28. syyskuuta 2017

Loppuneet Syyskuu '17


Vielä on muutama päivä syyskuuta jäljellä, mutta mikään ei näyttäisi olevan aivan loppumaisillaan, joten uskallan jo koota yhteen syyskuun loppuneet. Niihin mahtui kivoja tuttavuuksia ja pari pettymystä.Oriflame Love Nature Birch & Cloudberry Shampoo
Kestosuosikki, joka tuoksuu kivan miedolta ja pesee hiukset puhtaiksi, muttei liian narskuviksi.

Milk & Honey Gold Conditioner
Ainakin minun hiuksilleni todella hoitava hoitoaine ja sitä täytyy käyttää vain silloin tällöin, koska joka pesussa käytettynä se alkoi ylihoitaa hiuksia ja latvoista tuli sellaiset veltot ja latteat. Mutta niille päiville kun hiuksille haluaa ekstrahoitoa, tämä on sopiva.

Dove Oxygen & Moisture Souffle Treatment
Aikoinaan kun LivBoxista tuli tämän sarjan näytteet, ihastuin niihin, mutten saanut koskaan aikaiseksi ostaa täysikokoisia. Cittarissa oli tarjouksessa tämä hienosti nimetty hiusnaamio ja en voinut vastustaa. Siinä missä varsinkin shampoo aiemmin oli loistava, ei naamio päässyt ihan sille tasolle. Se oli ihan ok ja toimiva, mutten keksi siitä mitään erityistä mainittavaa.


Oriflame True Perfection Pomegranate Enzyme Exfoliating Renewal Mask
Ensikosketukseni kemiallisesti kuoriviin naamioihin ja tykkäsin kovasti. Ei enää saatavilla, joten kovin paljon en tarinoi. Lyhyesti sanottuna kuitenkin kirkasti ihoa näkyvästi ja ihosta tuli tosi kaunis.

Oriflame HairX NeoForce Scalp Tonic
Suihkeen pitäisi pidentää hiuksen elinkaarta ja vahvistaa hiusta, jotta hiustenlähtö vähenisi. En ostanut tuotetta aivan siinä tarkoituksessa, vaan aikaisemman kosteuttavan (ja lopetetun) hiusveden tilalle. Rasvaiset hiukseni hyötyivät päänahan kosteutuksesta, koska rasvoittuminen väheni selvästi. No tämä uusi ei toiminut siihen tarkoitukseen lainkaan. Enkä huomannut muitakaan vaikutuksia. Lisäksi pakkaus on tosi huono, koska ihmeellinen suihkenokka syöksäytti kovalla paineella hiusvettä melko pienelle alueelle. Edellisessä versiossa oli nokkapullo, josta oli helppo kaataa vettä suoraan päänahkaan hiusten ohi. Suihkeen kanssa suurin osa meni hiuksiin. Kerkesin ostaa toisen pullon alkuinnostuksessa, joten käytän sen, mutta sitten pitää etsiä joku muu.

Oriflame Discover Cuban Rhytms Shower Gel
Kahvilta ja sokerilta tuoksuva suihkugeeli oli aamusuihkujen herättäjä, makean kahvinen tuoksu oli kovasti makuuni.Oriflame 2FX Overblack Mascara
Meni myyntivarastossani vanhaksi, joten kokeilin itse, mutten tykännyt. Kyseessä on ripsari, jossa on pidentävä ja tuuheuttava puoli (havainnollistava kuva alhaalla) ihan sen mukaan mitä haluaa. Harvoin yksi ja sama ripsari voi tehdä molempia ja niin ei tämäkään. Pidentävä puoli erotteli ripset kauniisti, mutta teki niistä niin ohuita luiruja, että hyvä kun niitä näki ollenkaan. Tuuheuttava puoli taas otti valtavasti massaa harjaan ja paakutti ripset, siistiä jälkeä oli mahdoton saada. Molempia harjoja käyttämällä lopputuloksesta sai siedettävän, mutta se vähän syö kahden harjan ideaa, koska tilalla voisi käyttää vain yhtä harjaa. Makuuni massa oli liian märkää vielä monen viikon jälkeenkin. Silmäni vuotavat paljon ja ripsari valui heti. Muutenkin kostealla säällä se levisi helposti. Tästä tuli uudistettu versiokin aikaisemmin, mutta sitä en ole kokeillut, tämän perusteella kuitenkaan en voi suositella.Lumene Natural Code Shine & Redness Eliminator
Lumenen uudistuessa alesta ostettu puuteri, jossa oli ihonvärinen puoli ja vihreä puoli. Vihreä punaisen vastavärinä peittää punoitusta, mutta tässä pigmentti oli niin vähäistä, ettei eroa ihonvärisellä puuterilla meikattuun huomannut. Lisäksi puuteri pöllysi aivan kauheasti kun vähänkin siveltimellä otti.

Yves Rocher Ultra Shine Polish
Äärimmäisen vanha, mutta edelleen uudenveroisessa kunnossa pysynyt lakka kuivahti vahingossa pulloonsa. Jotenkin huolimattomasti olin sulkenut korkin ja en käyttänyt moneen kuukauteen niin siinäpä sen tarun loppu sitten oli. Muuten kyllä päällyslakkana tosi kiiltävää, mutta harmillisen ohutta niin se ei juurikaan lakan pintaa tasoittanut.

+Oriflamen ripsentaivuttimien vanha tyyny, jonka vaihdoin uuteen ja voi kuinka paranikin kertaheitolla, täytyisi muistaa vaihtaa useammin. Sekä H&M puhelinlankaponnari, jota ehdin käyttää kaksi kertaa kunnes se katkesi, joten älkää ostako noita.5 kommenttia:

 1. Hyvä määrä loppuneita. Mä en ole saanut vielä yhtään puhelinlankaponnaria hajoamaan, odotan, koska tulisi ensimmäinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vanhimmat on vuodelta 2012 ja niitä ei ole katkennut kuin pari, mutta tuo meni kyllä heti, saa nähdä miten muut kestää. :D

   Poista
 2. Tosi hyvä määrä loppuneita! Mä sain nyt ekan kosketuksen Oriflameen ja ihan kivalta vaikuttavat, täältä olen aina lueskellut kokemuksia sarjasta :)

  VastaaPoista
 3. Toi Natural Coden puuteri oli aivan kuraa. Ei kyllä peittäny punoitusta pätkääkään.

  VastaaPoista
 4. Tuo Natural Coden redness eliminator on tarkoitettu taputeltavaksi vipalla meikkivoiteen päälle ennen puuteria, siihen myydään vippojakin erikseen (ainakin ennen myytiin Lumenen standilla). Sillä sitä pigmenttiäin saa, siveltimellä sillä saa lähinnä kiillonpoistoa.

  VastaaPoista