5. elokuuta 2016

Lumene Eyebrow Fixing Gel

Joidenkin tuotteiden kohdalla olen hieman kaavoihin kangistunut ja käytän samaa tuotetta vuodesta toiseen ostaen aina uuden loppuneen tilalle. Yksi sellainen tuote on ollut kulmageeli, Oriflamen Giordani Gold Shaping Eyebrow Gel. Luottotuote toimi loistavasti ja käytin sitä lukuisia kappaleita. Se kuitenkin lopetettiin, korvattiin värillisillä(murrrr...) ja viimeinen varastoon hamstraamani yksilö vetelee viimeisiään. Suru puserossa oli pakko miettiä, että mitä ihmettä mä nyt teen, en ole ikinä käyttänyt minkään muun merkkistä kulmageeliä. Halusin jonkin markettigeelin näin alkuun ja päätin mennä Citymarkettiin tutkimaan millaisia olisi tarjolla. Niistä ostoskoriini valikoitui tuttu ja turvallinen Lumene, olen tykännyt monista merkin meikkituotteista, ehkäpä siis kulmageelikin olisi hyvä.


Lumene Blueberry Eyebrow Fixing Gel on pakattu raikkaan valko-hopeiseen hylsyyn, mikä saa sen mielestäni näyttämään ylelliseltä ja ei-markettimaiselta. Tuotteessa ei ole parabeeneja, eikä hajusteita, joten läheltä haisteltuna geeli tuoksuu melko kemikaaliselle, mutta levitettäessä tuoksua ei erota. Onpa geeli ollut Olivia-lehdessäkin lukijoiden suosikkikulmatuotteena ja tuotetta kokeillessa huomasin, ettei suotta.


Harja on pikkuruinen ja muodoltaan kierteinen, joten sillä saa tehtyä pikkutarkkaa työskentelyä pienten kulmienkin kanssa sotkematta koko otsaa. Minun makuuni harjakset saisivat olla ehkä aavistuksen pidemmät, koska kulmani ovat aika paksut ja harjalla ei saanut aivan kaikkia karvoja vetäistyä läpi, pintakerroksen vain. Alla vertailun vuoksi kuva tuosta Oriflamen HG geelistäni. Jotain hyvää pikkuharjassa tosin on, pienen harjan ansiosta geeliä ei tule liikaa harjaan, harja annostelee juuri sopivan määrän. Oriflamen kanssa joskus oli ongelmana, että sitä geeliä oli harjassa aivan järjetön määrä.


Jos harjan pientä puutetta ei ota huomioon, on kulmageeli todella hyvä. Sillä saa taltutettua vähän joka suuntaan sojottavat kulmat kuosiin koko päiväksi. En tiedä tuleeko siitä harjan takia aivan kestosuosikkia, mutta käytän tuotteen mielelläni loppuun. Hintakaan ei ole hirmuisen suuri, ostopaikasta riippuen sen saa hieman alle kympillä ja tarjouksista vielä edullisemmin. Kotimaisuudesta toki vielä erityisesti plussaa.


Olisiko teillä suositella hyviä värittömiä kulmageelejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti