29. tammikuuta 2017

Laserkarvanpoistoa kotona: Toinen käsittely

Menipäs sukkelasti tuo aika ja torstaina oli toisen laserkäsittelyn vuoro. Nyt homma sujui jo joutuisammin kun ei enää tarvinut jännittää ja osasi homman. Jalat edelleen käsittelin tasolla 4 ja muualle kehoon uskalsin nostaa voimakkuuden jo tasoon 3. Se jo tuntui vähän enemmän, muttei sattunut vielä liikaa. Nuo molemmat vaikuttavat olevan sellaiset optimaaliset tasot mulle ainakin toistaiseksi.


Karvankasvun suhteen ei ole tapahtunut ihmeitä, käyttöohjeissa sanottiin, että vasta toisen kerran jälkeen karvoja alkaisi vähitellen tippumaan. Huomionarvoista on kuitenkin yksi seikka, jonka laitoin merkille tässä tauon aikana.

Karvat kasvavat takaisin "nätimmin" tai miten sen nyt muotoilisi. Sheivailun jälkeen yleensä saan kutisevia näppyjä ja sisäänkasvaneita ihokarvoja siinä vaiheessa kun sänkeä alkaa tulla. Laserin jälkeen ei kuitenkaan ole tullut yhtään näppyjä tai kutiavaa sänkeä. Sänki kyllä tulee, mutta ongelmattomasti.


Kainalon karvoille ei ole tapahtunut mitään kasvun suhteen, tosin olen näkevinäni, että niitä olisi hitusen vähemmän, mutta ehkä vain kuvittelen. Lähinnä kuvistakin katsomalla näkee, että on paljon tummia pisteitä, joista ei kuitenkaan ole kasvanut karvaa ulos. En ole sheivaillut lainkaan tämän kahden viikon aikana ja ne näyttivät yllä olevan kaltaiselta.


Jalat sen sijaan ovat jo hyvällä mallilla kun ne saivat voimakkaamman impulssin ja eipä niitä karvoja oikeastaan paljon ole. Jos niitä nyt tuosta kuvasta edes erottaa, yritin lisätä kontrastia vähän, että ne näkyisivät. Jaloissakin on kainaloiden tapaan paljon noita tummia pisteitä, mutta niistä ei ole tullut karvaa ulos. Edellisestä epiloinnistakin on pari kuukautta, joten senkään ei pitäisi olla enää syynä karvojen vähäisyyteen.

Ensi kerralla toivottavasti olisi jo kainaloidenkin kanssa tuloksia nähtävillä enemmän. Tuskallista odottaa pari viikkoa, koska oon vähän sellainen kaikkimullehetinyt-tyyppi tässä asiassa. :D

3 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kyllä tehokkaalta! Harmi, että kainaloihin ei herkkyyden vuoksi ihan samaa tehoa voi käyttää kuin sääriin, niin kestää huomattavasti kauemmin. :D

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä supermielenkiintoinen testi! Olen harkinnut tällaisen laitteen ostoa jo tovin, joten on kiva tietää, toimiiko oikeasti.

    VastaaPoista
  3. Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä miten tämä tepsisi minuun karvoihin, tehot saisi olla täysillä :D

    VastaaPoista