17. maaliskuuta 2016

Hyvin pieni Oriflame-tilaus

Tässä jaksossa tein itselleni aika pienen tilauksen kun muuton takia en halua roudata ylimääräisiä pitkin pitäjiä. Sori kun kuvat on keinovalossa otettuja, mutta mulla on ollut niin kiireiset päivät kaiken kanssa, etten ole valoisan aikaan kotona. Ja lauantaina tulee muuttorekka, iiiiik! Sopivasti vielä varmaan puolet pakkaamatta.


Käynnissä oli alkuvuoden sellainen kampanja, josta sain kolme palkintoa. Ne ilmestyvät kaikkien saataville vasta myöhemmin tässä kevään aikana. Ne ovat Hypnotic Depth Mascara, Eyeliner Stylo Jumbo ja eniten odottamani tuote eli Giordani Gold Highlighting Concealer, toisin sanoen valokynä.


Tilaajalahjana oli HairX Colour Protectin tuotepari shampoota ja hoitoainetta. Ne ehkä laitan myyntiin kun mun hiukset ei hirveästi tykänneet tuosta sarjasta. Lähinnä hoitoaine ei ollut tarpeeksi hoitava. Hoitoaineet mulla kuitenkin on totaalisen loppu, joten tilasin kaksi Milk & Honey Goldia. Se on huippu ja tarvitsin nyt jotain minkä varmasti tiedän hyväksi. Nuo ovatkin ekat mulla noita uusia pakkauksia.


Ja sain muuten ne lupaamani toivomani näytteet niistä viime tilauksen mattapunista. Jokaista sävyä yhden. Näistä yritän saada tuossa alkuviikosta swatch-postausta aikaiseksi.

Siinäpä pikainen tilauksen läpikäynti, nyt taas pakkaamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti