! Pistävälle sitruunalle ja haju tarrasi hiuksiin niin, että se haisi vielä seuraavana päivänäkin. Saman hajun huomasin kosteusvoiteessa. Muuten silotti kyllä hiukset ihan kiitettävästi, vähän kosteuttavampi olisi saanut olla tosin. Latvoihin jäi vähän takkuja ja koostumus oli niin ohutta, että tuota kului paljon. Riittiköhän tuosta pullosta neljään käyttökertaan. Tosin saatoin käyttää sitä vähän tuhlaillen, koska halusin siitä eroon hajun takia.


Jatketaan vielä suihkujutulla. I Love Raspberry & Blackberry -suihkugeelistä loppui matkakokoinen. Ihan perushyvä tuoksu, marjainen eikä liian teollinen. Aika makea tosin. Tuo tuoksu tulee jo korvista, koska vanhempien luokse pakkasin vain yhden suihkugeelin tämän lisäksi ja se oli 500ml pullo tätä samaa. Enää en halua tätä tuoksua yhtään lisää.

Käsisaippuoista loppui Flower Shopin Raspberry & Orchid. Laimea teollinen tuoksu ja aika lirua, joten sitä tarvitsi paljon. Kuivatti myös aika tehokkaasti.


Oriflamen Pure Nature Tea Tree & Rosemary Purifying Cleansing Wipesit käytin myös loppuun. Näillä oli kätevä pyyhkäistä naamasta enimmät meikit pois ennen suihkua. Ja ne toimivat siinä tehtävässä erinomaisesti. Tuoksusta vaan en tykkää kun sarjansa nimen mukaisesti tuoksuvat teepuulle ja rosmariinille eli aika yrttiselle.

Nuo edelliset pyyhkeet eivät sovellu silmämeikille, joten silmämeikit poistin Keskiseltä euron torilta ostetuilla Pur Eye Make-Up Remover Padseilla. Halpistuotteelle ei ollut suuria odotuksia, mutta nämä olivat loistavia! Niin paksuja, että ekan meinasin halkaista vahingossa kahtia, kun luulin siinä olevan kaksi lappua. Kosteuskin oli juuri sopiva. Ei niin märkä, että poistoainetta olisi ollut silmissä asti kirvelemässä. Mutta ei liian kuiviakaan, joten meikki oli todella helppo poistaa ilman suurempia hankauksia. Ihan kaikkea ripsaria ja rajausta laput eivät irrottaneet, mutta tarpeeksi, jotta suihkussa käytettävä putsari sai loput jämät irti.

Pakkasin mukaan myös kaikki meikkivoidejämät ja niistä kerkesin käyttää loppukesästä Lumenen Double Stay -meikkivoiteen sävyssä 1 Cream Beige. Näitä hamstrasin Tallinnasta pari joskus vuosia sitten kun ne oli siellä halpoja. Kotona vasta huomasin etteivät nämä olleetkaan silloisia lemppareitani, rasvaisen ihon tuotteita, vaan kaikille ihotyypeille. No, siitä huolimatta erittäin hyvä meikkivoide rasvaiselle ihollekin. Aika peittävä ja pysyy hyvin, joskus unohdin laittaa puuteria kun ihosta tuli niin matta jo tämän avulla. Ainoa miinus levittyvyydestä. Alle on pakko laittaa primeria, koska muuten levittyy niin kuivasti. Sävykin on vähän tumma mulle talvisin, mutta kesällä vähän ruskettuneena ihan hyvä. Vielä toinen tuubi jäljellä.Nyt on mukava olla taas omassa kodissa ja käyttää vähän laajempaa valikoimaa tuotteita. Huomasi kuinka kesän aikana iho meni huomattavasti huonompaan kuntoon, kun ihonhoitorutiinista karsittiin pois "ylimääräisiä". Nyt palautan ne taas osaksi rutiinia ja eiköhän se ala pian näkyä ihossakin. Ja saadaan loppuneisiin vähän mielenkiintoisempia tuotteitakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti