30. heinäkuuta 2015

Loppuneet: Heinäkuu


Ihan vielä ei kuukausi vaihdu, mutta laitetaan tämä silti jo julkaisuun, mitään ei enää tässä parissa päivässä ehdi loppua. Heinäkuu hujahti ohi nopeasti reissailun merkeissä ja se mahdollistikin näin suuren loppuneiden saldon. Matkoille otin tarkoituksella vajaita purkkeja, jotta minun olisi pakko käyttää ne loppuun ilman kaapissa odottelevien uusien tuotteiden houkutusta. Siksi taas kerran loppuun kulunut kosmetiikka onkin hyvin peruslaatuista, päivittäisessä käytössä olevaa tavaraa. Tässä kuussa poikkeuksellisesti hyvin paljon tuoksujakin kului viimeiseen pisaraan.


L'Oreal Matt & Messy Salt Water Spray
Eka kokeilemani suolavesisuihke. Märkiin hiuksiin suihkun jälkeen suihkuteltuna helpoin beachy-look ikinä. Tymäkän tuoksuinen ja pullo hankalan muotoinen naisten pieniin käsiin, joten en ostaisi toista. Tykkään enemmän miedomman tuoksuisesta Herbinan suihkeesta.

Oriflame HairX Anti-Dandruff Scalp Treatment
Käytin hiuspohjan kosteutukseen rasvoittumisen ja kutinan vähentämiseksi, koska epäilin hiusten nopean rasvoittumisen ja pään kutinan johtuvan kuivuudesta. Hilsettä minulla ei ole, joten en tiedä vaikuttiko siihen, mutta päänahka oli selkeästi kosteutetumpi, eikä kutissut. Tämä vanha oli hyvin geelimäistä ja kuivui joskus klönteikisi hiuksiin. Otin käyttöön heti perään uudistetun version, joka on vesimäistä ja selkeästi paremmin päähän levittyvää.

L'Oreal Elvital Extraordinary Oil
Viimeinkin se loppui, hiusöljyt ja -seerumit on kyllä aina ikuisuustuotteita. Tästä tykkäsin aamuisin hiusten latvojen siloittamiseen. Tuoksuu hyvältä, ei takuta latvoja tai muutenkaan tee hiuksista lähmäisiä. Voisin ostaa lisääkin, mutta en ainakaan vielä, koska sain Oriflamelta sen Eleon ja haluaisin myös ostaa sitä Richin hiusöljyä, josta käytin näytteen.

Oriflame HairX Pure Balance Dry Shampoo
Ei oikein tehnyt hiuksissani mitään, pikkuisen vei rasvaisuutta pois, mutta oikein likaisissa hiuksissa sama kuin ei laittaisi ollenkaan. Ei jätä valkoista hiuksiin, kuten ei se Volume Boost versiokaan. Tuoksu perinteisen sitruunainen, mistä en lainkaan pidä.


L'Occitane Verbena Shower Gel
Viimeistä vietiin Verbena-minisetin tuotteissa. Neljä tuotetta tätä ennen käytettyäni inhoan tätä tuoksua ja käytin suihkugeelin käsisaippuana, koska en vain siedä sitä. Pullosta haisteltuna raikkaan sitruksinen tuoksu, mutta käytössä jokainen näistä muuttui tajuttoman muovisen ja pistävän tuoksuiseksi.

I Love... Lemons & Limes Bubble Bath & Shower Creme
Lopultakin viimeinen I Love... matkakoko käytetty. Tämä oli tuoksuista se vähiten suosikkini, mutta muuten ihan toimivaa. Teollinen makea limen tuoksu vaan ei oikein iske.

Anovia Head Candy Respect and Protect Colour Shampoo
Tuoksuu taivaallisen karkkimaiselta tutti frutilta, mutta pesutehot eivät riitä hiuksiini. Tyvi jää likaiseksi.

Oriflame Feminelle Deodorising Cleansing Intimate Gel
Voimakkain Oriflamen intiimipesuvalikoimasta ja oli jo vähän liiankin voimakas. Kuivatti aika lailla, joten jatkossa taidan pysytellä noissa miedommissa. Ainakin jokapäiväiseen pesuun liian tehokas.

Oriflame Nature Secrets Colour Care Hair Mask Almond & Strawberry
Ihan huippukamaa. Näyttää ja tuoksuu mansikkajogurtilta ja tekee hiuksista unelmanpehmeät, takuttomat ja hyväntuoksuiset. Toinen on odottamassa ja taidan tilata lisääkin. Koko tämä Almond & Strawberry sarja on aivan loistava, shampoo ja hoitoainekin ovat HG kamaa ja vielä edullisiakin.


Oriflame Activelle Pure Care Anti-Perspirant Deodorant Cream
Voidedödö, jota käytin lähinnä liikunnan aikana eli salilla ja lenkillä. En oikein tykännyt sitruksisen yltiökukkaisesta tuoksusta, mutta esti kainalohikoilun, vaikka muuten saattoi lenkin jälkeen ollakin hiestä märkä. Hyvä dödö, jos vain saisi toisen tuoksuisena.

Dove Anti-Transpirant Deodorant - Original
Miedon puuterisen tuoksuinen perustavaakin perustavampilaatuinen dödö. Kyllä tuon käytti, muttei herättänyt mitään mielipiteitä. Ei hajuakaan mitä tuo Anti-Transpirant tarkoittaa.

Hawaiian Tropic Lime Colada Body Butter
Vartalovoiksi hyvin ohutta koostumukseltaan, vastasi ihan normaalia kosteusvoidetta. Kosteutustehoiltaan kuitenkin loistava ja imeytyy nopeasti tahmaamatta. Tuoksuu voimakkaasti ja ihana limen ja kookoksen tuoksu jää iholle pitkäksi aikaa. Oikein kesäinen tuote ja tykkään purkin ulkonäöstäkin.


Oriflame True Perfection Perfecting Day Moisturiser
Tykkäsin käyttää talvella, mutta näin kesällä koin päivävoiteen vähän liian paksuksi ja sellaiseksi tunkkaiseksi. Kosteutti kuitenkin hyvin ja ei rullannut tai lisännyt ihon kiiltelyä. Enemmänkin talvituotteita nämä True Perfectionit ja kesäksi jotain kevyempää tilalle.

Oriflame Essentials Hydrating Face Mask
Nätin näköistä vaaleanpunaista geeliä. Loistava kosteuttava naamio, joka joskus liian ohuesti levitettynä ehti imeytyä kokonaan ennen naamion vaikutusajan loppumista. Talvella kun iho oli kuivempi, kihelmöi hieman etenkin poskilla ja nenällä. Tuoksui huumaavan hyvältä, makealta raikkaalta vesimelonilta. Harmi kun oli rajoitettu erä.

Freeman Facial Refining Cleanser Pear
Ikuisuustuote tai ainakin tuntui siltä. Iso tuubi kestää lähes loputtomalta tuntuvan ajan, koska herneen kokoinen määrä riittää kerralla. Tuoksui hyvältä ja toimi hyvin etenkin kasvoharjan kanssa, mutta nopeasti tuotteisiin kyllästyvänä en jaksa toista näin riittoisaa käyttää. Jos kuitenkin haluat edullisen ja pitkäkestoisen tuotteen, kannattaa tsekata Freeman.


So...? Kiss Me EDT
Matkakokoista tuoksua olen hautonut kokoelmissa vuosikausia. Käytin So...? dödöjä ja tuoksuja koko yläasteen ajan. Muistan kuinka Kiss Me oli suosikkini. Nyt se tuo mieleen vain ikävät muistot elämäni kauheimmista vuosista, joten se sai kokea loppunsa julmasti vessatuoksuna, jotta saan sen pois silmistä ja mielestä. Oli muutenkin aika tymäkkää tavaraa, miten ikinä olenkaan tykännyt tuollaisesta...

Pollux Strawberry Roan 
Heheehee sarjassamme noloja tuoksuja osa 545345. Olin kersana Pollux hevoskerhossa ja siitä tuli tuo, hevosmaisesti nimetty hevosen värin nimellä, onko tuo nyt sitten rautiaanpäistärikkö? Tuoksui mansikalta ja tykkäsin siitä pienenä, mutta tuo suihkutusjuttu oli alusta asti rikki, joten en käyttänyt sitä. Nyt kaadoin sen tyhjään tuoksudiffuuseriin.

Body Fantasies Signature Raspberry Body Spray
Käyttelen body mistejä kotona vapaapäivinä, koska ne eivät kestä iholla oikeastaan tuntia pidempään, joten niitä on turha ihmisten ilmoille laittaa. Ja kotonakin on kiva tuoksua hyvältä. Tästä en kauheasti tykännyt, paitsi aluksi, mutta sitten kyllästyin. Vadelmatuoksuksi se oli aikamoisen makea.

Oriflame Nature Secrets Body Mist Lavender & Fig
Toinen käyttämäni pullo ja en vieläkään oikein kyllästy tuoksuun. Suihkuttelin tuota suihkun jälkeen iholle ja myös huonetuoksuna lakanoihin ja ilmaan silloin kun alakerran juopon tupakan, viinan ja öh... eritteiden lemu tunkeutuu asuntooni lattian läpi. Peitti sen löyhkän loistavasti. Nyt en hetkeen osta uutta, koska tuon takia muut body mistit jäävät paitsioon hyllyyn pölyttymään.

6 kommenttia:

  1. Aiotko testata Lumene Natural Coden uusia Candy Smile -huulirasvoja? :) Kiinnostaisi tietää mielipiteesi verrattuna esim. kilpailijoihinsa Baby lipseihin ja ylipäänsä muihin huulirasvoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kaupassa käydessä katsoa josko niitä olisi täällä myynnissä jo ja jos eivät mahdottomasti maksa niin voin ostaa testiin yhden :)

      Poista
  2. Mieletön määrä loppuneita! Toi Hawaiin Tropicin Body Butter kuulosti niin herkulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin kyllä itsekin miten paljon niitä tuli, mutta sen siitä saa kun hamstraa vajaita purkkeja ympäriinsä :D Lime Colada oli kyllä tosi virkistävää vaihtelua sille perinteiselle Pina Coladalle.

      Poista
  3. Mitä hyötyä on intiimipesutuotteista? Itse en ole koskaan käyttänyt, koska en ole kokenut tarpeelliseksi, joten kiinnostaa niiden tarkoitus. Etenkin, kun koko ajan saa lukea, että vesipesu riittää kyllä ja itsellekin on riittänyt tähän asti. Tulipa hyökkäävän kuuloinen kommentti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Intiimipesu on vähän kuin suihkugeeli, mutta intiimialueille. Kyllähän moni toitottaa, että vartalonpesuunkin riittää pelkkä vesi. Ja osa taas käyttää suihkugeeliä intiimipesuun. Otsikoita lukiessa kannattaa myös huomioida keltaisen median sensaationhakuisuus ja ylitulkinta, sekä usein myös hyvin heikko taustatyö ennen juttujen julkaisua.

      Mutta intiimipesun etuna suihkugeeliin on tasapainotettu pH juuri sopivaksi sille alueelle. Myös muut ainesosat on valittu huomioiden intiimialueen tarpeet, samoin hajusteet, jos niitä on. Pois jätetään kaikki, mikä esimerkiksi suihkugeeleissä ärsyttäisi herkkää ihoa ja limakalvoja. Ja tuotteesta riippuen saattaa olla myös muitakin hyötyjä, kuten ylläolevassa Feminellessäkin on bakteerien kasvua hidastavavia aineita ->ehkäisee tulehduksia.

      Mikään pakko intiimipesuja ei tietenkään ole käyttää, vaan jos kokee veden riittävän pesuun niin se on ok. Mutta henkilökohtaisesti haluan käyttää intiimipesuja ja vuosia niitä käyttäneenä en enää vaihtaisi pois. Niin sanoo moni muukin epäilijä, joka on lopulta kokeillut ja tykästynyt. :)

      Poista