12. tammikuuta 2017

Nivean After Shave primerina?Siitä on varmaan yli vuosi kun NikkieTutorials aiheutti valtavan buumin hehkuttamalla Nivea Men Sensitive After Shave Balmia loistavana pohjustajana meikille. En juurikaan seuraa kyseistä kanavaa, mutta pian tietysti arvosteluita alkoi tupsahdella muiltakin ja netti muutenkin kuhista ihmetuotteesta. Alkuun tuhahdin vähän koko hömpötykselle, mutta sitten lukijan innostamana päätin, että no kokeillaan. Onhan se primeriksi edullinen, jos siis toimii siinä tarkoituksessa, ostopaikasta riippuen pullo maksaa sellaisen 8 euroa.


Varmaan ei kovin paljon tarvitse tuotteesta selitellä, siitä on kohkattu niin paljon ympäri nettiä ja jos vähänkään seuraa kosmetiikkajuttuja, on varmasti törmännyt tuotteeseen monesti. Lyhyesti sanottuna kyseessä on miesten after shave -voide. Alkuperäinen Nikkien ihmetuote on nimen omaan Sensitive versio(näin kaupassa ainakin kolmenlaista), muiden versioiden toimivuudesta en tiedä. Löysin kaupasta vain tällaisen uudistetun version Sensitiveä ja toivon, ettei se vaikuta asiaan. Mun tuurilla varmaan just se vanha versio oli se toimivin. Uudistetussa on ainakin etyylialkoholi poistettu kokonaan, jotta voide ei kirvele. Muita alkoholeja incistä kyllä löytyy, joten sinäänsä pakkauksen 0% alkoholia mainostus on harhaanjohtava. Rajoittuneella incitietämykselläni löysin voiteesta ainakin säilöntäaineena käytettävää fenoksietanolia(ja eikös etanoli ole etyylialkoholi vai häh? Auttakaa tyhmää).


Valkoinen maitomainen voide on melko ohutta ja valuvaa. Se tuoksuu vahvasti maskuliiniselta, sellaiselta perus sporttiselta, miltä miesten tuotteet yleensäkin. Pienellä määrällä käsittelee laajan alueen ja voide imeytyy tosi nopeasti. Kädelle ekaa kertaa swatchatessani, se jätti silkkisen mattaisen pinnan iholle. Hei täähän voi toimia!

Pientä nillityksen aihetta keksin lasisesta pullosta. En tiedä kuvitellaanko miesten olevan jotenkin huolellisempia kosmetiikkansa kanssa, mutta koen lasipurkin aika riskinä. Säilytän tällaisia voidemaisia tuotteita kylppärin peilikaapissa ja näen jo silmissäni sen päivän, kun tuo pullo rojahtaa sieltä alapuolella olevaan pesualtaaseen. Niin tulee vielä käymään, uskokaa vaan. Samoin pullon suu on epäkäytännöllinen, koska miesten tuotteille tyypillisesti se on vain tuollainen kaatopullo. Ehkä miehet käyttää vähän hövelimmin after shavejaan, mutta pohjustajana käytettynä riittäisi varmasti vähempikin määrä. Annostelu on vaikeaa.


Miksi sitten arviossa on kestänyt näinkin kauan? Ostinhan tuon jo syksyllä. Koska en ole saanut sitä toimimaan. Odotukseni ehkä olivat liian suuret ja siksi yritin kaikki keinot, että se toimisi. Laitoin sitä vähän, laitoin sitä paljon, annoin imeytyä hyvin tai annoin imeytyä vain vähäsen. Mutta lopputulos oli sama kuin muidenkin primereideni kanssa, iho alkoi kiillellä entistä nopeammin. Siksi en mitään vertailukuvaa tähän ottanut, koska eroa ei juurikaan ollut.

Yhdessä asiassa tuote kuitenkin toimi. Näin talvella ihoni ollessa vähän kuivempi, tuo kosteutti kivasti meikin alla kuivia kohtia. Toki saman asian ajaa päivävoidekin. Huokosten kanssa ero oli myös selvä, Nivea vähän täytti huokosia poskissani ja nenässä saaden meikin näyttämään paremmalta. Käytän lähes joka kerta Joe Blascon vahameikkivoidetta ja sillä on taipumus jämähtää huokosiin tehden ihosta pilkullisen. Mutta taas kerran, siinä asemassa voi käyttää oikeaakin primeria.

Jos miehisestä tuoksusta pääsee yli niin primerina käyttö onnistuu hyvin, mutta kiiltelyyn siitä ei ole apua ainakaan omalla ihollani eli etsinnät jatkuvat.

Sunnuntaina alkaakin uusi juttusarja karvojen laserpoistosta. Instaseuraajat jo näkivät, että sain viimein tilaamani karvanpoistolaitteen ja blogissa tullaan seuraamaan pysähtyykö se karvankasvu oikeasti vai ei?

Onko joku kokeillut tätä Niveaa ja saanut sen toimimaan?

4 kommenttia:

 1. Äh, hitsi kun ei toiminut, odottelin tätä sun postausta. Mä en aio kokeilla itselle, en vaan voi laittaa mitään miehekkään hajuista kasvoille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se haju kyllä vaatii vähän totuttelua tosiaan, tulee varsin miehekäs olo :D Vaikka tätä on kuulemma hajustamatonkin versio, mutta en sitten tiedä miten toimisi.

   Poista
 2. Mielessä on ollut, mutta testailin tuota kaupassa ja tuoksu oli aivan liian miehekäs. Saataisihan se toki hieman hälvetä kasvoille levitettäessä. Oon myös lukenut hyvien kokemusten lisäksi ettei ole toiminut odotusten mukaisesti (niin kuin kävi sinunkin kohdalla). Tuskin tulen siis kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman se hälvenee päivän aikana, mutta on se jonkun aikaa alkuun havaittavissa selvästi ainakin omaan nenään. Ja levittäessä hirmu voimakas. Ja kun ei se oikein toimikaan niin en voi omalta osaltani ainakaan suositella.

   Poista