11. helmikuuta 2015

Oriflamen tilaus

Käydään vielä pikaisesti läpi Oriflame-tilaus, joka tuli jo viikko sitten. Lupaan, että loppuviikosta tulee muita kuin Oriflame-aiheisia, ettette kyllästy, yritän ainakin tehdä ystävänpäivämeikin. Olen vielä jumissa vanhempien luona kun äiti ei antanut vielä lähteä, vaan keksi hommaa, joka mun pitää tehdä niin nyt mennään vaan kännyräpsyillä.

Tätä tilausta odotin innolla, koska ennen joulua on aina sellainen myyntikampanja ja tietyn määrän saavutettuaan saa sitten erinäisiä palkintoja. Sinne korkeimmalle tasolle en koskaan yllä, koska se tarvitsisi kymmenkertaisen myynnin nykyiseen verrattuna. Mutta sain kaksi alhaisimman tason palkintoa.


400 kampanjapisteestä lahjan jaloille eli:
Feet Up Soothing -jalkavoide (myyntiin, koska asiakkaat tilaavat tätä säännöllisesti)
Kosteuden säilyttävät sukat (nämä kerkesin jo myydä eteenpäin, joten ei kuvaa)
Jalkaraspi (myyntiin, koska näitä tilataan myös usein)
Feet Up Advanced 2 in 1 Deep Action -jalkakuorinta (myyntiin, koska näitä on jo yksi myynnissä)
Feet Up Advanced tehokosteuttava jalkanaamio (tästä en tiedä käyttäisinkö itse, asiakkaat tilaavat sitä usein, mutta sitä on kehuttu niin paljon, että olisi ehkä kiva kokeilla)


700 kampanjapisteestä tuli lahja käsille eli:
The ONE Kynnenkiillottaja(myyntiin)
Incredible Silicone & Glycerine Moisturising Hand Cream(myyntiin tai annan äidille)
The ONE kynsinauhavoide(näitä mulla on käytössä yksi ja myyntiin ainakin siksi aikaa, kunnes käytän edellisen loppuun)
Kosteuden säilyttävät käsineet(näitäkin mulla on muutama pari eli myyntiin)
The ONE Growth Booster(tämän taidan käyttää itse, koska kynnet on nyt kasvaneet jotenkin ohuina ja katkeilevat koko ajan, jos auttaisi siihen)

Seuraavasta palkinnosta jäi vajaaksi noin 250 pistettä eli siihen en aivan yltänyt. Siellä olisi ollut lahja vartalolle ja sitä seuraava lahja hiuksille. Siitä seuraavat sitten S-ryhmän lahjakortteja välillä 100-300€.

Varsinaisessa tilauksessa otin nämä.


Kuvastosta ja alelehdestä tilasin tuollaiset korvikset sydänrasiassa, lähinnä sen rasian takia, koska omistan aika monet vastaavat korvikset. Ensi jaksossa näkyi olevan korvikset ruusurasiassa, eli taas ostettava... Pure Skin Body Wash pitäisi olla finneille hyvä, joten ajattelin kokeilla, jos pesemällä olkapäät ja selän sillä, saisin sen alueen näpyt kuriin. Niihin ei tunnu mikään tehoavan. Tykkään käyttää talkkia jaloissa ja mulla on sitä kaksi eri tuoksua, joten nyt kolmantena sitten vielä Floral Talc.


Tilaajalahjana tuli GG Invisible Touch Loose Powder, mutta Light -sävyn sijaan sävy on Natural, joten pitää miettiä, että uskallanko kokeilla vai laitanko myyntiin. Luulisin, että se on liian tumma.

Demoja otin aika monta, hammastahnani alkavat olla lopussa, joten uusi Optifresh Total Protection tuli tarpeeseen. Diamonds & Pearls Shower Creamin pakkaus oli nätti, joten piti ottaa kokeiluun, en ihan vakuuttunut kukkaistuoksusta, mutta äiti ihastui. My Naked Truth -tuoksu ihastutti myös upealla pullollaan, joka painaa kuin synti. Tuoksu itsessään on hyvin kukkainen, alkutuoksu erittäin hyvä, mutta sitten menee vähän liian kukkaiseksi mulle. Tuoksuu puuvillankukilta, osmanthukselta ja omenankukilta. Katsotaan opinko tulemaan sen kanssa toimeen.


Näytteitä tilasin nyt myös itselle. Joka tilauksessa otan yleensä yhden näytteen jokaiselle asiakkaalle, mutta nyt uusia oli tullut niin paljon, että tilasin kerralla 3 hajuvesinäytettä asiakkaille ja huulipunanäytteistä itselle joka sävyn uusista The ONE Colour Unlimited Matte Lips -punista. Niissä ei mikään sävy oikein iskenyt kuvassa, joten pitää testailla näytteillä, että haluanko jonkin, koska mattakoostumus on aina kiinnostava.

Swatchit vasemmalta alkaen: Vivid Pink, Soft Rose, Coral Matte, Berry Crush ja Red Passion. Kirjoittelen niistä mahdollisesti oman juttunsa huuliswatchien kera tässä joskus.


Ennen juhlia aluejohtaja antoi minulle Love Naturen rasvaisen ihon kasvovoiteen. Äiti sai Milk & Honey Gold -käsivoiteen ja lisäksi saimme Wellness-tomaattikeittoa paketin. Mulla on sitä itsellä yksi paketti, joten annoin senkin äidille. Ja päiväjuhlassa luennon päätteeksi tosiaan saimme Eyes Wide Open -mascarat ja äiti kun ei meikkaa, niin hän antoi omansa minulle. Nyt mulla onkin niitä jo kolme... Ja ilmaisena demona tilauksessa tuli The ONE IlluSkin Face Primer eli entisessä elämässään Studio Artist Primer ja se tulee kyllä käyttöön, koska meinasin tuon Studio Artistin tilata, kunnes huomasin tämän tulevan ilmaisena demona ja poistin sen ostoskorista.


Jyväskylässä ollessa koko perjantai shoppailtiin, mutta en ostanut kosmetiikkaa kuin yhden tuotteen. Kicksistä Isadoran Matte Chocolates -paletin, vaikka myyjä kyllä urhoollisesti esitteli kaikenmaailman hajuvesiä ja kassalla vielä kyseli onko siveltimet, pohjustus etc. kunnossa melkein kyllästymiseen asti. En henkilökohtaisesti tykkää ihan noin hyökkäävistä myyjistä. Kiva kuitenkin saada tuo viimein, koska oon ollut ostamassa kyseistä palettia varmaan kaksi vuotta.

Huomenna vielä käyn Keskisellä, mutta yritän nyt olla tiukkana, enkä osta kosmetiikkaa. Jotenkin on nyt pitkän aikaa ollut kosmetiikkaähky, eikä oikein tee mieli ostaa mitään. Mikä tosin voi olla aivan hyväkin. :D Ostan kuitenkin arvontaa varten pari juttua, joita en paljasta. 100 lukijaa on parista kiinni ja sitten lähtee arvonta käyntiin!


Loppuun vielä sneak peak siitä jutusta, josta intoilin juhlapostauksessa. Jaksolla 4 ilmestyy tällainen ja se näkyi nyt olevan demoissa. Iiiiih! Ei tarvi ostaa Clarisonicia ja tuo korvaa sen vanhan Oriflamen kasvoharjan. Muutenkin demoissa oli tajuton määrä kaikkea kivaa!

2 kommenttia:

 1. Huomaa kyllä, että Avon ja Oriflame "matkii" toisiaan, kun näitä samoja juttuja aina tupsahtelee :D

  Avonilla tulee 3.kampanjassa tuo kasvoharja myyntiin (vielä kun saisi ne puuvilla hanskat ja sukatkin sinne). Oriflamella on kuulemma joskus ollutkin tuo harja myynnissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä huomannut saman, että on aika samankaltaisia tuotteita paljon. Tiedä sitten miten paljon saavat urkittua toisiltaan kun Oriflame ainakin tekee kuvastotkin puoli vuotta ennen myyntiin tuloa valmiiksi.

   Samantyylinen harja on ollut myynnissä ja omistankin sellaisen. Sen harjakset ovat menneet jo vähän huonoksi ja surin, että en voi enää käyttää sitä, mutta nyt onneksi tulee uusi. Siitä oli kuva ainakin täällä http://meikinloppu.blogspot.fi/2014/12/kosmebloggaajien-photo-day-haaste-44.html

   Poista