12. syyskuuta 2014

Macchiato

Oriflamelta tuli hetki sitten uusi nuoremmalle väestölle suunnattuun Very Me -sarjaan kuuluva New York -kokoelma. Edullisemmaksi hinnoiteltu nuorisosarja kiehtoo kuitenkin aikuisiakin ja asiakkaistani useimmat ostavat meikit juurikin Very Me:n joukosta. New Yorkista halusin itselleni erityisesti Macchiato-kynsilakan.


Syksyn tullen on taas melkein virallisesti lupa käyttää ruskeita ja muita maanläheisiä lakkoja, kesällä kun on lähinnä pysytelty useimmiten kirkkaammissa lakoissa. Tai minun tapauksessani kokonaan ilman lakkaa töiden takia. Lakkasin kynteni ensimmäisen kerran kahteen kuukauteen. Macchiato on kaunis lähes nude lakka, mutta siinä on duochromemaista shimmeriä, joka vähän kulmasta riippuen taittaa tuollaiseen oranssiin tai fuksiaan.

Muut sävyvaihtoehdot olivat räikeän pinkki Pink Blush ja hillitympi Fancy Lavender, jotka näkee esimerkiksi tästä kuvasta. Molemmissa taisi ehkä olla sinertävää shimmeriä jos oikein muistan? Niitä en kuitenkaan ostanut, koska pinkkejä mulla on liikaa ja violetteja en oikein käytä.


Lakkauksen alle ja päälle käytin vielä vanhaa versiota Crystal Base & Top Coatista. Toimii hyvin molemmissa tarkoituksissa ja kuivaa nopeasti. Oikealla puolella sen syrjäyttänyt The One Base & Top Coat. Täytyy kyllä sanoa, että tykkään uudesta pullosta enemmän. Sivellin taas vaikuttaa vähän turhan isolta, mitenköhän käy pikkusormen lakkauksen kanssa.


Koska blogimaailmassa pelkkä yhdellä värillä lakkaus luetellaan melko tylsäksi, otin vielä aksenttikynteen vanhaa H&M -lakkaa sävyssä Zoo. Minipullo myytiin joskus settinä yhdessä pinkin lakan kanssa. Zoo on tuollainen ruskehtavan-oranssihtavan-punertava hologlitter.


Tottakai piti ottaa kuva myös Latte Macchiaton kanssa. Se on suosikkikahvejani noissa Nescafen Dolce Gustoissa ja tavallisen Macchiaton lisäksi on pitänyt toki ostaa Vanilla ja Caramel -versiotkin ja ne vasta nameja onkin! Kynsinauhat otti töissä yksi päivä vähän damagea kun purin tavarakuormaa, mutta älkää antako noiden tummempien läikkien häiritä. Ainakin ne sopii yhteen kahvin värin kanssa...


Tällaiset kynsistä sitten tuli. Edelleen ne voi olla vähän tylsät, mutta ainakin yritin. Macchiato oli lakkana harvinaisempaa laatua. Yleensä valitetaan lakan hitaasta kuivumisesta, tämä kuivui liian nopeasti, joten sai pitää kiirettä lakkauksen kanssa. Eka kerros raidoittui pahasti juuri tuon takia, koska lakkaa ei ehtinyt levittää kynnelle tasaisesti. Lakka kuivui saman tien ja raidoittui. Toinen kerros tasoitti tilanteen onneksi, vaikka siihenkin kyllä jäi siveltimenjälkiä. Ne kuitenkin tasoittuivat itsestään lakan kuivuessa kunnolla.


Yritin saada kaunista shimmeriäkin näkymään kuvissa, mutta se jäi yritykseksi. Luonnossa shimmerit erottuvat paremmin, mutta jäävät kuitenkin kakkoseksi Zoo-lakalle, joka varastaa huomion.


Kokoelmasta vielä mainitsemisen arvoinen on kokoelman päätuote eli New York -tuoksu. Tuoksussa on vihreää omenaa, punaista kuppikakkua ja vadelmamehua. Juurikin tuo kuppikakku kiinnosti eniten. Pullon ulkonäöstä en kauheasti tykkää, se näyttää halvalta, tosin onhan tuoksukin halpa. Pullon sisältä löytyy kuitenkin mukavan kevyt, hedelmäisen raikas päivätuoksu. Alkutuoksussa eniten dominoi vadelma, omenan tuodessa siihen kirpeyttä. Vähitellen vadelma väistyy ja tilalle jää omenan tuoksu, ei enää tosin niin kirpeänä. Omena muuttuu hiljalleen pehmeäksi ja vähän ehkä kukkaiseksikin tuoksuksi, joka säilyy iholla pitkään.


Sitten se maanantaina päättynyt arvonta. Osallistumisia tuli neljä blogiin ja sähköpostin kautta myös muutama ja vaikka sitä ei mainittu arvonnan säännöissä niin päätin nyt hyväksyä nekin osallistumiset, koska kaikki olivat toki blogini julkisia lukijoita. Arvonnan päätin suorittaa ihan perinteisellä lappusysteemillä ja pistin lappuset pikkuiseen koriin, sekoittelin ja nostin sieltä yhden.


Ja lapun avaamisen jälkeen voittajaksi paljastui...

Marip87


Onnittelut! Otan yhteyttä sähköpostilla piakkoin niin saadaan Miss Manga +muuta pientä ylläripalkintoa matkaamaan kohti sinua. Ja kiitokset myös muille arvontaan osallistuneille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti