27. helmikuuta 2015

Oriflame tilaus ja uusi kasvoharja

Innolla odottamani tilaus saapui viimein ja mukana oli odotettu uusi kasvoharja jee!


Varsinaisesta kuvastosta kuitenkin ostin So Fever Her -tuoksun, koska ihastuin siihen näytteen muodossa niin kovasti, että käytin jo yhden näyteputkilon. Ja eikä ihme, onhan se rakastamani itämainen tuoksu.

Lucia-vartalovoiteen ostin myös löytönurkasta, koska sitä ei muistaakseni ole myyty koskaan mun aikana, joten haluan tietää miltä se tuoksui.

Feminelle-intiimipyyhkeitä piti myös ottaa paketti, ne ovat lopussa ja kesä lähestyy eli festarit! Varmasti aika korvaamattomia siellä mukana helteessä ja pikaraikastus hoitui Passion-juhlan väliajallakin noilla mainiosti.


Sitten vielä korvikset ruusurasiassa. En niin noista koruista tykkää, mutta tuo rasia taas...


Demoissa lähti käsistä. Love Naturelle tuli kolme iihanan tuoksuista sävytettyä huulivoidetta, mansikka, kirsikka ja vadelma. Karkeilta tuoksuvat voiteet esittelen mahdollisesti myöhemmin omassa postauksessaan.

Käsidesiä tuli myös viimein uutta ja pitihän sellainen tilata testiin eli Soft Caress-käsihuuhde.

Ja Love Naturelle myös tuli Tea Tree Cleansing Wipeseja, joita on ollut aikaisemminkin ja käytinkin paketin, mutta nyt uudessa pakkauksessa nämä tulevat uudelleen myyntiin.


Tilaajalahjana Seeing Is Believing -silmänympärysvoide. Näitä olen asiakkaille myynyt aika paljon eli eiköhän tuokin mene kaupaksi.

Ilmaisena demona myyntiin parin jakson päästä tulossa oleva True Perfection Exfoliating Renewal Mask. En ole kuorivia naamioita kokeillut koskaan, eli odotan innolla.


Ja sitten tietysti se kasvoharja ja pari pakettia lisäharjoja. Vaihtoharjat tuolle normaalille ja sitten se syväpuhdistava. Pääsee testiin heti tänä iltana!

2 kommenttia:

  1. Ärsyttää, kun olisin halunnut Avonin vastaavan kasvoharjan, mutta se on myyty jo loppuun. Tosin, ei miulla olisi ollut varaa siihenkään :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oriflamen harja ei ainakaan kauhean kallis ollut, se tulee myyntiin hintaan 29,90€ tutustumistarjouksena. Normaalihinta on 40€. :)

      Poista