15. syyskuuta 2014

Kerrankin toimiva itseruskettava

Kesä on jo ohi, mutta monet varmasti tykkäisivät säilyttää rusketuksensa myös syksyllä. Minä ja rusketus ollaan yleensä erittäin huono yhdistelmä. Ensinnäkään en rusketu vaikka olisin koko kesän pihalla. Ehkä joku ihan pikku päivetys saattaa tulla käsivarsiin, mutta hädin tuskin havaittavissa oleva. Mulla on festarirannekkeita kädessä, joten oikeastaan vain niiden alle kurkistamalla näkee asteen sävyeron jos valaistus sattuu olemaan kohdallaan.


Itseruskettavat ovat kalpeille ihmisille yleensä ratkaisu, mutta ei mulle. Kokeiltu on kaikenmaailman vaahdot, voiteet ja dry mistit. Kevyen päivetyksen lupaavat voiteet eivät tartu. Vaahdot ja suihkeet taas tuovat väriä, mutta usein ihan liian oranssia ja epätasaista. Vaikka kuinka kuorisi ja valmistelisi ihon etukäteen ja levittäisi huolellisesti, niin tuotteet eivät tartu kaikkiin kohtiin ihossa.

Siksi innostuin Ripsarit Poskilla -blogin Sadun videosta ja hankin saman tuotteen. 16 euron hinta vähän kirpaisi, mutta L'Oreal Sublime Bronze Self Tanning Serum oli hintansa arvoinen.


Levitin tuotetta suihkun jälkeen kerran enkä edes kuorinut ihoa. Jätin tarkoituksella rannekkeiden alla olevan ihon ilman seerumia, koska halusin nähdä sävyeron.

Kolmen tunnin päästä iho näytti ylläolevalta. Olin silloin vielä vanhempien luona ja kuva on surkea kännykkäotos, mutta siitä näkee olennaisimman. Ainoa oikea sana tähän kohtaan oli OMG, niin kulunutta ja teinimäistä kuin se onkin. Mutta ihmiselle, jolla ei ikinä ole ollut noin tasaisen väristä ihoa, tulos on ihmeellinen. Lakanasta kauniin kultaiseksi parissa tunnissa. Lopputulos on luonnollinen, huijasin kesällä töissä jopa söpöä rahankuljettajamiestä, joka rusketukseni vuoksi kysyi, onko lomat jo pidetty tältä kesältä.

Seerumi on todella helppo levittää ja imeytyy saman tien, vaikka epäilin sitä vähän ensin. Yhdistän kaikki tämänmalliset Lorkun pullot jotenkin öljyihin aina. Myydäänhän samanlaisissa hiusöljyä ja rusketusöljyä ainakin. Mutta tuote ei ollut ollenkaan öljymäinen ja humahti ihoon ennen kuin ehti kunnolla levittää. Ei tahmaisuutta tai mitään. Lisäksi tällä ei myöskään sotke ympäristöään kunhan sen vain laittaa hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoa. Lakanoihin ei jäänyt väriä iholta.


Pari huonoa ominaisuuttakin oli. Ensinnäkin nuo glitterit, niitä nyt ei ehkä tarvitsisi. En halua näyttää discopallolta, niin kivaa kuin glitter onkin yleensä. Mutta ei iholla. Se onneksi huuhtoutuu aika hyvin suihkussa pois ja kuivana tarraa ihoon kiinni niin, ettei kulkiessa jälkeen jää glittervanaa.


Toinen on haju. Levittäessä seerumi tuoksuu makean vaniljaiselle ainakin mun nenään ja se on hyvä tuoksu. Mutta sitten se vähitellen alkaa muuttua itseruskettavan hajuiseksi. Ei pahasti, mutta vähän. Haju onneksi hälvenee muutamassa tunnissa, joten kannattaa levittää tuote vaikka iltaisin kun ei ole lähdössä mihinkään.


Mutta ilman noita kahta seikkaa tuote on aivan loistava ja eka itseruskettava ikinä, joka oikeasti toimii mulla täydellisesti. Olen tyytyväinen jo tuohon yhden päivänkin tulokseen, enkä välttämättä halua enää tummempaa ihoa. Siksi en ole kokeillut millainen ihosta tulisi jos tuota laittaisi kolmena päivänä. En halua kuitenkaan liian radikaalia muutosta.

Oikeastihan tätä tulisi laittaa kolmena päivänä peräkkäin ja sitten rusketus kestäisi kaksi viikkoa. Käsissä tuo yhden päivän rusketus kesti helposti yli viikon, kaulalla ja decolteella vähän huonommin, samoin jaloissa kesto ei ollut kuin muutama päivä.

Ehkä hamstraan näitä kaikista mahdollisista aleista niin, että olen loppuelämäni ruskea ympäri vuoden :D

1 kommentti:

  1. Tosi nätti rusketus, pitää laittaa tää tuote mieleen, kun taas ensi keväänä tulee lotrailtua näiden kanssa enemmän.

    VastaaPoista