6. heinäkuuta 2016

Paranneltu XXL Volume


Jokin aika sitten blogissa arvioimastani Batiste XXL Volume kuivashampoosta en pitänyt. Vaikka suihke toikin tuuheutta, jätti se valkoista jauhetta hiuksiin ja haisi pahalta. Kaupassa silmäni kiinnittyivät pirteän näköiseen pulloon, joka korkissa huusi olevansa uusi ja paranneltu XXL Volume. En voinut vastustaa kiusausta ostaa sellaista testiin. Ensimmäisenä mainitun ollessa puhtaasti kuivashampoo, on Batiste Stylist Oomph My Locks XXL Volume Spray(miks aina näin hirviönimiä...) vain tuuheuttamistarkoitukseen. Rakennesuihke, tupeeraussuihke, miten sitä nyt haluaakaan kutsua.

Hiukseni ovat puhtaana aika lättänät ja liukkaat, joten suihkuttelen puhtaisiinkin hiuksiin usein tuuheuttavia kuivashampoita. Hiuspuuteri usein on turhan vaikea pestä pois, joten sillä en jaksa leikkiä. Batisten suihke taas vaikuttaisi sopivalta, noiden kahden välimuodolta.


Tykkään kovasti pakkauksesta, se on kauniin pinkki, kuvioissa on kaikenlaisia kiekuroita ja kuumailmapalloja. Kaunis, tyttömäinen, leikkisä, mutta samalla jollain tapaa tyylikäs.

Tuuheuttava vaikutus tapahtuu riisitärkkelyksen avulla. Sen tiedon löytämiseksi piti tehdä vähän salapoliisityötä netissä, koska suomenkielinen seloste oli hienosti läntätty incin päälle ja suomeksi inciä ei oltu merkattu. Tuote mainostaa myös sisältävänsä erityisen seoksen keratiinia ja Inca Inchi öljyä, jotka hoitavat ja vahvistavat hiuksia.


Hienojakoinen suihke tuoksuu makean karkkimaiselta, ei lainkaan alkuperäiseltä XXL Volumelta. Häivähdys siitäkin tuoksusta on taustalla, mutta se on lähes huomaamaton. Suihke ei mielestäni tuoksu liian voimakkaasti, tuoksu on havaittavissa, muttei täytä koko huonetta ja haihtuu melko nopeasti. Tuoksu ei jää pilvenä leijailemaan ympärille koko päiväksi.Rakennetta suihke tuo hiuksiin mukavasti, vasemmalla puhtaat hiukset ja oikealla Batiste-käsittelyn jälkeen. Hiukset näyttää kyllä tosi keltaisilta kuvassa, vaikkei ne sitä ole. Miten te blondit saatte hiuksistanne kuvia. :D Kuitenkin olen tyytyväinen lopputulokseen ja hiusten tuuheus kestää koko päivän. Suihkeesta ei myöskään jää hiuksiin mitään valkoista jauhetta, paitsi jos johonkin kohtaan suhahtaa turhan paljon tuotetta. Mutta sekin lähtee pöyhimällä pois kuivumisen jälkeen.

Tyvestä tulee juurikin sellainen narskuva ja siitä ei sormet sujahda läpi, joten jos et pidä siitä tunteesta, ei tämä tuote ole sinulle. Mutta jos taas kaipaa kohotusta tyveen, voin suositella Oomph My Locksia. Voittaa XXL Volumen kirkkaasti. Vielä tehokkaamman efektin saa tupeeraamalla hiuksia lisää, mutta omien hiusteni kanssa pyrin sitä välttämään, etteivät hiukset vahingoittuisi. Ja toki suihke tukee myös muita kampauksia tuomansa nahkeuden avulla.

Ainoa miinus tulee hiuspuuterin tapaan tuotteen pois pesemisestä, se ei ihan helposti irtoa. Joskus on pesun jälkeenkin jäänyt sitä nihkeyttä hiuksiin, joten tuote vaatii todella hyvin pesevän shampoon tai useamman vaahdotuksen ja syväpuhdistavaa shampoota kannattaa aina välillä käyttää myös.

Tuotetta saa useista Batistea myyvistä paikoista, omani ostin ihan K-marketista, joten sitä pitäisi löytyä pienemmistäkin putiikeista. Iso 200ml pullo maksoi noin 6 euroa, eli tuote on suhteellisen edullinen laatuun nähden.


Onko Oomph My Locks jo tuttu tuote?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti