16. helmikuuta 2015

Freeman päärynäputsari

Hedelmätuoksuista päärynä on yksi suosikeistani, joten uutta putsaria etsiessäni Freemanin Refining Cleanser Pear oli helppo valita kaikkien muiden joukosta. Ja toki Freemanin tuotteita on muutenkin kehuttu paljon, joten jonkinlainen ennakkokäsitys minulla oli merkistä. Aikaisemmin olen käyttänyt vain kaksi superherkullisen tuoksuista vartalovoidetta, joita ei enää saa mistään..


Putsarin pakkaus herättää huomion kirkkailla väreillään ja raikkaalla kuvallaan. Ei se ehkä se arvokkaimman tai tyylikkäimmän näköinen pakkaus ole, mutta moinen väri-ilottelu vetoaa aina minuun.


Itse putsari on hyvin paksua geeliä ja väriltään kauniin vihertävää. Tuoksultaan makean päärynäinen, muistuttaa ihan Yves Rocherin Poire -tuoksuani. Olen päärynälle allerginen, kuten melkein kaikille muillekin hedelmille, joten tuoksut ovat ainoa tapa päästä nauttimaan niistä.


Paksua geeliä riittää todella pieni määrä, kuten aikaisemmassa postauksessa One Of Beauty's Daughter -blogin Henna kommentoikin. Pesen kasvoni tällä usein suihkussa ja herneen kokoinen määrä riittää koko kasvoille ja usein vielä jää ylikin kaulalle ja olkapäille. Kasvoissani ei ole pitkään aikaan ollut suurempia finnejä, mutta olkapäiden näpyt ovat vähentyneet huomattavasti kun olen pessyt ne ylijääneellä putsarilla. Eli putsarin sisältämä salisyylihappo tekee kyllä tehtävänsä. Kasvoharjan kanssa toimii myös hyvin, koska paksu geeli ei karkaile ympäriinsä, eikä juurikaan vaahtoa ja harjan kanssa putsari pääsee oikein pureutumaan huokosiin.


Kokonaisuudessaan oikein mainio, suhteellisen edullinen ja helposti saatavilla oleva putsari, jota ostan mielelläni jatkossakin. Siihen tosin voi mennä aikaa, koska isosta tuubista riittää tavaraa pienen ikuisuuden verran.Psst! 100 lukijan arvontapalkinto odottelee jo valmiina, vielä muutama lukija tarvitaan lisää....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti