31. elokuuta 2016

Loppuneet ElokuuElokuussa loppuneita tupsahteli kuin itsestään, ei tarvinut tehokäyttää mitään tuotetta pois tarkoituksella. Suurin osa tuotteista onkin ihan tuollaista päivittäiskosmetiikkaa.


Lush Snow Fairy Shower Gel
Ikuisuuden käytössä kestänyt, koska Lushin suihkugeelit on niin laadukkaita, että niitä tarvii tosi vähän kerralla. Lisäksi överimakeaa tuoksua ei kovin usein halunnut käyttää. Tuoksu on silti hyvä, mutta vaan niin voimakas. Aika pian alun jälkeen kyllästyinkin tuoksuun, se ei aiheuttanut minussa niin hysteriaa kuin monessa kanssabloggaajissa. Kohtahan sitä taas taitaa saada ostettua, mutta tuskin tulee hankittua. Enemmän tykkään It's Raining Men:istä, siihen mulla on joku addiktio. :D

The Body Shop sydänsaippua - Strawberry
Viimeinenkin joulukalenterista tullut saippua käytetty. Tämä on ehkä mansikka, mutta en ole varma. Edellisten tapaan tuoksu on lähes olematon ja ei käyttäessä tuoksu oikein miltään. Muuten ihan perussaippua. Näiden jälkeen en halua nähdä enää ainuttakaan sydänsaippuaa.

Dermix Tosi Kuiva Wipes
Tämä tuote mullisti kyllä mun elämää huomattavasti. Hikoilen todella paljon ja vain Rexonan Maximum Protection toimii normidödöistä. Näillä pyyhkeillä saa lähes viikoksi unohtaa hikoilun kainaloista kokonaan. En käytä jatkuvasti pyyhkeitä, mutta erikoistilanteissa. Lähinnä matkoilla kun stressaan enemmän ja siten hikoilen enemmän, joten pyyhkeiden avulla on yksi huoli vähemmän. Telttaillessakin oli kätevä edellisenä päivänä ennen lähtöä käsitellä kainalot ja siten ei tarvinut pakata dödöä mukaan ollenkaan. Samoin juhlat ja tapahtumat menevät hikoilematta tämän kanssa. Kirvelee vähän laittaessa ja ei haise kovin hyvälle, mutta kyllä sen kestää yhden yön ajan kunnes aine pestään pois. Ihan huippu ja ehdottomasti ostan lisää juurikin näitä pyyhkeitä. Jostain syystä se Dab-On versio ei toiminut mulla yhtään.


Oriflame Nature Secrets Almond Oil & Strawberry Shampoo & Conditioner
Wow, kerrankin loppui shampoo ja hoitoaine samaan aikaan. En ole pysynyt laskuissa montako näitä olen käyttänyt, mutta monta kuitenkin. Edelleen lemppareitani värjätyille hiuksille. Shampoo pesee hyvin, mutta hellävaraisesti, hoitoaine silottelee pörrölatvat, muttei ylihoida hiuksia jatkuvassakaan käytössä ja tarjouksista näitä saa lisäksi tosi halvalla.

Herbina Tuuheuttava Kuivashampoo
Pitkästä aikaa loppui tällainenkin. Entinen suosikkini, mutta nykyään tilalle on löytynyt parempiakin. Silti arkikäytössä edelleen toimiva ja halpa kuivashampoo, muiden suosikkieni ollessa hintavampia. Tekee hiuksista puhtaan näköiset ja tuo kivasti tuuheutta, eikä tuoksu häiritse päivän aikana.Oriflame Love Nature Face Wash Raspberry
Ihan kelpo perusputsari. Ei tuonut mitään wow-efektiä, mutta ei siinä ole mitään haukuttavaakaan. Tuoksuu hyvältä ja tykkäsin käyttää etenkin kasvoharjan kanssa, koska geeli vaahtosi paljon. Toimi myös käsin käytettynä ja lähti sillä meikitkin jopa samalla. Yleensä poistan meikit ensin, mutta unohdin silloin reissussa miselliveden kotiin niin tulipahan testattua. :D Tässä jaksossa tuli tilaajalahjana uusi tuollainen, joten käyttö jatkuu jossain vaiheessa.

Oriflame Diamond Cellular Micellar Solution Cleanser
Kestosuosikkini, käyttänyt vaikka miten monta pulloa. Ehkä vähän kallista. mutta poistaa meikit helposti ja vaivattomasti, eikä kirvele silmiä. Pumppupullolla on helppo annostella tuotetta vanulappuun. Varastosta löytyi vielä kaksi pulloa, joten uusi lähti käyttöön heti perään.

Oriflame HairX Dandruff Rescue Treatment
Tykkäsin tästä hiusveden uudistetusta versiosta vanhaa enemmän. Vanha oli geelimäinen ja tämä taas vesimäinen, joten levisi helposti päähän. Minulla ei ole hilsettä, mutta tykkään käyttää tätä kosteuttamaan hiuspohjaa ja siten vähentämään rasvoittumista. Ennen mun piti pestä hiukset joka päivä, mutta nykyään saa helposti pesuväliä pidennettyä jopa kolmeen päivään vähän kuivashampoon avustuksella. Hiusvedessä on myös salisyylihappoa, joka samalla puhdistaa päänahkaa. Päätä ei kutitakaan niin paljon kuin ennen, joten toimii ja uusi pullo lähti jo käyttöön.Puhelinlankaponnari
Yllättävä "loppuja" oli puhelinlankaponnari, joka katkesi. Näitä oli joskus Keskisellä myynnissä eurolla 5kpl nippuja ja ostin... aika monta. Se taisi olla 2012 ja tämä oli eka joka katkesi. Tosi hyvin siis näin halvoilta(ja verrattuna miten usein olen kuullut muiden merkkien ponnarien katkeilevan). Mutta ei haittaa, onhan noita vaikka kuinka paljon jäljellä.

Oriflame LipSpa Therapy Lip Balm - Caring Nude
Vanhaa versiota vielä yhdestä kaikkien aikojen suosikkihuulivoiteestani. Sävytetyistä versioista tämä oli lempparini eli yllättäen nudesävy. Tykkäsin etenkin talvella kuivimpaan aikaan tehdä kevyen huulimeikin rajaamalla huulet ja levittämällä tätä päälle kosteuttamaan. Menee ihan huulipunasta. Samoin tuo pelasti joidenkin kuivan puoleisten nudepunien kanssa, kevyt kerros tuota kuivan punan päälle niin jo helpotti. Samoin jos käytin jotain liian vaaleaa nudesävyä niin tuota sen päälle laittamalla sai vähän eloa kasvoille. Pitää varmaan tilata uusi talveksi.

Kiss kynsiviila
Vaikka miten kauan käytössä ollut kynsiviila. Nyt ei oikein enää viilaa mistään kohdasta kun on niin kulunut. Hyvä perusviila.

Oriflame Giordani Gold Shaping Eyebrow Gel
Kestosuosikki, mutta valmistus loppunut ja nyt loppui viimeinen. Yhyy. Piti kulmat ojennuksessa koko päivän ja harja ylettyi kuorruttamaan jokaisen karvan. Ostaisin lisää jos olisi, mutta pakko siirtyä muihin merkkeihin kulmageelin suhteen. Toivottavasti jossain vaiheessa tulisi uusi väritön versio tilalle.

4 kommenttia:

 1. Miulla loppui eilen hoitoaine, niin nappasin tuon samaisen Oriflamen käyttöön, vaikka en enää hiuksia värjäile, mutta haluan kuitenkin käyttää ne itse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kans käyttänyt noita vaikka väri olisi jo niin kulahtanut, ettei sille ole väliä mitä käyttää :D

   Poista
 2. Toivottavasti sydämiä ei ole lisää tän vuoden kalenterissa, jos sellaisen hankkii. :D Ehkä ne muuttaa muodon tähdeksi, niin ei tunnu niin pahalta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta, olishan se tähti tai muu muoto vähän vaihtelua sydämiin XD

   Poista