15. tammikuuta 2017

Laserkarvanpoistoa kotona: Philips Lumea AdvancedOriflamen kampanjan avulla sain mahtavan tarjouksen avulla mahdollisuuden ostaa laserkarvanpoistolaitteen. Kampanjan jaksojen aikana sai alennuskoodeja Philipsin Oriflamelle luomaan omaan verkkokauppaan ja yhteen tuotteeseen pystyi käyttämään jopa viisi koodia. Yksi koodi oli aina -10%. Omat viisi koodiani päätin käyttää Lumea Advanced IPL karvanpoistolaitteeseen. Se oli normaalihinnalla 399€, mutta alennuskoodien ja Philipsin oman alennuskoodin avulla maksoin laitteesta postikuluineen 174€ ja UPS toimitti sen alle viikossa kotiovelle.


Tuollakin hinnalla laite toki on vielä hintava, mutta alkuperäiseen nähden varsin kohtuullinen. Karvanpoisto on aiheuttanut mulle aina tosi paljon ongelmia. Epilointi ensinnäkin sattuu ja siitä tulee sisäänkasvaneita ihokarvoja paljon. Sheivaamisesta olen alkanut saamaan näppyjä ja sänkeä tulee jo parin tunnin päästä, koska tuuheiden hiusteni lisäksi karvoitus on muuallakin kehossa runsasta. Vahaukseen en kykene, koska se sattuu aivan liikaa ja sokerointi ei onnistunut kovin hyvin. Siksi päätin investoida laitteeseen, koska jos se toimisi, säästyisi sillä todella paljon aikaa ja vaivaa. Rahaakin pitkällä aikavälillä, koska ei tarvitse ostaa kalliita teriä höyliin eikä sheivausgeelejä tai vastaavia.


Ammattilaiset toki tekevät tehokkaampia karvanpoistoja ja arvostan heidän ammattitaitoaan, mutta laskelmieni mukaan siellä käyntisarja tulisi niin hintavaksi, etten siihen pysty. Ennen laitteen ostopäätöksen tekemistä tutkin tuntikausia netissä toimiiko laite ja onko se miten turvallinen käyttää. Philips on lisäksi tuttu ja arvostettu merkki, joten uskalsin ihan hyvillä mielin lopulta ostaa laitteen. Avain turvallisuuteen on kunnollinen ohjeiden lukeminen ja laitteen huolellinen käyttö ohjeiden mukaan, koska ongelmatilanteet, joissa tytöt ovat käräyttäneet itsensä, näyttivät enimmäkseen johtuneen vain käyttövirheistä. Mukana tuleekin hyvin tarkat ohjeet koko prosessiin.


Philipsin laite käyttää ammattilaistenkin käytössä olevaa IPL (Intense Pulsed Light) -valotekniikkaa, jossa valoimpulsseja lähetetään karvojen juureen ja karvat tippuvat pois sekä niiden kasvu vähitellen loppuu kokonaan. Ihokarvoilla on kolme kasvuvaihetta, joten aivan kaikki eivät ole aktiivisena samaan aikaan ja siksi hoitoa pitää toistaa useamman kerran. Alkuun parin viikon välein ja sen jälkeen kerran kuussa tai kahdessa tarpeen mukaan.


Pakkauksessa tulee tietenkin varsinainen laite, siihen johto, kaksi vaihtopäätä ja lisäksi puhdistusliina ja säilytyspussukka. Tykkään laitteen ulkonäöstä, päällysosa on kauniin matta metallinsävyinen, hieman ruusukultaiseen vivahtava ja ilmareiät on laitettu kauniin muotoiseen kuvioon. Kaikkea koristaa kullanvärinen reunus. Käyttöohjeet ovat todella pitkät ja ne tulee lukea huolellisesti, jo kieltolista on aukeaman kokoinen.


Tässä oli alkuun vähän tällaista perustietoa ja laserlaitteesta ajattelin tehdä juttusarjan, jossa seurataan etenemistä. Uhraudun ja otan kuvan jostain ihoalueestani lähtötilanteessa ja siitä eteenpäin hoitojaksojen kohdalla katsellaan vähentyykö karvankasvu oikeasti. Alkuun parin viikon välein ja sen jälkeen ylläpitoseurantaa hieman harvemmin. Kuitenkin postaus tulee aina sunnuntaisin, jos on jotain postattavaa, ja normaaliin tapaan tulee myös toinenkin kosmetiikkapostaus joka viikko. Ensimmäinen hoitokerta onkin jo takana, mutta siitä lisää ensi sunnuntaina.

2 kommenttia:

  1. Jään odottamaan tuloksia. Kärviällisyyttähän tuon käyttö aluksi vaatii, mutta jos tulokset on pysyviä niin hyvä sijoitus. :)

    VastaaPoista
  2. Tämä kiinnostaa! Olen kuullut huonoja kokemuksia näistä kotilaitteista, mutta on mielenkiintoista kuulla vaikutuksesta :)

    VastaaPoista