15. elokuuta 2016

Kesäisiä Oriflame ostoksia

Alkukesän jälkeen en olekaan saanut itselleni Oriflame-tuotteitani, koska nehän menevät vanhempieni osoitteeseen, asiakkaideni ollessa siellä ja saan itselleni tilaamiani juttuja sitten aina jos joku käy täällä tai minä käyn siellä, tai kuten nyt tuli tuotteita sen verran mitä miniärräpakettiin mahtui. Paljon jäi vielä tulemattakin, mutta ne saan vasta sitten syyskuun lopussa. Käydään läpi silti mitä kaikkea tässä paketissa tuli. Kaikki tuotteet on mun mielestä jotenkin hirmu kesäisiä, värikkäitä ja hedelmäisiä. Ulkona sataa ja on suorastaan kylmä, tai näin helteiden jälkeen ainakin tuntuu siltä, joten tämä paketti piristi päivää.


Ekana eniten odottamani tuote eli Amazing Paradise EDP. Oriflamelle yksinoikeudella harvinaista Paradise Drop -kukkaa sisältävä tuoksu on aivan ihana. Sisäinen, jo vähän unholaan jäänyt escadatyttöni on iloinen tästä herkullisen hedelmäisen raikkaasta tuoksusta. Minun nenääni tuoksussa tuoksuu vahvimmin guava, mutta poimin joukosta myös jasmiinia ja jotain makeampaakin kukkaisuutta, ehkä juuri tuota Paradise Droppia. Mutta hedelmäisistä tuoksuista tykkäävälle ihan ykkönen ja katsokaa nyt tuota pulloakin! Kuva tosin ei tee sille oikeutta.


Ilmaisena demona on tullut The One Loose Blush sävyssä Rose. Mun silmiin se näyttää hirmu shimmeriseltä, joten ei varmaan tule omaan käyttöön tämän rasvanaamani kanssa. Pitää googlailla swatcheja vielä ja tutkailla. Mattana se olisi kyllä sopiva, kivan ruusuinen perussävy, mutta shimmerit on no-no.

Mulla on myös mennyt mun rajaussiveltimiin totaalisesti hermo kun ei yhdelläkään tunnu tulevan mistään mitään ja rajausta saa aamuisin tihrustaa luvattoman kauan, joten halusin testata tämän The One Gel Eye Liner Pencilin. Nestemäiset linerit usein valuu mulla, joten geeli on ainoa joka satavarmasti pysyy mulla valumatta koko päivän.


Putsarit alkaa olla mulla vähissä, joten tilasin kai juhannuskalenterista tämän kaksikon tosi halvalla, olisko ollut 7,90€. Kyseessä on siis Love Nature Aloe Vera sekaiholle. Putsarin lisäksi siinä oli kasvovesi, jota ei niitäkään mulla ole kuin se EcoBeauty-suihke.

Milk & Honey Eye Creamia olen käyttämässä viimeisiä tippoja nykyisestä tuubista ja tykkään siitä, joten uusi varastoon jo odottamaan. Sama homma noiden Very Me Peach Me Perfect Skin Glow -voiteiden kanssa, jotka olivat hetki sitten suosikeissakin. Se on vaan niin parasta, mutta poistuu valikoimasta. Nyyh.


Tosi söpö minisetti ihonhoitotuotteita on Love Nature Beauty Kit. Se sisältää kolme minituotetta, jokainen 30ml. Söpöjä! Setissä on Watermelon Icy Gel, jonka ymmärtäisin olevan ehkä vähän seerumin tyyppinen. Siitä kerrotaan, että se on vain geeli, jota laitetaan kasvoille ja ilmeisesti se viilentää myös. Mustikkainen Smoothie Face Mask kuulostaa myös kivalta ja jotta naamiolle ja geelille olisi mahdollisimman hyvät olosuhteet toimia, on setissä myös Apricot Sugar Scrub. Siinä kuorivana ainesosana on käytetty mantelinkuorta eli ei muovirakeita. Kiva setti on myös oiva lahja tai reissuun mukaan otettava kolmikko. Ne myös tuoksuvat niin hyvältä, että melkein tekisi mieli maistaa.


Viimeinen kolmikko tällä erää jatkaa myös hedelmäistä linjaa. Kaikki kolme kesän uutuuksia, ekana Apricot & Rice Milk Softening Shower Cream, joka tuoksuu hyvin aprikoosiselle. Toisena raikkaalle kiiville tuoksuva Kiwi Exfoliating Shower Gel. Se on kuoriva ja rakeina on käytetty siemeniä eli ei muovia siinäkään. Birch & Cloudberry eli koivu ja lakkashampoota vähän epäilen sopiiko se mulle, koska olen koivulle allerginen, mutta aion ainakin kokeilla ja saa nähdä miten käy. Tuoksu on hyvin lakkamainen, mutta koivu tuo siihen vihreyttä.


Löytyikö joukosta jotain kiinnostavaa, josta haluaisitte kuulla lisää?

4 kommenttia:

  1. Tuo Beuty kit kiinnostaa! Sitä oon katellu sillä silmällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin yrittää testailla sitä nopeasti ja kertoa ensivaikutelma blogiin :)

      Poista
  2. Ihanan hedelmäisiä tuoksuja ja tuo kiivisuihkugeeli näyttää ihan juotavalta smoothielta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä kyllä saattaisi erehtyä vaikka juomaan kun se tuoksuukin vielä niin hyvältä :D

      Poista