3. syyskuuta 2014

Loppuneita

Jos kesällä loppui tuotteita nihkeästi, niin elokuussa sitten siitäkin edestä. Oli viimeinkin mahdollisuus hoitaa itseään kunnolla, ja sen on kyllä huomannut ihon kunnossa todella selkeästi, vaikka toki viilentyneillä ilmoillakin on osuutta asiaan. Syksy vain on lempparivuodenaikani, koska sää on sopiva ja muutenkin tykkään tummista ja voimakkaista väreistä, kauniista ruskasta ja siitä, kun voi taas ottaa kaikki ihanat neuleet ja rakkaat nahkatakkini käyttöön. Niin ja on mulla synttäritkin huomenna, eli yksi kiva juttu syksyyn lisää.


Mutta itse asiaan. Loppuneet ovat kokonaisuudessaan tuossa eli aika iso kasa. Tästä tulee pitkä postaus, vaikka yritin sanoa vain oleellisimman.


Meikkituotteita loppui vain kolme. Eka loppunut ripsari oli Yves Rocherin Luminelle Ultra-Volume Mascara, josta tykkäsin lopulta paljon. Heti avatessa se oli aivan kauheaa lirua. Mutta hetken auki oltuaan se toimi kuin unelma. Tämä todellakin toi tuuheutta ja erotteli ripset tarkasti, ei yhtään klimppejä. Koostumukseltaan alun liruvaiheen jälkeen melko kuivaa. Yleensä ripsissäni toimivat parhaiten melko kuivat mascarat, mutta tämä kuivui nyt jo niin kuivaksi, ettei se enää erottele ripsiä kunnolla. Roskiin siis. Sävy oli Noir eli musta, mutta tuo lähinnä oli kyllä tumma ruskea. Pysyvyys myös oli heikon puoleinen ja silmien alta löytyi usein mascaralaikut jossain vaiheessa päivää.

Oriflame Wonder Lashia loppui taas yksi, ties miten mones käyttämäni. Näistä tulee joskus Miksi pidän siitä -postaus.

Lumene Beauty Base Matifying Primer loppui myös viimeinkin. Tätä oon käyttänyt vain sen Lumenen meikkivoiteen kanssa, koska se ei levity kunnolla ilman pohjustajaa. Rasvaiselle ja sekaiholle tarkoitettu, mutta yhtä tyhjän kanssa kyllä mun iholla. Kuten meikinpohjustajat yleensäkin. Ainoatakaan toimivaa en ole löytänyt. Usein tämä vain pahensi tilannetta ja sai kasvot kiiltelemään nopeammin ja myös meikkivoide luisteli tuossa päällä päivän mittaan ja kerääntyi huokosiin. Kun Lumene on kehittänyt niin loistavan silmämeikinpohjustajan(ja muutkin valmistajat useimmiten) niin miksei koko kasvoille saada yhtä tehokasta aikaan. Ihmettelen vaan.


The Foot Factoryn Cracked Heel Stick sai myös lähteä. En tykännyt yhtään. En tiedä kuuluuko tuon olla sellaista vai ei, mutta tuo oli ihan kivikovaa. Jalkoihin hieroessa jännästi vaan kutitti ja sattui samaan aikaan, eikä siitä oikein irronnut mitään. Jokin hyvin ohut pinta jäi tuotteesta iholle, mutta en huomannut sen tekevän mitään jaloille päivittäisessä käytössä. Lopulta vaan vuolin tuosta lastuja jalkakylpyveteen ja ne suli sinne.

Vartalovoiteista käytin pois kaksikin, molemmista jämät niin sai vajaat pullot pois kaapista. Lumene Spa Ravitseva vartalohoito on ollut mulla vaikka miten kauan. Ihan siitä syystä, etten tykkää siitä. Öljymäiset tuotteet ei yleensä sovi mun iholle ja ei sopinut tämäkään. Imeytyminen kesti ikuisuuden ja sitten iholle jäi vielä kalvo, joka alkoi myöhemmin rullata. Ihmettelin vain, mitä mustaa töhnää mulla on jaloissa, vähän kuin paperin kumittamisen jälkeen. Sitten tajusin, että se on tuota. En edes tiennyt öljymäisten tuotteiden voivan rullata. Hajukin oli vähän outo, sellainen öljyisen sitruunaisen vihreä tuoksu.

Toinen loppunut vartalovoide oli Freemanin Truly Luscious Whipped Body Lotion Caramel Buttercream. Tällaisen käytin joskus jo Cookies & Cream -tuoksuisena ja jäin sitten hautomaan tätä toista tuoksua. En halunnut käyttää sitä, koska sitten ihana tuoksu loppuisi ja en saisi sitä enää mistään. Tuoksu on niin herkullisen syötävän makea kuin voi odottaakin, mutta ei liian voimakas. Voide on ohutta, valuvaa, kermanvalkoista ja helmiäishohtoista. Voiteessa erottuu ihan pienenpientä shimmerhippua. Riittää kosteuttamaan kesällä hyvin, talveksi liian kevyttä. Imeytyy melko lailla saman tien, ei tahmaa tai jätä mitään kalvoa iholle. Voi kunpa näitä myytäisiin vielä.


Sitten loppui Oriflame Optimals Oxygen Boost Oily Skin Night Cream, josta juttu täällä.

No7 Calm Skin Redness Relief Balmin ostin poistomyynnistä 5 eurolla. Täyteen hintaan tuskin ostaisin ikinä, mutta muuten tuote oli aika hyvä. Kesäaikaan juuri sopivan kosteuttava ja käytin pelkästään tuota yksinään, vaikka päälle käsketään levittämään vielä kosteusvoide. Punoitusta se ei juurikaan vähentänyt, mutta jätti ihon pehmeän kosteutetuksi, eikä tukkinut ihoa tai lisännyt rasvoittumista. Tuoksuton ja hypo-allergeeninen, joten ei tuoksunut erityisen hyvältä.

Näytteistä käytin Oriflamen Bioclinic Circulation Eye Power Acceleratorin, oli pakko turvautua näytteisiin, koska nyt käytössä oleva sy-voide ei ole tarpeeksi kosteuttava. Kesän ajan sinnittelin tuolla huonolla, mutta silmieni alla olevat rakenteelliset, pienestä asti siinä olleet, juonteet syvenivät ja silmänaluset olivat niin kuivat, ettei mikään meikki näyttänyt hyvältä. Joten näytteistä löytyi näitä muutama ja käytin niitä aamuin illoin, jolloin kosteustasapaino taas palautui ja juonteet muuttuivat vähemmän näkyviksi kun iho taas "pullistui". Ehkä mun pitää ostaa jo joku anti-age voide. Riittoisia nuo ainakin olivat, koska yksi pussi kesti sellaisen viikon tai puolitoista.


Toinen käytetty näyte oli LivBoxista tullut Nivean In-Shower, jota käytin normaalin ihon versiota pullollisen joskus. Kokemus tästäkin ihan sama, en huomannut kuivan ihon version kosteuttavan yhtään sen paremmin. En ostaisi ehkä näitä enää uudestaan, mutta eikös noita ole nyt eri tuoksuisinakin? Niitä voisi kokeilla kyllä.

No7 Beautiful Skin Foaming Cleanser tuli myös tiensä päähän. Siitä juttu täällä. Ehdottomia suosikkejani ja haluan lisää! Tämäkin niitä 5 euron alelöytöjä ja täyteen hintaan tuskin raaskisin ostaa.

Ja sitten lopultakin sain käytettyä loppuun tämän 500ml putelin jo viime kerralla loppuneissa esiintynyttä I Love... Raspberry & Blackberry -suihkugeeliä. En enää ikinä osta näin isoa pulloa, enkä varsinkaan tätä tuoksua. Karkeasti arvioiden pullo kesti kolme kuukautta, joten kyllästyin aika totaalisesti.


Hammastahnoista loppui Pepsodent White Now, jonka joku aika sitten siirsin hetkeksi pois käytöstä kun halusin kokeilla toista hammastahnaa. Kun se hammastahna loppui niin otin taas tämän käyttöön. Perushyvä hammastahna, ei liian voimakkaan makuinen ja hampaat tulee puhtaaksi. Hetken aikaa optisesti hampaat näyttävät myös valkoisemmilta.

Dödöistä loppui entinen lempparini ajalta ennen Maximum Protectioneita. Niitä ennen Rexonan Shower Fresh oli dödö jolla sai pidettyä ylihikoiluni jonkin verran kurissa. Ihan pettämätön se ei ollut, mutta tuollaisen perustyöpäivän se kesti ihan hyvin. Silloin tuoksui mielestäni hyvältä, mutta nykyään haju otti vaan henkeen. Käytin kuitenkin pikkupullon loppuun kotona, jossa käytän ihan normidödöä, koska stressihikoilua ei esiinny.

Samoin kotikäytössä loppui Oriflamen Activelle Invisible. Ihan ok perusdödö ja hajukin siedettävä. Pulloon jäi vielä pikkuisen, koska se painike meni jotenkin jumiin ja pullosta ei saa enää mitään ulos.


Sitten kaksi käsisaippuaa. Toinen oli keittiössä ja toinen vessassa. Molemmat Oriflamelta ja Discover-sarjaa. Uusin tulokas Sicilian Dream oli hyvä. Melkein jopa geelimäistä ja pieni määrä riitti. Tuoksu oli voimakas ja kivan raikkaan sitruunainen, ei vessanraikastinviboja. Taj Mahal oli vähän ohuempaa koostumukseltaan, mutta muuten aika samanlainen. Tuoksu vaan ei ollut alkuunkaan voimakas, käsiä pestessä sitä ei edes haistanut. Ja Taj Mahal on näistä sarjan tuoksuista vielä se ihan lemppari, itämaisten tuoksujen rakastajana luumun ja appelsiinin tuoksu oli huumaava suihkugeelissä, harmi kun samaa tuoksua ei haistanut selvästi tässä paitsi suoraan pullosta nuuhkimalla.

Ja viimeisenä Medi Softin käsidesi. Jostain reissusta ostettu, koska aina unohdan ottaa käsidesin laukkuun ja sitten pitää ostaa uusi jos meinaa syödä jotain matkalla. Hoiti hommansa hyvin, mutta kuivatti aika paljon muihin kokeilemiini nähden. Vielä toinen vajaa pullo jäljellä. Sitten ei olekaan varastoissa enää kuin pullo legendaarista Kleenexiä.


Loppuun vielä, että sain tänään aamulla tiedon siitä, että yhteistyökumppani We Style lopettaa nettikauppansa. Sivuilla on loppuunmyynti ja alennukset -70%, joten käykäähän kurkistamassa jos löytyisi jotain kivaa. Sivuille pääset sivupalkin bannerista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti